lavista- tavo šviestuvai tikrai pasakiški Labai orginalūs
O visokių dalių šviestuvams tikrai rasi Senukuose - pačiai teko pirkti
QUOTE(irmulia @ 2008 11 06, 14:05)
lavista- tavo šviestuvai tikrai pasakiški Labai orginalūs
Aciu, irmulia Viskas, lekiu i senukus!
Manau, lavista rodys ir toliau savo stebuklus bei džiugins mūsų akis
Jei kuri užsislėpusi kuriate šviestuvus, lempas ir pan. daiktus - tai būtinai pasirodykite ( tam ir sukurta ši tema) - taip smalsu kokie talentai LT slepiasi
Jei kuri užsislėpusi kuriate šviestuvus, lempas ir pan. daiktus - tai būtinai pasirodykite ( tam ir sukurta ši tema) - taip smalsu kokie talentai LT slepiasi
QUOTE(lavista @ 2008 11 06, 13:49)
Na, kabinamiems sviestuvams toks netinka... reikia kitokio. O prie lubu dar juk tokio "puodelio", ar kaip ji pavadinti , reikia. Na tokio balto keramikinio, plastikinio ar metalinio kuris paslepia laidus.. Yra toks tame rimi rinkinyje?
Aha tokie, jau ir pati susigundziau tai reikes lekt ziuret ar dar like. nes nemazai laiko preejo kai maciau. O tus lankus pati darei(metalinius)? Ir ar tiktu linas siam reikalui?
O sviestuvai pasakiski
Niu šaunių idėjų čia užmačiau bet lavistos šviestuvėliai tiesiog puikus originalūs nu tikrai pasaka
Ir aš pagirsiu Lavistos darbus, ypač patiko žąsiukai BRAVO
Čia panašiai kaip KGB'istų liustracija gausis, išsiviešinkit, nes jau kai mes pagausim šviestuvus kuriant, tai pamatysit
QUOTE(irmulia @ 2008 11 07, 00:29)
Čia panašiai kaip KGB'istų liustracija gausis, išsiviešinkit, nes jau kai mes pagausim šviestuvus kuriant, tai pamatysit
QUOTE(ilze @ 2008 11 07, 18:56)
neblogas palyginimas
Oi, mielosios, aciu uz pagyras Dabar atostogauju ir kraustausi i naujus namucius, tai kuri laika busiu be interneto... Bet kita savaite butinai parasysiu kas ir kaip Aciu ! Iki...
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 22, 14:08)
čia mūsų laikina valgomojo lempa... gaubtas už 6 lt iš jysk'o.... mano truputį padailintas
Akvilyte, su kokiais dažais išpiešiai tokį grožį ant lempos?? Aš radau vaikų kambariui taip padaryta ir pati noriu vakų kambariui padaryt, tik nežinau koki dažai būtų tinkamiausi. Ačiū labai už atsakymą
Va mano rasta