Vienkartiniai plastikiniai šaukštai.
Dar apie savo lempą... Paskaičiavau dabar, kad reikėjo 270 modulių.
QUOTE(Gil @ 2010 10 26, 14:57)
Vienkartiniai plastikiniai šaukštai.
Oho daug. Aš savo vestuvėms dariau 9 kusudamas "Arabeska", tai jau nepamenu kiek modulių, bet daug. Čia off topic
Va ano šviestuvo gamyba:
QUOTE(Gil @ 2010 10 26, 02:27)
Įdėsiu čia savo prieš trejus metus pasigamintą lempos gaubtą.
O man būtų labai įdomu pamatyti kaip atrodo šis šviestuviukas kai jis neįjungtas. Ar nebūtų tokios galimybės? Nes nelabai suprantu ką matau - tik kad labai gražu
QUOTE(muza @ 2010 10 26, 20:38)
O man būtų labai įdomu pamatyti kaip atrodo šis šviestuviukas kai jis neįjungtas. Ar nebūtų tokios galimybės? Nes nelabai suprantu ką matau - tik kad labai gražu
Yra galimybė.
Neįjungtas atrodo nelabai ypatingai.
Viusai ir neįjungtas nieko
Šiandien va kokį egzempliorių padariau su vaikų pagalba bus gerai, kol nėra virš stalo normalios pakabinamos lempos
o dariau taip: po vaikų gimtadienio liko balionas širdutės formos, apvyniojom (nežinau kaip tiksliai vadinas siūlai ,toki storoki ir su pūkeliu šiek tiek..gal mocherinai, nenusimanau aš juose ), paskui su lipalu tepiau (jo labai mažai turėjau), tai užbaigiau akrilo dažais . Per naktį padžiuvo, iškirpau skylę apačioje ir aplink ją tais pačiais siūlais apsiuvau ir dar karoliukų bei pūkelių prisiuvinėjau, nes kažkaip palikt tik iškirpus, man nesižiūrėjo..
dienos šviesoj dar pafotkinsiu , nes šiandien kol pakabinom tai ir sutemo..
P.s. ši lempa pakabinta virš stalo, ant laido apvynioto baltu batų raišteliu,vienu žo..menas
Na ir išradingos jūs, ir originalumo netrūksta
na rodos temoj tokio neuzmaciau, bet man labai patiko
Cia is popieriniu keksiuku formeliu, ar kaip ten jos vadinasi
QUOTE(Dorela @ 2011 01 17, 23:51)
na rodos temoj tokio neuzmaciau, bet man labai patiko
Saunu, o siemet akropolio kelias parduotuves maciau i situos burbulus panasius tik is vienkatriniu baltu stikliniu padarytus. Iri graziai atrode
QUOTE(Forget @ 2010 10 26, 15:05)
Oho daug. Aš savo vestuvėms dariau 9 kusudamas "Arabeska", tai jau nepamenu kiek modulių, bet daug. Čia off topic
Va ano šviestuvo gamyba:
Va ano šviestuvo gamyba:
o tokius sveistuvu gaubtus galima naudoti t.y. naudoti kaip savo sviestuva kuris sviecia daug valandu, ar cia tik del grozio neissilydys palsmase