QUOTE(Sigita710402 @ 2006 11 23, 03:42)
My Webpage Čia mano daryti šviestuvai. Aš sendaikčiuose nusiperku man patinkančius trantus, tada juos nušveičiu, nulakuoju, jei noriu kitokios spalvos nubeicuoju. Gaubtus pasidarau iš šilko. Virtuvei dariau iš paprasčiuasio kiauro bliūdo. Gal kuriai kils įdėjų.
Papildyta:
Kadangi pirmą kartą dėjau nuotraukas, per daug pridėjau. Ten kitas albumas su gėlytėm, kurias pradėjau daryti dukrai į plakaus. Kai dariau gėlytes šviestuvams, ji dėjo tas gėlytes sau ant galvos ir sakė, kad labai gražu. Taip ir pridariau jai visokių gumyčių.
norejau paklausti...o kodel tokios dideles ju kainos ?
pvz uz ta virtuvini bliuda...juk ten originalus sviestuvas, bet nesunku toki pasigaminti... na kitavertus, uz bet koki mena irgi reikia moketi.. Siandien megoje maciau is siulu padaryta sviestuva, tiksliau viduje- kaledines lemputes- 300 lt, o jis toks nendidukas. Nusprendziau pati pasidaryti daug tokiu, pri sustatyti kiekviename kamabryje po viena
tik klausimas- ten buvo metalinis karkasas, kaip pasigaminti pacioms? Ar is mediniu pagaliuku kas nors iseitu? ryt pradesiu paieskas ir mintis regsiu
QUOTE(saulala @ 2006 12 05, 13:22)
Tokį šviestuvą aš pieš porą metų pasidariau. Tik dar bronzinės spalvos dažais nupurškiau. Iki šiol kabo su viršumi neužtaisytu
O daryti paprasta: pamirkai siūlą lipale ir vynioji ant baliono. Išdžiovini, baliona susprogdini ir ištrauki.
a va is kur mano dedes kambaryje toks sviestuvas, tik ryskiai raudonas... seniai seniai dar kabejo. O ar balionas turi but iidealiai rutulio formos? juk paprastai jie kaip kiausiniai
bet anyway- labai grazu, pabandysiu