Gal kas neseniai pirkote taisyklingo rutulio formos balionų šioje temoje vis minimiems šviestuvų gaubtams iš siūlų ir lipalo gaminti? Šen bei ten žiūrėjau, tai tik klasikiniai arba širdelės formos, pailgi. ("Balionų šalyje" tiesa dar nebuvau ).
va dar koks sviestuvas, cia jis is plastmasiniu saukstuku ir plastmasinio butelio
O cia kaip galite toki pasigaminti
O cia kaip galite toki pasigaminti
Nerealūs Jūsų visų sugebėjimai ir fantazija.
O aš radau nuostabius šviestuvus, bet nesugalvoju, kaio jie padaryti.
digma
ten puslapio apačioje yra daug foto, tai 3,4,5 matosi šviestuvai iš lempučių padaryti.
Tik man klausimas - jei ten lemputės priklijuotos, tai kuo? ir kodėl atrodo, kad jos visos šviečia? juk galai tai tikrai niekur neįsukti....
Kadangi nesu fizikė, tai ir nesusigaudau gal kas turit minčių arba žinot kaip surasti, kaip tai gaminama?
O aš radau nuostabius šviestuvus, bet nesugalvoju, kaio jie padaryti.
digma
ten puslapio apačioje yra daug foto, tai 3,4,5 matosi šviestuvai iš lempučių padaryti.
Tik man klausimas - jei ten lemputės priklijuotos, tai kuo? ir kodėl atrodo, kad jos visos šviečia? juk galai tai tikrai niekur neįsukti....
Kadangi nesu fizikė, tai ir nesusigaudau gal kas turit minčių arba žinot kaip surasti, kaip tai gaminama?
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 25, 19:34)
Gal kas neseniai pirkote taisyklingo rutulio formos balionų šioje temoje vis minimiems šviestuvų gaubtams iš siūlų ir lipalo gaminti? Šen bei ten žiūrėjau, tai tik klasikiniai arba širdelės formos, pailgi. ("Balionų šalyje" tiesa dar nebuvau ).
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu - gal dar kam nors bus naudinga. Į "Balionų šalį" važiuoti pasirodo neverta - taisyklingo rutulio formos balionų neturi anei jokių. O įsigijau Vilniaus Akropolio Maximoje (mažesnėje taip pat ieškojau - nebuvo).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 27, 21:06)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu - gal dar kam nors bus naudinga. Į "Balionų šalį" važiuoti pasirodo neverta - taisyklingo rutulio formos balionų neturi anei jokių. O įsigijau Vilniaus Akropolio Maximoje (mažesnėje taip pat ieškojau - nebuvo).
As pries kazkur puse metu tikrai pirkau balionu salyje. pries tai buvau pirkus maximoj, tai atrodo analogiski(tokie su gumom prie uodegeliu) bet is maximos visi buvo neapvalus beje is balionu salies irgi rodos ir 3 vienas nebuvo apvalus. kiti labai arti tiesos, bet kad butu kaip tikras kamuolys, tai visgi ne
As privargau tuos siulus vynuodama su lipalu nebaigiau uz tai padariau du sviestuvus ant tu kinietisku ryziaus popieriaus zibintu - kamuoliu priklijavau daug keksiuku formeliu. Pirmas isejo tamsokas, nes visokiu salvu klijavau, ka turejau antras isejo nes spec. pirkau baltas formeles, kad butu sviesos daugiau, tiesa tie rutuliai labai isdideja, tai mazoje ergdeveje netinka juos kabinti
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 28, 23:28)
As privargau tuos siulus vynuodama su lipalu nebaigiau
Aš jau antra diena vynioju... Bet man tai atrodo, kad siūlus perplonus pasirinkau - su storais būtų gerokai greičiau.
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2011 10 28, 22:30)
As pries kazkur puse metu tikrai pirkau balionu salyje. pries tai buvau pirkus maximoj, tai atrodo analogiski(tokie su gumom prie uodegeliu) bet is maximos visi buvo neapvalus beje is balionu salies irgi rodos ir 3 vienas nebuvo apvalus. kiti labai arti tiesos, bet kad butu kaip tikras kamuolys, tai visgi ne
Dar tik vieną maximinį bandžiau (irgi su guma prie uodegėlės) - na nėra jis toks labai labai taisyklingas, bet visgi ne "kriaušė", kaip visi kiti mano matyti.
QUOTE(uopliuke @ 2011 06 24, 00:42)
o kaip toki pasigaminti?
tik tiek žinau, kad čia iš popierinių formelių keksiukams
pagaliau atradau kokį šviestuvą pasigaminsiu vaikų kambariui..
http://kimboscrafts....r-lanterns.html
ačiū smalsute
http://kimboscrafts....r-lanterns.html
ačiū smalsute
priemonės jau ant stalo,belieka tik pradėti... kaži,ar rezultatas bus toks geras,kokio tikiuosi...
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 11, 20:11)
priemonės jau ant stalo,belieka tik pradėti... kaži,ar rezultatas bus toks geras,kokio tikiuosi...
Jei tai bus vienintelis šviestuvas kambaryje, manau gali trūkti šviesos.
tai bus kaip interjero detale...tiesiog šalia pakabinsim ir tiek;)