Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

Vienkartiniai plastikiniai šaukštai. smile.gif

Dar apie savo lempą... Paskaičiavau dabar, kad reikėjo 270 modulių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 26 spalio 2010 - 13:58
QUOTE(Gil @ 2010 10 26, 14:57)
Vienkartiniai plastikiniai šaukštai. smile.gif
Dar apie savo lempą... Paskaičiavau dabar, kad reikėjo 270 modulių.  biggrin.gif

Oho daug. Aš savo vestuvėms dariau 9 kusudamas "Arabeska", tai jau nepamenu kiek modulių, bet daug. Čia off topic ax.gif

Va ano šviestuvo gamyba:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2010 10 26, 02:27)
Įdėsiu čia savo prieš trejus metus pasigamintą lempos gaubtą.

O man būtų labai įdomu pamatyti kaip atrodo šis šviestuviukas kai jis neįjungtas. Ar nebūtų tokios galimybės? Nes nelabai suprantu ką matau - tik kad labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 10 26, 15:05)
Va ano šviestuvo gamyba:

Gyvenime neatspėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2010 10 26, 20:38)
O man būtų labai įdomu pamatyti kaip atrodo šis šviestuviukas kai jis neįjungtas. Ar nebūtų tokios galimybės? Nes nelabai suprantu ką matau - tik kad labai gražu biggrin.gif

Yra galimybė.
Neįjungtas atrodo nelabai ypatingai. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Viusai ir neįjungtas nieko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Šiandien va kokį egzempliorių padariau su vaikų pagalba ax.gif bus gerai, kol nėra virš stalo normalios pakabinamos lempos thumbup.gif
o dariau taip: po vaikų gimtadienio liko balionas širdutės formos, apvyniojom (nežinau kaip tiksliai vadinas siūlai ,toki storoki ir su pūkeliu šiek tiek..gal mocherinai, nenusimanau aš juose blush2.gif ), paskui su lipalu tepiau (jo labai mažai turėjau), tai užbaigiau akrilo dažais blink.gif . Per naktį padžiuvo, iškirpau skylę apačioje ir aplink ją tais pačiais siūlais apsiuvau ir dar karoliukų bei pūkelių prisiuvinėjau, nes kažkaip palikt tik iškirpus, man nesižiūrėjo..
dienos šviesoj dar pafotkinsiu , nes šiandien kol pakabinom tai ir sutemo..
P.s. ši lempa pakabinta virš stalo, ant laido apvynioto baltu batų raišteliu,vienu žo..menas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir išradingos jūs, ir originalumo netrūksta biggrin.gif ploja.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na rodos temoj tokio neuzmaciau, bet man labai patiko bigsmile.gif

user posted image

Cia is popieriniu keksiuku formeliu, ar kaip ten jos vadinasi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 01 17, 23:51)
na rodos temoj tokio neuzmaciau, bet man labai patiko  bigsmile.gif

Cia is popieriniu keksiuku formeliu, ar kaip ten jos vadinasi  irnesakyk.gif

Saunu, o siemet akropolio kelias parduotuves maciau i situos burbulus panasius tik is vienkatriniu baltu stikliniu padarytus. Iri graziai atrode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 18 sausio 2011 - 22:31
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drewexsas: 25 sausio 2011 - 19:16
QUOTE(Forget @ 2010 10 26, 15:05)
Oho daug. Aš savo vestuvėms dariau 9 kusudamas "Arabeska", tai jau nepamenu kiek modulių, bet daug. Čia off topic  ax.gif

Va ano šviestuvo gamyba:
user posted image

o tokius sveistuvu gaubtus galima naudoti t.y. naudoti kaip savo sviestuva kuris sviecia daug valandu, ar cia tik del grozio 4u.gif neissilydys palsmase wub.gif
Atsakyti