Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vakare guldote savo mažiukus?

O musu mergyte nakciai uzmiega apie 20 val ir pabunda 7 ar 8. Bandem guldyt veliau bet vistiek kelias tokiu laiku o po 20 val. budavo pikta mieguista, tai nusprendem nekankint vaiko smile.gif Siaip ir diena ji tris ar du kartus eina miegot ir miega po pora val.Bus miegaliuke, i mama biggrin.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad geriausia guldyti tarp 21 - 22val. Tada lengvai užmiega ir greitai. jai kur užgastroliuojam ir neatsigula laiku, tada malasi, vartosi kol užmiega doh.gif
Atsakyti
Net baltu pavydu uzpavydejau kad taip ilgai miegat visi ........... biggrin.gif nakciai gulames apie 12 nakties , aisku kelis kart keliames , ir atsibundam dazniausis 9-10val
Atsakyti
apie 22val, o sapnų karalystėje jau būna kokia 22:30 wub.gif
Atsakyti
dazniausiai 22,30 kartais 21.30 miega iki 6-7 kaip kada
Atsakyti
Mums 10 mėnesių, einam miegtoi 22val. kelaimės apie 8val. smile.gif
Atsakyti
As irgi savo maziu guldau apie 22val.Kuo labiau pavargsta tai tuo sunkiau paskui uzmiega doh.gif
Atsakyti
As stengiuos guldyti tarp 21 - 22 val. Aisku, kol issimaudom, pavalgom, tai kartais ir 22.30 jau buna. Siaip as irgi netempiu su nemiegojimu i nakti, nes po to dazniausiai pervargsta ir nuo pervargimo neuzmiega verysad.gif As tai irgi skaitau su pavydu, kaip kiti vaikuciai visa nakti ismiega... O diena maniskis be problemu - po 3 valandas knarkia, neisbudinsi. Vis juokiuos, kai diena taip saldziai miega, kad taip turbut jegas nakciai kaupia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums tai ankščiau 23.30-24 val. kažkaip neišeina užmigti rolleyes.gif Ir tai džiaugiuosi, nes iki 1-1,5 mėn. užmigdavo stabiliai 2 val. nakties unsure.gif jau aš kartais pirma nulūždavau, o jis sau žiūri į mane rolleyes.gif ir net nesiruošia miegoti rolleyes.gif Su dukra irgi panašiai buvo, užtat po to iki kokių 10-11 galėjo pramiegoti rolleyes.gif Vat tokie jie pas mane pėlėdžiukai bigsmile.gif
Atsakyti
nu pas mane maziukas taip pat jeigu labai pervargsta tai labai sunkiai uzmiega-akytes merkiasi,o pats visas vartosi spjauna ciulptuka,kai paemi ant ranku tai visas net issirecia blink.gif
nu pas mus vakare grafikas nesureguliotas-buna 7-8 jau miega(jeigu per pietus blogai pamiegojo).o jeigu miegojo gerai diena tai kokia 10 val,bet valgo visa laika laiku-22.30 misinuka,po to 3 nakties misinuka,po to atsikelia 6 kartu su saulute-paguguoja ir vel sniukt iki 10 val o po to tik 10.30 pavalo koses smile.gif
Atsakyti
Mes 12 val.nakties valgom,o 12.30 nakties einam miegučio smile.gif
Atsakyti
Mes ir velai einam miegoti apie 12 nakties ir miegam iki 6-7 ryto smile.gif
Atsakyti