Čia mano virtuveje namu gamybos šviestuvas.
Šakes ir lyze is kaimo, bambuko juosteles ir bambukinio roleto gabalas is seno roleto.
visi kiti daiktai atsirado su laiku, gera vieta nereikalingems niekuciams sukabinti
sviestuvai ir kitos nuotraukos..........spausti cia
Net žagtelėjau pamačiusi Kokių kūrybingų žmonių yra
Laaabai gražuuu...
Laaabai gražuuu...
QUOTE(darom9100 @ 2007 01 26, 13:21)
Šakes ir lyze is kaimo, bambuko juosteles ir bambukinio roleto gabalas is seno roleto.
visi kiti daiktai atsirado su laiku, gera vieta nereikalingems niekuciams sukabinti
nu dar to buvau nemačius
štai vienas iš švistuvu miegamajame kuri pasidarėm su MB kitas dar gamybos stadijoje
QUOTE(QWERTI @ 2007 01 30, 21:45)
štai vienas iš švistuvu miegamajame kuri pasidarėm su MB kitas dar gamybos stadijoje
kaip fainai, as ir nusipirkau medziagu kai kuriu gamybai, siulu tokiu bet is kur jus gaunat metalini karkasa? ta prasme, kaip forma isgaunat?
QUOTE(darom9100 @ 2007 01 26, 12:21)
Praradau ama
Truksta zodziu, na nerealu tiesiog
QUOTE(QWERTI @ 2007 01 30, 20:45)
Ar galim detaliau kaip gaminat
karkasa MB suvirino iš vielos,ji tokia stora, o aš ja aptraukiau tampomu popieriumi . O kaip namie ta karkasa padaryt tai nežinau
karkasa galima pasidaryti is ne itin storos vielos (tiksliau storos bet minkstos) belieka tureti reples kuriu pagalba islankstyti norima forma vieni juokai. Galima panaudoti juosta vielinio tinklelio priklausomai nuo sumanyto darbo idejos.
gal kas zino kur butu galima isigyti karsciui atsparaus plastiko lakstu ? tokie naudojami sviestuvo gaubtui...
Straipsnis kaip atnaujinti nusibodusį šviestuvą
frederica labai šaunūs darbai o dabar pasidalink savo patirtimi jei gali iš ko kaip darai ir pan.