Radau idomu reikala sventems ar kt renginiams (laikina dekoracija).
Floristes galetu tai lengvai pasigaminti
QUOTE(bytte @ 2008 10 28, 18:05)
Aš dar radau iš ekologinės serijos šviestuvą iš kavos vienkartinių šaukštelių
Bet manau trumpai jis gražiai atrodytu .
Dekovitoj tai nerandu aš skysčio, tik tą plėvelę. Bet sumąsčiau kad be jos gerai bus, tik va rėmai man ten siųlomi nelabai tinka, teks vyrą spaust kad išlankstytų
Bet manau trumpai jis gražiai atrodytu .
Dekovitoj tai nerandu aš skysčio, tik tą plėvelę. Bet sumąsčiau kad be jos gerai bus, tik va rėmai man ten siųlomi nelabai tinka, teks vyrą spaust kad išlankstytų
nesimato nuotrauku
O rimi maciau yra ispardavimas svietuvu lizams po 3lt
QUOTE(bytte @ 2008 10 27, 15:49)
Merginos nerandu aš kaip šviestuvo medžiaginį gauptą apdorot ir viskas . Dekovitoj parduodamą tą
naudot?
O nėr kokių skysčių kuriais tiesiog "iškrakmolyt" galim būtu nunertą gaubtą, man kažkaip nelabai saugu neapdirptą naudot... Buvau apsukus stiklinį gaubtą nerta servetėle, tai pakaito ji man normaliai, aišku neužsidegė, bet ką gali žinot .
naudot?
O nėr kokių skysčių kuriais tiesiog "iškrakmolyt" galim būtu nunertą gaubtą, man kažkaip nelabai saugu neapdirptą naudot... Buvau apsukus stiklinį gaubtą nerta servetėle, tai pakaito ji man normaliai, aišku neužsidegė, bet ką gali žinot .
Visų pirma nereikėtų naudoti kaitrinės lemputės
O rimi maciau yra ispardavimas svietuvu lizams po 3lt
[/quote]
O kas turima omenyje "sviestuvu lizdams" ?
[/quote]
O kas turima omenyje "sviestuvu lizdams" ?
lavista Tai tas laidas su galais vienoj pusej lemputej isukti, kitam gale prie lubu pritvirtint. Na gal aiskiau
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 31, 23:47)
lavista Tai tas laidas su galais vienoj pusej lemputej isukti, kitam gale prie lubu pritvirtint. Na gal aiskiau
Aciu! aisku . O tikrai ten tokius parduoda? Kuriame Rimi? Nes kai ieskojau sau, visa Vilniu isnarsiau ir teko pirkti senukuose pigiausia sviestuva, gaubta ismesti, o laida panaudoti... butu super jei tikrai galima nusipirkti laida su abiem galais tik be gaubto
QUOTE(lavista @ 2008 11 04, 09:55)
butu super jei tikrai galima nusipirkti laida su abiem galais tik be gaubto
tai kad tokiu dalyku r senukuose yra
QUOTE(lavista @ 2008 11 04, 11:55)
Aciu! aisku . O tikrai ten tokius parduoda? Kuriame Rimi? Nes kai ieskojau sau, visa Vilniu isnarsiau ir teko pirkti senukuose pigiausia sviestuva, gaubta ismesti, o laida panaudoti... butu super jei tikrai galima nusipirkti laida su abiem galais tik be gaubto
Na nezinau kaip vilniuje bet klaipedos rimi arenoj buvo.
vilniuje tikrai senukuose yra toks dalykas: laidas su jungikliu ir kistuku i elektros lizda. yra ivairiu ilgiu 3m, 5 m... ir yra tie lizdai(patronai,nezinau kaip lietuviskaitikliai ) tai ten tik laidelius ikisi ir uzsitvirtina. vat tai gaunasi toks paruosimas sviestuvui....kaina tikrai nedidele.gaunasi nuo 7 Lt kazkur viskas.... tai taip pat manau ir laida galima tiesiog i ta lizdeli itvirtinti o kita gala i lubas....
Na, kabinamiems sviestuvams toks netinka... reikia kitokio. O prie lubu dar juk tokio "puodelio", ar kaip ji pavadinti , reikia. Na tokio balto keramikinio, plastikinio ar metalinio kuris paslepia laidus.. Yra toks tame rimi rinkinyje?
Tai prie progos pasigirsiu savo dviem naujais darbeliais Zasiukus siuvau siaip kazkam, o balta sviestuva savo naujiems namuciams. Virs valgomojo stalo. Norejau kad apacia butu dengta, kad nespigintu pietaujant , o ta arbatinuka (sakyciau labai i tema) radau akropoly ... Jusu teismui:
Nuotraukos prastos. Vis dar laikinai gyvename ne namuose. Kai persikraustysiu, nufotografuosiu interjere . Jis pas mus bus labai italiskas, tai ir sviestuvo reikejo tokio lengvo........
Tai prie progos pasigirsiu savo dviem naujais darbeliais Zasiukus siuvau siaip kazkam, o balta sviestuva savo naujiems namuciams. Virs valgomojo stalo. Norejau kad apacia butu dengta, kad nespigintu pietaujant , o ta arbatinuka (sakyciau labai i tema) radau akropoly ... Jusu teismui:
Nuotraukos prastos. Vis dar laikinai gyvename ne namuose. Kai persikraustysiu, nufotografuosiu interjere . Jis pas mus bus labai italiskas, tai ir sviestuvo reikejo tokio lengvo........