Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

QUOTE(irmulia @ 2007 04 10, 17:30)
frederica labai šaunūs darbai  thumbup.gif  o dabar pasidalink savo patirtimi jei gali iš ko kaip darai ir pan.  bigsmile.gif
user posted image
piešti dažais šilkui,tik lėkštės ir šitas piešti dažais stiklui,visi labai paprasti,net nežinau ką daugiau parašyti g.gif
Atsakyti
o stalo šviestuvai dekoruoti dekupažo technika ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 10, 17:40)
o stalo šviestuvai dekoruoti dekupažo technika ar kaip kitaip?

piešti dažais šilkui
Atsakyti
tai taip vienodai nupiesi? smile.gif
labai grazu wub.gif

O kur tu dazu yra pirkti ir ar labai brangus? Taip paprastai ir piesi paskui ant sviestuvo?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 10, 19:36)
tai taip vienodai nupiesi? smile.gif
labai grazu  wub.gif

O kur tu dazu yra pirkti ir ar labai brangus? Taip paprastai ir piesi paskui ant sviestuvo?

dažų yra pirkti visose dailės reikmenų parduotuvėse,yra kontūras ir skystas dažas,vnt. kaina 10lt., užtenka kelių spalvų, nes jas galima tarpusavyje maišyti. piešiu tiesiai ant šviestuvo iš pradžių kontūru,jam išdžiuvus lieju dažais,vėliau garais iš lygintuvo užtvirtinu dažą,kad išsitepus galima būtų pavalyt
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 04 10, 17:18)
Keletas mano darytų šviestuvų ax.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imagedovana anytaiuser posted imageuser posted imagešviestuvai draugės bareuser posted imageuser posted imagešviestuvai-lėkštės tame pačiame bareuser posted imagešvičianti sienelė,butas Palangojeuser posted image

as apstulbus swoon.gif is kur tiek isadingmo frederika?Nerti batai,neriniai dabar dar sviestuvai,ka dar moki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 10 balandžio 2007 - 20:32
o kaip anytai pasisekė wub.gif ir aš tokio šviestuvo norėčiau... frederica, tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 11, 12:03)
o kaip anytai pasisekė wub.gif  ir aš tokio šviestuvo norėčiau... frederica, tu šaunuolė thumbup.gif

dėkui mergaitės už gerus žodžius, padandykit ir jūs.... senukuose toks šviestuvas kainuoja 22 lt., truputėlį ką papaišius gaunas puiki dovana 4u.gif dar galima išpiešti kitus daiktus( čia dažais stiklui)user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
ar šie dažai nekenksmingi sveikatai t.y. ar jas išpiešus lėkšę galimas sąlytis su maistu?
Atsakyti
O man įdomu ar nuo šildymo - t.y. šviestuvas arba arbatinis - dažai nenueis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 11, 12:47)
ar šie dažai nekenksmingi sveikatai t.y. ar jas išpiešus lėkšę galimas sąlytis su maistu?

ant dažų bteliuko buvo parašyta,kad dažai nekenksmingi,šiaip manau ,kad tos lėkštės daugiau dekoratyvios,košės ir aš iš tokios nevalgau lotuliukas.gif ,suberiu sadainius su popierėliais,tai kaip ir nieko blogo neturėtų nutikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 11, 11:58)
O man įdomu ar nuo šildymo - t.y. šviestuvas arba arbatinis - dažai nenueis? g.gif

geras klausimas, frederica jei gali apšviesk mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 balandžio 2007 - 12:36