Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

QUOTE(zibba @ 2011 01 25, 21:36)
o tokius sveistuvu gaubtus galima naudoti t.y. naudoti kaip savo sviestuva kuris sviecia daug valandu, ar cia tik del grozio 4u.gif  neissilydys palsmase wub.gif

O kodėl išsilydys? Galima nekaitrinę lemputę sukt smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Pervilkau sena gaubta, taciau kazkaipo negyvai, niurokai gal sakyciau si lempa ziurisi. Gal ka patarsit kaip pagyvint? Turiu aukso spalvos virvele suvyta kaip kad buna uzuolaidoms kutai ant ju kabo biggrin.gif Gal is apacios dar ja uzdeti, kad is po rudo islystu.. Net nezinau, labai laukciau patarimu wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tai jis ir taip labai gražiai žiūrisi g.gif Kutukus gali daryt, jei jie nelabai ilgi.

Šaunus darbas, ypač kai uždegtas 4u.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif Pirmas bandymas ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif prisiziurejau cia visokiausiu grozybiu smile.gif kadangi pas mane namuose kol kas nera ne vieno sviestuvo, tai jungiuosi prie jusu ir bandysiu kazka konstruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 02 08, 15:53)
sveikutes smile.gif prisiziurejau cia visokiausiu grozybiu smile.gif  kadangi pas mane namuose kol kas nera ne vieno sviestuvo, tai jungiuosi prie jusu ir bandysiu kazka konstruoti smile.gif

Būtinai parodyk paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
butinai parodysiu thumbup.gif tikiuosi, kad gausis kazkas lotuliukas.gif kaip tik db vyras konstruoja karkasa thumbup.gif jau snd daryciau, tik kad neturiu dar medziagytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2009 04 07, 09:54)
Labai norėčiau kažką panašaus pasidaryt:
user posted image
arba
user posted image
user posted image
Mačiau Thomo Philips parduotuvėj, atrodo visai paprasta padaryt-metalinis rėmas aptrauktas drobe ir paskui suformuoti ornamentai iš bambuko ir ratano.Kaži kur gaut drobės ir  tų "vytelių"?

sakykite kur galima gauti priemonių lempoms gaminti to bambuko, ratano, plasmasės ar kaip ten, kur perkate priemones, nes pačią lempos pagrindą tai kokiouse senuluose blush2.gif gal
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2011 03 22, 12:08)
sakykite kur galima gauti priemonių lempoms gaminti to bambuko, ratano, plasmasės ar kaip ten, kur perkate priemones, nes pačią lempos pagrindą tai kokiouse senuluose blush2.gif  gal

Bambukas tuose pačiuose senukuose želdinių skyriuje, būna ir storo ir plono, ratanas floristikos skyriuje arba parduotuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 22, 13:03)
Bambukas tuose pačiuose senukuose želdinių skyriuje, būna ir storo ir plono, ratanas floristikos skyriuje arba parduotuvėje  mirksiukas.gif

o su tuo ratanu , kaip suprantu, galimas išraitymas ant lempos g.gif nepykit kad klausiu vis blush2.gif
Atsakyti
Rutele_S labai gražiai pervilktas šviestuvas ir manau, kad jam nieko daugiau daryti nereikia smile.gif
Atsakyti
Aš keičiau ne gaubtą, bet šviestuvo bazę, perdekoravau ją user posted image
Atsakyti