Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

QUOTE(saulala @ 2006 12 05, 13:22)
Tokį šviestuvą aš pieš porą metų pasidariau. Tik dar bronzinės spalvos dažais nupurškiau. Iki šiol kabo su viršumi neužtaisytu  biggrin.gif 

O daryti paprasta: pamirkai siūlą lipale ir vynioji ant baliono. Išdžiovini, baliona susprogdini ir ištrauki.

va čia tai superinė idėja blink.gif thumbup.gif vis sukdavau galvą,kaip jie padaryti g.gif o dabar žinau tongue.gif ir aš darysiu thumb_yello.gif
Atsakyti
Tokį šviestuvą aš pieš porą metų pasidariau. Tik dar bronzinės spalvos dažais nupurškiau. Iki šiol kabo su viršumi neužtaisytu  biggrin.gif 

gal gali pasakyti kur pirkai nupurskiamus bronzines spalvos dazus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 01 01, 23:17)
gal gali pasakyti kur pirkai nupurskiamus bronzines spalvos dazus? blush2.gif

Senukuose. Purškiamų dažų pasirinkimas platus.
Atsakyti
siaip tokiem reikalam butu geriau purskiamas akrilas. jis atrodo identiskai kaip aerozolis ir spalvu palete plati. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2007 01 02, 03:54)
siaip tokiem reikalam butu geriau purskiamas akrilas. jis atrodo identiskai kaip aerozolis ir spalvu palete plati. 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutės aš irgi dariausi pora šviestuvų, vieną dekoravau pirktinį popierinį, o kitą nėriau
http://public.fotki....picture043.html
http://public.fotki....picture042.html
Atsakyti
Labai originalūs šviestuvai.O nertų ar nepradeda siūlai svilti? Aš noriu bra nusinerti, bet jis pas mane degs dažnai. unsure.gif
Atsakyti
na jei pakankamą atstumą padarysi tai neturėtų
Atsakyti
QUOTE(Sigita710402 @ 2006 11 23, 03:42)
My Webpage Čia mano daryti šviestuvai. Aš sendaikčiuose nusiperku man patinkančius trantus, tada juos nušveičiu, nulakuoju, jei noriu kitokios spalvos nubeicuoju. Gaubtus pasidarau iš šilko. Virtuvei dariau iš paprasčiuasio kiauro bliūdo. Gal kuriai kils įdėjų. smile.gif
Papildyta:
doh.gif Kadangi pirmą kartą dėjau nuotraukas, per daug pridėjau. Ten kitas albumas su gėlytėm, kurias pradėjau daryti dukrai į plakaus. Kai dariau gėlytes šviestuvams, ji dėjo tas gėlytes sau ant galvos ir sakė, kad labai gražu. Taip ir pridariau jai visokių gumyčių.

norejau paklausti...o kodel tokios dideles ju kainos ? blink.gif blink.gif pvz uz ta virtuvini bliuda...juk ten originalus sviestuvas, bet nesunku toki pasigaminti... na kitavertus, uz bet koki mena irgi reikia moketi.. Siandien megoje maciau is siulu padaryta sviestuva, tiksliau viduje- kaledines lemputes- 300 lt, o jis toks nendidukas. Nusprendziau pati pasidaryti daug tokiu, pri sustatyti kiekviename kamabryje po viena smile.gif tik klausimas- ten buvo metalinis karkasas, kaip pasigaminti pacioms? Ar is mediniu pagaliuku kas nors iseitu? ryt pradesiu paieskas ir mintis regsiu smile.gif

user posted image

user posted image

O daryti paprasta: pamirkai siūlą lipale ir vynioji ant baliono. Išdžiovini, baliona susprogdini ir ištrauki.

a va is kur mano dedes kambaryje toks sviestuvas, tik ryskiai raudonas... seniai seniai dar kabejo. O ar balionas turi but iidealiai rutulio formos? juk paprastai jie kaip kiausiniai smile.gif bet anyway- labai grazu, pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti
bandom ir mes su MB pasigaminti pora šviestuvu tikiuosi viskas pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 01 10, 00:23)
norejau paklausti...o kodel tokios dideles ju kainos ?  blink.gif  blink.gif  pvz uz ta virtuvini bliuda...juk ten originalus sviestuvas, bet nesunku toki pasigaminti... na kitavertus, uz bet koki mena irgi reikia moketi.. Siandien megoje maciau is siulu padaryta sviestuva, tiksliau viduje- kaledines lemputes- 300 lt, o jis toks nendidukas. Nusprendziau pati pasidaryti daug tokiu, pri sustatyti kiekviename kamabryje po viena smile.gif tik klausimas- ten buvo metalinis karkasas, kaip pasigaminti pacioms? Ar is mediniu pagaliuku kas nors iseitu? ryt pradesiu paieskas ir mintis regsiu smile.gif
a va is kur mano dedes kambaryje toks sviestuvas, tik ryskiai raudonas... seniai seniai dar kabejo. O ar balionas turi but iidealiai rutulio formos? juk paprastai jie kaip kiausiniai smile.gif  bet anyway- labai grazu, pabandysiu biggrin.gif

Man tie įprastiniai kriaušės formos balionai negražūs, tai ieškojau būtinai apvalių. Ir radau bigsmile.gif Maksimoje, bet tai jau seniai buvo. Geriau būtų kokių nors "spec" balionų "Balionų šalyje", ar kaip ji ten, ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Sigita710402 @ 2006 11 23, 03:42)
My Webpage Čia mano daryti šviestuvai. Aš sendaikčiuose nusiperku man patinkančius trantus, tada juos nušveičiu, nulakuoju, jei noriu kitokios spalvos nubeicuoju. Gaubtus pasidarau iš šilko. Virtuvei dariau iš paprasčiuasio kiauro bliūdo. Gal kuriai kils įdėjų. smile.gif
Papildyta:
doh.gif Kadangi pirmą kartą dėjau nuotraukas, per daug pridėjau. Ten kitas albumas su gėlytėm, kurias pradėjau daryti dukrai į plakaus. Kai dariau gėlytes šviestuvams, ji dėjo tas gėlytes sau ant galvos ir sakė, kad labai gražu. Taip ir pridariau jai visokių gumyčių.

visi šviestuvai labai gražūs ir įdomus,bet virtuvinis doh.gif ,tai be konkurencijos thumbup.gif
Atsakyti