O jetau, toki daikta bijociau pati daryti, nors laaaabai grazu man. Paskui dar...kokia lempute sukt, kad nebutu per tamsu, ir kad nesudeginti to sviestuvo
As vis dar nensiraminu sau tais sviestuvu darymais
bet pasiziiurekit, nera gi pvz. sitas toks sudetingas!
http://cgi.ebay.de/D...1QQcmdZViewItem
bet pasiziiurekit, nera gi pvz. sitas toks sudetingas!
http://cgi.ebay.de/D...1QQcmdZViewItem
as esu nunerus tokius puodelius sviestuvams ir apacioj prikabinus stikliniu zuvyciu. neriau paprasciausiu tinkliuku , apacioj susiaurinau, kad uzsidetu ant lempos stovelio. nunertus mirkiau, tapetiniuose klijuose, kad butu standus ir nereiktu karkaso
QUOTE(Kozete @ 2006 09 06, 09:42)
Vat čia gražus šviestuvas:
http://www.goodhouse...rticle375.shtml
Vis ketinu jį pasigaminti ir butelį jau turiu, bet vis laiko neužtenka.
Gal galėtumėte patarti kaip tą karkasą padaryti ant kurio klijuojasi medžiaga?
http://www.goodhouse...rticle375.shtml
Vis ketinu jį pasigaminti ir butelį jau turiu, bet vis laiko neužtenka.
Gal galėtumėte patarti kaip tą karkasą padaryti ant kurio klijuojasi medžiaga?
ar meginai pastaraji jau? mane ganetinai sudomino.
jei meginai tai:
1. greziant skyle nesuduzo butelis?
2. klijuojant juosteles nepersimato kliju demes is gerosios puses?
3. Kaip su tuo karkasu?
4. O lempute tokai pirkai ar kaip?
QUOTE(SuBalionu @ 2006 11 15, 21:38)
jei meginai tai:
3. Kaip su tuo karkasu?
jei meginai tai:
3. Kaip su tuo karkasu?
Man vyras sake, kad stikla reikia gręžti vandenyje, tada netrūks. Čia viskas kažkaip su įkaitimu ir slėgiu susiję. Dar kažkokių grąžtų spec. stiklui būna. O išvis paprasčiausia nuvežt, kur veidrodžius pjausto. Pvz., "gravera" šeškinėje.
My Webpage Čia mano daryti šviestuvai. Aš sendaikčiuose nusiperku man patinkančius trantus, tada juos nušveičiu, nulakuoju, jei noriu kitokios spalvos nubeicuoju. Gaubtus pasidarau iš šilko. Virtuvei dariau iš paprasčiuasio kiauro bliūdo. Gal kuriai kils įdėjų.
Papildyta:
Kadangi pirmą kartą dėjau nuotraukas, per daug pridėjau. Ten kitas albumas su gėlytėm, kurias pradėjau daryti dukrai į plakaus. Kai dariau gėlytes šviestuvams, ji dėjo tas gėlytes sau ant galvos ir sakė, kad labai gražu. Taip ir pridariau jai visokių gumyčių.
Papildyta:
Kadangi pirmą kartą dėjau nuotraukas, per daug pridėjau. Ten kitas albumas su gėlytėm, kurias pradėjau daryti dukrai į plakaus. Kai dariau gėlytes šviestuvams, ji dėjo tas gėlytes sau ant galvos ir sakė, kad labai gražu. Taip ir pridariau jai visokių gumyčių.
QUOTE(Sigita710402 @ 2006 11 23, 03:42)
My Webpage Čia mano daryti šviestuvai. Aš sendaikčiuose nusiperku man patinkančius trantus, tada juos nušveičiu, nulakuoju, jei noriu kitokios spalvos nubeicuoju. Gaubtus pasidarau iš šilko. Virtuvei dariau iš paprasčiuasio kiauro bliūdo. Gal kuriai kils įdėjų.
Papildyta:
Papildyta:
Nuostabu, fantastiška, nepakartojama, tiek šviestuvai tiek gėlytės.
QUOTE(SuBalionu @ 2006 11 15, 21:38)
jei meginai tai:
3. Kaip su tuo karkasu?
jei meginai tai:
3. Kaip su tuo karkasu?
Mano šviestuvo procesas sustojo ties pragręžtu buteliu
Butelis nesuskilo, vyras gręžė su spec. grąžteliu kažkokiu.
O sustojo, nes nerandu karkaso, o kaip pati pasidaryti nesugalvoju
Rašė čia, kad karkasas yra senukuose, bet nei vienas konsultantas man šiuo klausimu nepadėjo.
Jei kas pamatysit karkasą arba žinote kur jį įsigyti - parašykit.
ar galetu kas pasakyti,kaip sviestuvo gaubta aptraukti medziaga? labai labai reikia!!!
nesumastau kaip tai padaryt graziai
is kur gauti tokios juosteles,kuri gaubto apacioje ir virsuje uztvirtintu medziaga
is kur gauti tokios juosteles,kuri gaubto apacioje ir virsuje uztvirtintu medziaga
QUOTE(laurynaa @ 2006 11 23, 11:00)
ar galetu kas pasakyti,kaip sviestuvo gaubta aptraukti medziaga? labai labai reikia!!!
na as asmeniskai tai pagal gaubto karkasa is laikrastuko pasidaryciau iskarpa,kad graziai priglustu prie karkaso
po to ant medziagos perkelciau
o juosteles tai paprastas tikriausiai rinkciausi, kur buna apsiuti medziagos krastui, ju yra visokio plocio ir visokiu spalvu
neperseniausiai pirkau parduotuvej tokia platesne juostele, nes norejau ant vaiko vezimo celofano krastus apsiuti, kad neplystu (nu cia ne apie tai)
arba pagalvociau krasteliuose gumytes iverti, kad medziagyte nuo sviestuvo nuimti butu galima ir isskalbti, kai sudulka
na bent jau as tai taip daryciau, gal kas ir geresniu ideju turi
aciu uz patarima MamaDiana
apie gumytes galvojau ir as, bet supratau,akd nelabai grazu bus, nes sviestuvas pakabinamas, pakelsi galva i virsu ir matysys turbut
o kaip tas jusoletes pritvirtinti prie gaubto?as galvoju,gal kartais yra jusoteliu su viena puse lipnia???kad tiesiog graziai priklijuotu medziagos krasta prie gaubto krasto
apie gumytes galvojau ir as, bet supratau,akd nelabai grazu bus, nes sviestuvas pakabinamas, pakelsi galva i virsu ir matysys turbut
o kaip tas jusoletes pritvirtinti prie gaubto?as galvoju,gal kartais yra jusoteliu su viena puse lipnia???kad tiesiog graziai priklijuotu medziagos krasta prie gaubto krasto