Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

sakykit kokia apytikslinė kaina ratano

lotuliukas.gif šiandien paklausiau parduotuvėje mažytėje apie rataną, tai blink.gif kaip pažiūrėjo , kad net gera pasidarė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2011 03 29, 11:11)
sakykit kokia apytikslinė kaina ratano

http://www.e-senukai...m...a[]=000051008230&am=1

Astuliukai, labai gražus rolleyes.gif
O ten ant pagrindo dekupažas ar išpiešta?
Atsakyti
[B]Sveikos labai noreciau jusu paklausti vieno klausimelio smile.gif gal mazdaug isivaizduojate ar esate dariusios sita sviestuva ? jai taip tai gal galetumet pasakyt ir kokiu medziagu ji reikia gaminti smile.gif) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
tai, ka dčia gamyklinis šviestuvas g.gif manau iš plastmasės. galima idėją panaudoti... nuo išmonės ir kūribiškumo priklauso...
Atsakyti
Tokie sviestuvai bent jau anglijoje yra labai pigus IKEA parduotuveje, pirkau keleta plastmasiniu sviestuvu gaubtu uz kuriuos mokejau po 1 svara, tai puosiu namus jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 01 17, 22:51)
na rodos temoj tokio neuzmaciau, bet man labai patiko  bigsmile.gif

user posted image

Cia is popieriniu keksiuku formeliu, ar kaip ten jos vadinasi  irnesakyk.gif

o kaip toki pasigaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 11, 02:11)
Tiktų  "a la provence" stiliaus interjere  smile.gif

user posted image

Noriu nusinert koki nors grozi i miegama, bet kur jus gaunat tuos patronus laidus, rema??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(www.rrr @ 2011 07 02, 12:48)
Noriu nusinert koki nors grozi i miegama, bet kur jus gaunat tuos patronus laidus, rema??? blush2.gif

Aš tai manau geriausia atnaujinti kokį seną, ar nusipirkti pigų g.gif Yra ir atskirai patronų su laidais pirkti senukuose.

O Dorelos įdėtas šviestuvas pagamintas lb paprastai. Ryžinio popieriaus burbulas apklijuotas keksiukų popieriukais
Atsakyti
Sveikos,auksarankes. Pabodo man ziuret i vienisa lempute palubej ir susikonstravau sviestuva, gal kam patiks ideja. Panaudojau seno sovietinio sviestuvo karkasa, balta uzuolaida, akrilini laka ir karstus klijus. tai vat kas gavosi...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(medija @ 2011 07 04, 14:48)
Sveikos,auksarankes. Pabodo man ziuret i vienisa lempute palubej ir susikonstravau sviestuva, gal kam patiks ideja. Panaudojau seno sovietinio sviestuvo karkasa, balta uzuolaida, akrilini laka ir karstus klijus. tai vat kas gavosi..

Labai įdomiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 29, 11:34)
Astuliukai, labai gražus  rolleyes.gif
O ten ant pagrindo dekupažas ar išpiešta?

Dekupažas smile.gif
Atsakyti