Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

QUOTE(sige @ 2008 11 16, 09:34)
Akvilyte, su kokiais dažais išpiešiai tokį grožį ant lempos?? Aš radau vaikų kambariui taip padaryta ir pati noriu vakų kambariui padaryt, tik nežinau koki dažai būtų tinkamiausi. Ačiū labai už atsakymą  4u.gif

Va mano rasta

user posted image

Atsiprašau,atsakysiu už akvilytę 4u.gif
Ši lempa dekoruota dekupažo technika,kur nenaudojami dažai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kur gaunat tuos lankus lempom kur audiniu paskui aptraukiat? Ar pacios lituojat?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 17, 11:14)
Merginos, o kur gaunat tuos lankus lempom kur audiniu paskui aptraukiat? Ar pacios lituojat?

as lankus uzsisakinejau. gyvenu Vilniuje, bet gamino man Kaune. Nes ilgai teko paieskoti kas pagamintu toki nedideli kieki. Sutareme maziausiai 50 vnt. Todel issirinkau proporcingiausia dydi ir uzsisakiau. Pagamino nelabai ideliai sad.gif. ziedai nelabai tikslus, todel beveik i visus sviestuvus dar dedu plastiko laksta, kad laikytu forma blush2.gif
O toliau.. Toliau, ypac vaikiskiems naudoju 100 proc. lina. man jis labiausiai patinka. Naturali ir jauki medziaga.
Jau puse metu beveik nieko negaminau, tai tik mano hobis, todel darau tik kai labai norisi smile.gif bet jei norite akis paganyti, visi mano darbai yra cia: http://public.fotki....astos-galerija/
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 11 24, 11:46)
....ziedai nelabai tikslus, todel beveik i visus sviestuvus dar dedu plastiko laksta, kad laikytu forma  blush2.gif
O toliau.. Toliau, ypac vaikiskiems naudoju 100 proc. lina. man jis labiausiai patinka. Naturali ir jauki medziaga. 

Kokį tiksliau plastiką naudoji? polipropileną? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 11 24, 18:59)
Kokį tiksliau plastiką naudoji? polipropileną?  bigsmile.gif

oi, nezinau pavadinimo g.gif heliopolyje, Vilniuje parduoda. Jis baltas, bet labai gerai praleidzia sviesa. vyras pirko man nemaza kieki viena karta, bet irgi nepamena pavadinimo verysad.gif
bet, manau kad galima ten is pavyzdziu issirinkti. ar tiesiog paprasyti parodyti, kuris gerai skaido sviesa... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 11 06, 12:49)
Na, kabinamiems sviestuvams toks netinka... reikia kitokio. O prie lubu dar juk tokio "puodelio", ar kaip ji pavadinti smile.gif, reikia. Na tokio balto keramikinio, plastikinio ar metalinio kuris paslepia laidus.. Yra toks tame rimi rinkinyje?

Tai prie progos pasigirsiu savo dviem naujais darbeliais smile.gif Zasiukus siuvau siaip kazkam, o balta sviestuva savo naujiems namuciams. Virs valgomojo stalo. Norejau kad apacia butu dengta, kad nespigintu pietaujant smile.gif, o ta arbatinuka (sakyciau labai i tema) radau akropoly wink.gif... Jusu teismui:
Nuotraukos prastos. Vis dar laikinai gyvename ne namuose. Kai persikraustysiu, nufotografuosiu interjere smile.gif. Jis pas mus bus labai italiskas, tai ir sviestuvo reikejo tokio lengvo........  biggrin.gif

labai gražūs šviestuvai smile.gif

! 
Prašom necituoti nuotraukų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 lapkričio 2008 - 14:54
QUOTE(lavista @ 2008 11 25, 11:47)
oi, nezinau pavadinimo  g.gif heliopolyje, Vilniuje parduoda. Jis baltas, bet labai gerai praleidzia sviesa. vyras pirko man nemaza kieki viena karta, bet irgi nepamena pavadinimo  verysad.gif
bet, manau kad galima ten is pavyzdziu issirinkti. ar tiesiog paprasyti parodyti, kuris gerai skaido sviesa...  4u.gif

ok, supratau. mirksiukas.gif

Matai, man aktualu, kad plastikas būtų atsparus karščiui mirksiukas.gif o ne visi jie tokie atsparūs ax.gif todėl ir teiravausi pavadinimo. Kaip suprantu, tai ne polyphane (karščiui atspari lipni plėvelė gaubtams gaminti) - nes tokio Heliopolyje tikrai nėra schmoll.gif o galėtų būti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 lapkričio 2008 - 14:59
As esu tikra, kad tas plastikas atsparus. Nes ji naudoja iskabu gamybai mirksiukas.gif I iskabas deda neono lempas, LED, net dienos sviesos lempas. Plius iskabas prifarshiruoja laidu, transformatoriu ir t.t. Buna pvz. ivyksta trumpu sujungimu. Apsilydo iskabos tik nuo ugnies, bet niekada neuzsidega. Patikek, zinau ka sakau smile.gif. Kazkada dirbau ta darba (ne heliopolyje smile.gif) Plastikai sertifikuoti, skirti elektros instaliacijoms.
Be to, nuo lemputes iki karkaso lieka 10 - 15 cm, tai nuo lemputes sviesos ir menkos silumos tikrai neuzsidegs thumbup.gif .
Papildyta:
[quote=Laurytele,2008 11 25, 14:19]
labai gražūs šviestuvai smile.gif

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
lavista o kai dedi ta pastik turbut plevele nebeklijuoji kaip supratau.? Ir kaip tu ta audini taip graziai apsiuvi aplink ta metalini karkasa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 28 lapkričio 2008 - 13:07
QUOTE(lavista @ 2008 11 28, 09:43)
As esu tikra, kad tas plastikas atsparus. Nes ji naudoja iskabu gamybai  mirksiukas.gif I iskabas deda neono lempas, LED, net dienos sviesos lempas. Plius iskabas prifarshiruoja laidu, transformatoriu ir t.t. Buna pvz. ivyksta trumpu sujungimu. Apsilydo iskabos tik nuo ugnies, bet niekada neuzsidega.
Be to, nuo lemputes iki karkaso lieka 10 - 15 cm, tai nuo lemputes sviesos ir menkos silumos tikrai neuzsidegs  thumbup.gif .

Tai geros naujienos thumbup.gif Ačiū mirksiukas.gif o jei dar naudoti nekaistančias lemputes tai iš vis thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas nors beieskodamas savo darbeliams reikmenų žinot kur galima rasti stiklinį gaubtą šviestuvui- bliūdą, nu kažką tokio http://www.senukai.l...st_tab=articles tik mums reikia kad būtų su skyle per vidury, bet tokia nedidele, varztui prakišti. O reikalaas toks, turim seną svetainės švietuvą, kurį norim pritaikyti vaikų kamb, t.y. pakeisti gaubtą, jį pagražinti dekupaže pagal interjerą, nes spec vaikiškų šviestuvų nerandam kad būtų mažiausiai 3 po 60 vatų lepmutės, max būna 3 po 40 vatų, bet man asmeniškai per tamsu, o vaikui tai ypač aktualu, kad būtų šviesu. Jei turit kokių pasiūlymų, labai laukčiau, sakau gal kas žinot kur gamina tokius gaubtus ar kažką tokio, nes neįsivaizduoju kur ieškoti, o senukuose su skyle per viduri neradom.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2008 11 30, 15:46)
O gal kas nors beieskodamas savo darbeliams reikmenų žinot kur galima rasti stiklinį gaubtą šviestuvui- bliūdą, nu kažką tokio http://www.senukai.l...st_tab=articles tik mums reikia kad būtų su skyle per vidury, bet tokia nedidele, varztui prakišti. O reikalaas toks, turim seną svetainės švietuvą, kurį norim pritaikyti vaikų kamb, t.y. pakeisti gaubtą, jį pagražinti dekupaže pagal interjerą, nes spec vaikiškų šviestuvų nerandam kad būtų mažiausiai 3 po 60 vatų lepmutės, max būna 3 po 40 vatų, bet man asmeniškai per tamsu, o vaikui tai ypač aktualu, kad būtų šviesu. Jei turit kokių pasiūlymų, labai laukčiau, sakau gal kas žinot kur gamina tokius gaubtus ar kažką tokio, nes neįsivaizduoju kur ieškoti, o senukuose su skyle per viduri neradom.

zinau kad skamba neitiketinai, bet as turiu toki bliuda lotuliukas.gif
pirkau tokia visa lempa, nes reikejo el. dalies savo padarytam gaubtui. O bliudas ir liko biggrin.gif galvojau ar mesti ar dar palaikyti... g.gif
Jis balto matinio stiklo, 35 cm skersmens, su nedidele skylute per viduri. Galiu padovanot biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 28, 15:05)
lavista o kai dedi ta pastik turbut plevele nebeklijuoji kaip supratau.? Ir kaip tu ta audini taip graziai apsiuvi aplink ta metalini karkasa?

... pleveliu nea, jokiu nebereikia schmoll.gif
O vat kaip audini apvilkti tai jau sunkiausia dalis. dazniausiai palieku apie 1.5 cm audinio virs krasto ir klijuoju cm po cm su karstais klijais. kartais prisiunu atlasine juostele prie audinio ir ja lenkiu ir klijuoju ...
Yra dar toks angliskas senovinis budas. Man jis patinka labiau, bet jam reikia idealaus 3D karkaso ir tada jau jokiu plastiku. Karkaso ziedus apvynioji medvilnine juostele ir prie jos mazyciais dygsneliais siuni istempta audekla. Taip padariau paskutini savo sviestuva - ta toskaniska....
Atsakyti