Mano mazylei siandien 9 men. ir jau koki menesiuka eina miegucio 20-21 val. Keliames 7 val . O anksciau luzdavo 19 val. ir 5 val. jau reikalaudavo pienuko. As tai eidavau miegoti apie 23 val., tai zinokit miego man trukdavo juodai . Bet dabar jau issimiegu ir netgi diena pamiegu kartu su pupa 1,5-2 val. Anksciau, kai mazoji miegodavo begdavau indus plauti ar grindu sveisti, ar siaip koki sunkesni darbeli nuveikti . Bet dabar... (po kazkurios mamytes paskelbtos temos apie tvarkimasi pasiskaitymo) ismokau tvarka palaikyti (tiesiog iskarto dedu daiktus i savo vietas, ir tada tiek atsiranda laisvo laiko!!!!) . Nors gal as cia ir ne i tema...
mano pupai 9 menesiukai, jau gana senai miegelio eina 20.30-21 val., o keliasi 5-6 val. ryte, bet gauna misiniuko ir isgerusi is karto nusminga dar iki kokiu 9-10
Mūsų mažiulė vakare užmiega apie 22-22.30,o ryte keliasi 8,atsigeria mišinuko,dar pusvalanduką pačiauška ir vėl užmiega valandikei
nu nzn... as kazkaip manau kad jei 20 val uzmgidysiu vaika, tai paskuj paryciais jau kelsis...o musu tetis gryzta po darbo 23 val, dirba nuo 14... tai mum geriau veliau miegot ir veliau keltis. tik va labai skirtingai - siaip apie 22-23 val uzmiega valgant misinuka. o kelias ivairiai - buna nakti arbatos atsikelia (nu kai karsta, troskina), buna nakti atsibunda pazaist buna tik ryte, apie 6,30 pabunda, tada pamaitinu ir vel uzmigdau (jei kelias vyras - jau nebeuzmiega maziukas), tai tada dar apie 1,5-2 val miega, tik as jau nebegaliu uzmigt dazniausiai o reiketu eit ir atsigult
QUOTE(*finy* @ 2007 08 18, 18:39)
Mes einam liuliuko 22.30-23.00 Ir jei naktį nieko nesusapnuojam,miegam laaabai ilgai
Mano mergyte irgi tokiu pat laiku teuzmiega Nors ir kaip bandom ja uzmigdyt anksciau, niekaip nenori - zodziu, iki 22.30-23.00 grynas zaidimas vyksta: ji krykscia, isdykauja, akys stacios, ausys placios.... Ai, vienzo, pasakeles skaitom - o ka kita daryt belieka O jau apie 23 val. luzta ir miega ilgai ilgai...
Mano mergaitė gulasi 21:00 - 22:00 ir keliasi 8:00, bet užkanda mišinio pasikalbam ir vėl iki 11:30 parpiam, po to jau šokkam pagal panos dūdelę
mano brangenybe, tai apie 23-24val uzmiega, ir jau beveik savaite, kaip ismiega 5-7val ir pribunda valgyt. pavalgo ir toliau iki kokiu 9-10 miega., negaliu atsidziaugti, kad jau leidzia nakti pamiegoti
desimta
Manasis tai gult eina koki 23val, neanksciau. Pirma menesiuka nakti keldavosi, pavalgo ir miega toliau, o po to ziuriu, kad nakti nebesikelia, tai iki kokiu 5 val ismiegojam, pabalgom ir vel miegam. Po keliu savaiciu tai tik 6val atsikelia, o dabar jau tik tada, kai as atsikeliu 7val, mano pupulis dar miega, isleidziu vyra i darba ir maziukas tada jau atsikelia apie 8val, pavalgom ir vel abu miegam kokia pora valandikiu. Vienu zodziu viskas normaliai
QUOTE(Tooraa @ 2007 08 22, 07:48)
Mano mergyte irgi tokiu pat laiku teuzmiega Nors ir kaip bandom ja uzmigdyt anksciau, niekaip nenori - zodziu, iki 22.30-23.00 grynas zaidimas vyksta: ji krykscia, isdykauja, akys stacios, ausys placios.... Ai, vienzo, pasakeles skaitom - o ka kita daryt belieka O jau apie 23 val. luzta ir miega ilgai ilgai...
mano ta pati istorija eina miegot 23.00 akys stacios siusti nori,,o kai pasnekini tai krykstauja isisiepes,,