Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

Čia mano virtuveje namu gamybos šviestuvas.
Šakes ir lyze is kaimo, bambuko juosteles ir bambukinio roleto gabalas is seno roleto.
visi kiti daiktai atsirado su laiku, gera vieta nereikalingems niekuciams sukabinti

sviestuvai ir kitos nuotraukos..........spausti cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darom9100: 26 sausio 2007 - 12:28
Net žagtelėjau pamačiusi swoon.gif Kokių kūrybingų žmonių yra thumbup.gif
Laaabai gražuuu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darom9100 @ 2007 01 26, 13:21)
Šakes ir lyze is kaimo, bambuko juosteles ir bambukinio roleto gabalas is seno roleto.
visi kiti daiktai atsirado su laiku, gera vieta nereikalingems niekuciams sukabinti

blink.gif nu dar to buvau nemačius thumbup.gif
Atsakyti
štai vienas iš švistuvu miegamajame kuri pasidarėm su MB kitas dar gamybos stadijoje blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2007 01 30, 21:45)
štai vienas iš švistuvu miegamajame kuri pasidarėm su MB kitas dar gamybos stadijoje  blush2.gif user posted image

kaip fainai, as ir nusipirkau medziagu kai kuriu gamybai, siulu tokiu smile.gif bet is kur jus gaunat metalini karkasa? ta prasme, kaip forma isgaunat?
Atsakyti
QUOTE(darom9100 @ 2007 01 26, 12:21)

Praradau ama unsure.gif
Truksta zodziu, na nerealu tiesiog thumbup.gif

QUOTE(QWERTI @ 2007 01 30, 20:45)
štai vienas iš švistuvu miegamajame kuri pasidarėm su MB kitas dar gamybos stadijoje  blush2.gif user posted image

Ar galim detaliau kaip gaminat blush2.gif
Atsakyti
karkasa MB suvirino iš vielos,ji tokia stora, o aš ja aptraukiau tampomu popieriumi blush2.gif . O kaip namie ta karkasa padaryt tai nežinau g.gif
Atsakyti
karkasa galima pasidaryti is ne itin storos vielos (tiksliau storos bet minkstos) belieka tureti reples kuriu pagalba islankstyti norima forma vieni juokai. Galima panaudoti juosta vielinio tinklelio priklausomai nuo sumanyto darbo idejos.
Atsakyti
gal kas zino kur butu galima isigyti karsciui atsparaus plastiko lakstu ? tokie naudojami sviestuvo gaubtui...
Atsakyti
Straipsnis kaip atnaujinti nusibodusį šviestuvą biggrin.gif
Atsakyti
Keletas mano darytų šviestuvų ax.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imagedovana anytaiuser posted imageuser posted imagešviestuvai draugės bareuser posted imageuser posted imagešviestuvai-lėkštės tame pačiame bareuser posted imagešvičianti sienelė,butas Palangojeuser posted image
Atsakyti
frederica labai šaunūs darbai thumbup.gif o dabar pasidalink savo patirtimi jei gali iš ko kaip darai ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti