gal galina kaip nors graziai rankom prisiuti "nematoma" siule
tiesa sakant nelabai zinau del tu lipniu juosteliu
nesu siuveja profe
gal galima sugalvoti kokius nors raistelius ar dekoratyvines kilputes
pasigirsiu savo naujuoju sviestuvu
kuri vaikui i kambari nuneriau, tik ka pabaigiau
tik nemokejau nufotkint graziai
Papildyta:
laurynaa, pasiziurek kaip Sigita710402 savo sviestuvu krastelius pritvirtinus
man jos sprendimas labai patinka, gal ir tau tiks
Mano darbo šviestuvas:
Čia nedega, tik kambaryje šone uždegta šviesa:
O čia dega:
Tik reikia kažkaip dar gražiai viršų užtaisyti...
O čia dega:
QUOTE(Susiena @ 2006 12 05, 11:23)
Mano darbo šviestuvas:
O čia dega:
O čia dega:
kaip grazu is ko cia? ir as noriu
Saulala, gražu! Mano irgi iš siūlų su lipalu ant baliono.
QUOTE(Susiena @ 2006 12 05, 14:04)
Saulala, gražu! Mano irgi iš siūlų su lipalu ant baliono.
aš dariau su krakmolu: baliona nutepiau aliejumi, o ranka mirkiau krakmole ir per ją traukiau vyniodama siūlą. Galima ir pirma apvynioti, o tada gausiai nutepti visą balioną krakmolu, bet šiuo būdu man kai kurios skylutės plevele krakmoline pasidengė.
o lemputę kokio stiprumo naudojat? (kad neužsidegtų tas visas grožis)
Ačiū, Susiena, tavo irgi labai simpatiškas
O lemputė mano tai čia ta, elektrą taupanti. Ji neįkaista taip, kaip parasta lemputė, tik sušyla.
O lemputė mano tai čia ta, elektrą taupanti. Ji neįkaista taip, kaip parasta lemputė, tik sušyla.
Nu sakes, koks sviestuvas Kaip tik tokio noriu ir ieskojau pirkt, tai reiks taupyt pinigelius ir gamintis paciai
o kaip ta lempute graziai ten imontuojat?
Ir kokius siulus naudojat? As galvoju gal linas visai neblogai cia butu ar irisas koks
QUOTE(Rudaakė @ 2006 12 05, 13:49)
Nu sakes, koks sviestuvas Kaip tik tokio noriu ir ieskojau pirkt, tai reiks taupyt pinigelius ir gamintis paciai
Ir kokius siulus naudojat? As galvoju gal linas visai neblogai cia butu ar irisas koks
mano nuotraukos pakankamai didelės, jose galima pamatyti, kad lemputė nėra gražiai įmontuota. Taip sakant, šviestuvas taip ir liko neužbaigtas. Šiaip ant laido buvo ketinta mauti metalini vamzdelį, o patroną irgi slėpti. Bet tai ir liko planai, nes šį darbą vyrui palikau
O siūlai tinka bet kokie - čia skonio reikalas. Bus plonyčiai, tai šviestuvas bus itin ažūrinis, lengvos formos. Pirmą burbuliuką (mažiuką) dariau pabandymui vilnoniais siūlais. Apipurškus dažais atrodė irgi įdomiai, tik pati faktūra buvo grubesnė.
QUOTE(Anakondaaz @ 2006 12 05, 13:05)
o lemputę kokio stiprumo naudojat? (kad neužsidegtų tas visas grožis)
Pas mane paprasta 100W lemputė, kuri kaista. Bet pakabintas šviestuvas koridoriuje, kur ilgai šviesa nedega. Be to, juk su lempute jis nesiliečia ir yra "kiauras", taip kad šiluma išeina. Bandysiu dar daryti į vonią ir tualetą. Pas mane tas tik laikinai, nes laukia remontai ir dėsim halogenus visur.
QUOTE(Rudaakė @ 2006 12 05, 13:49)
Tai nėr ką ten taupyt, jei gaminsi pati. Taupyt reiktų tikram šviestuvui. Mano siūlai balti plonyčiai buklė - 3 litai + apie 2 litus lipalo bonkutė + balionai. Manau, kad už 10 litų gausis kokie 3-4 šviestuvai.
Kadangi tai mano laikinas šviestuvas, tai aš ypatingai kažkaip jo ir nemontavau, tiesiog prisegiau su 3 didelėm sąvaržėlėm prie lempos laido virš lemputės patrono. Sąvaržėlių nesimato ir laikosi gerai.
nu ka, reik ruostis i parduotuve siulu ir lipalo pirkt pakabinamo man jau nebereikia, bet kaip tik turiu staline lempa be gaubto
QUOTE(saulala @ 2006 12 05, 13:22)
Tokį šviestuvą aš pieš porą metų pasidariau. Tik dar bronzinės spalvos dažais nupurškiau. Iki šiol kabo su viršumi neužtaisytu
O daryti paprasta: pamirkai siūlą lipale ir vynioji ant baliono. Išdžiovini, baliona susprogdini ir ištrauki.
O daryti paprasta: pamirkai siūlą lipale ir vynioji ant baliono. Išdžiovini, baliona susprogdini ir ištrauki.
SUPER!!! Aciu uz ideja! Reiks butinai isbandyti!!!