vaikštinėjau po SM ir pas jus pataikiau
ta proga štai kokį vaizdelį parodyt noriu:
šviestuvas iš latekso pirštinių tik įdomu, kaip jos nuo karščio izoliuotos , neradau smulkių aprašymų, iš pažiūros lyg nieko ten viduje ir nėra papildomo, tik ant karkaso pritvirtinti pirštinių "balionėliai"
Papildyta:
dar štai čia įdomus variantas, kaip suprantu iš papje-maše masės, panašios, kaip kiaušinių dėklai
Papildyta:
o kaip jums šis variantas:
instrukcijos, kaip patiems pasigaminti
Papildyta:
užsikabliavau
iš teniso kamuoliukų :
o tarkim vaikų kambariui tuos kamuoliukus išpiešus ar kitaip kaip padekoravus
ta proga štai kokį vaizdelį parodyt noriu:
šviestuvas iš latekso pirštinių tik įdomu, kaip jos nuo karščio izoliuotos , neradau smulkių aprašymų, iš pažiūros lyg nieko ten viduje ir nėra papildomo, tik ant karkaso pritvirtinti pirštinių "balionėliai"
Papildyta:
dar štai čia įdomus variantas, kaip suprantu iš papje-maše masės, panašios, kaip kiaušinių dėklai
Papildyta:
o kaip jums šis variantas:
instrukcijos, kaip patiems pasigaminti
Papildyta:
užsikabliavau
iš teniso kamuoliukų :
iš teniso kamuoliukų :
[/quote]
Atrodo sita ideja reiks pakopijuoti
Aciu!!!
[/quote]
Atrodo sita ideja reiks pakopijuoti
Aciu!!!
QUOTE(lavista @ 2009 01 06, 17:41)
man tie teniso kamuoliukia irgi labiausiai užkliuvo. Juk ir dekoruoti juos nebūtų sunku ko gero, o nuo dekoro pasirinktinai galima pritaikyti tiek svetainei, tiek virtuvei, tiek kitiems kambariams. net ir formą ko gero galima būtų ne tik čia parodytą išlaužti, galima bandyt kurt kontūrą vingiuotą, juk čia kaip biseris
jolaxus patiko teniso kamuoliuku ir to ale "kiausiniu deklo" lempos
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 06, 23:06)
jolaxus patiko teniso kamuoliuku ir to ale "kiausiniu deklo" lempos
... tik kaip tuos kamuoliukus taip lygiai sujungti
gal turit minciu ? suklijuoti? suverti? kaip ta forma idealia padaryti
QUOTE(lavista @ 2009 01 08, 12:17)
... tik kaip tuos kamuoliukus taip lygiai sujungti
manau verta pasidomėti biserio technika, yra mačiau ir SM karoliukų vėrimo entuziasčių tema, Nesu gilinusis, tik viena akim kažkur mačiau, kad ten karoliukus kai suveria, tai jie laikosi tvirtai, nesikalatoja, taigi matyt visai tiktų ir čia. Tik skylutes daryti ne per kamuoliuko užrašą, o kad jis liktų iš krašto, tada viską padarius tiesiog nusukti į vidų tą užrašą ir taip palikti, juk tai ne apyrankė, nesijudins ir neišsiklibins. Arba nupurkšti visą gaminį kokiais aerozoliniais dažais, kad nė neliktų to užrašo..
tokie mano teoriniai pasvarstymai, jei kažką sukursi, būtinai pasirodyk gal ir aš ne tik paveiksliukų paieška apsiribosiu, galgi užsikrėsiu
Papildyta:
štai pasitreniravimui schemutės pradinės, tikrai matosi kodėl visi karoliukai nekliba - jie du kartus perverti
štai čia pavažiavus žemyn yra rekomendacijos, kaip iš teniso kamuokiulų pasidaryti girliandą, galima pasinaudoti ta dalimi, kur skylutes grežia
Papildyta:
o štai dar vienas šviestuvas teniso tema (jaučiu priklausomybė nebetoli, stabdykit mane, kai įkyrėsiu ):
Papildyta:
o štai dar vienas šviestuvas teniso tema (jaučiu priklausomybė nebetoli, stabdykit mane, kai įkyrėsiu ):
ACIU ACIU jolaxus uz instrukcijas Kazkada tikrai reiks pasinaudoti
ir nesustok - kuo daugiau ideju, tuo daugiau realiu darbu finale
ir nesustok - kuo daugiau ideju, tuo daugiau realiu darbu finale
Laba diena,
po to, kai aptikau pas save turinti savadarbi sviestuva , registruojuosi ir as i jusu temele:
po to, kai aptikau pas save turinti savadarbi sviestuva , registruojuosi ir as i jusu temele:
vilmuzele, gražu čia vazone paslėpta lemputė? išradingas kūrinys