23 val., pamaitinu košytę ir tada jau miegot, būna, kad iki 24 val. neužmiega, o kartais ir 22 val zirzia , tai pamaitinu ir užmiega. Ji pas mane peledžiukas, naktį jau dabar nesikelia valgyti tik 6 ryto,po to 8 vėl valgo ir dar iki 10 pamiega.
Tiesa šiandien jau puse pirmos nakties o ji dar cypauja .
Mano dukrytei dabar pusantro men, tai mes kiekviena vakara apie 21 val ismaudom, pamaitinam ir dedam i jos lovele. Kada ji uzmiega, tai tik nuo jos pacios priklauso, kartais iskart, kartais iki 22pasivarto...Po to keliu 24val pavalgyt, o 5 jau atsikelia pati
o mano dukryte nuo 2.5 men visada uzmiega 21-22val ir atsikelia tik ryte 8 , tai stai db jau 7 menesiukai tai nakti keldavosi valgyti tik pirmus du su puse men
mano dukrele 11 men. ir jau nuo 6 men. guldau 7 val. ir iki 7 dazniausiai miega. zinoma kartais nepavyksta, buna ir iki 8 - 8.30 nusiveliname, bet pastebejau kad vistiek apie 7 atsibunda. ir du kartus per diena po 1-2 val miega.
man svarbu kad vaikas anksti miegoti eitu tada mes su vyru vakarieniaujame ramiai, ir siaip sau laika leidziame.
man svarbu kad vaikas anksti miegoti eitu tada mes su vyru vakarieniaujame ramiai, ir siaip sau laika leidziame.
mano mazulyte dazniausiai nueina miegot apie 22val miega iki kazkur 5 po to pavalgo ir vel miega.o seip tik viena karta buvo kad nuejo 23val miegot ir atsibudo apie 8val
Mano pipiras dar mazutis,tai kazkaip as jo speceliai neguldau tam tikru laiku,jis dazniausiai eina miegelio kada uzsinori tai buna apie 21-22h Kai bus didesnis manau pratinsim kad eitu gulti visada 21h
mes mieguciu einam apie 23 val. o keliames 7 val pavalgyt misinuko ir dar miegam iki 10 ar 10.30. anksciau eidavo miegot apie 22 val. bat dabar kazkaip viskas susijauke, o jeigu dar sveciu yra tai isvis jos nepaguldysi miegot! dalyve iki galo. kartais norisi pasedet su draugais, o manoji ne pro kur miegot!!!
Mūsų vėliausias maitinimas būna 22.30 ar 23.00, tada ir užmiegam iškart po valgio...Ryte pirmas maitinimas 5 arba 6, tada dar pamiegam iki 8, kartais 9...
QUOTE(Simonsita @ 2007 07 06, 23:35)
23 val., pamaitinu košytę ir tada jau miegot, būna, kad iki 24 val. neužmiega, o kartais ir 22 val zirzia , tai pamaitinu ir užmiega. Ji pas mane peledžiukas, naktį jau dabar nesikelia valgyti tik 6 ryto,po to 8 vėl valgo ir dar iki 10 pamiega.
kosyte nakciai ir tokiam mazam vaikiukui
maniskis tai 21, kartais 21.30 ir lb retai 22 val, bet kuo veliau nueina, tuo greiciau uzmiega, bet stengiuosi 21, na nebent po antro dienos miegelio pabudo velai
[quote=Tonydi,2007 07 27, 19:55]
Kelis šaukštus padarau Milupos nuo 4 mėn. košytės ir maitinu nakčiai, nes kol neduodavau košytės tik MP ji prabusdavo pavalgyti kas 2-4 val. Dabar , pavalgius nakčiai sočiau, išmiega 6-7 valandas, tada pienuko ir dar kokias 3 val. miega.
Kelis šaukštus padarau Milupos nuo 4 mėn. košytės ir maitinu nakčiai, nes kol neduodavau košytės tik MP ji prabusdavo pavalgyti kas 2-4 val. Dabar , pavalgius nakčiai sočiau, išmiega 6-7 valandas, tada pienuko ir dar kokias 3 val. miega.
miegot einam 22 arba 22,30 , bet dar pirma val. pamaitinu miegancia ir miegam iki devyniu.