Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

Radau idomu reikala sventems ar kt renginiams (laikina dekoracija).

user posted image

Floristes galetu tai lengvai pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar radau iš ekologinės serijos šviestuvą iš kavos vienkartinių šaukštelių

user posted image

user posted image

user posted image

Bet manau trumpai jis gražiai atrodytu g.gif .
Dekovitoj tai nerandu aš skysčio, tik tą plėvelę. Bet sumąsčiau kad be jos gerai bus, tik va rėmai man ten siųlomi nelabai tinka, teks vyrą spaust kad išlankstytų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 spalio 2008 - 20:06
QUOTE(bytte @ 2008 10 28, 18:05)
Aš dar radau iš ekologinės serijos šviestuvą iš kavos vienkartinių šaukštelių
Bet manau trumpai jis gražiai atrodytu g.gif .
Dekovitoj tai nerandu aš skysčio, tik tą plėvelę. Bet sumąsčiau kad be jos gerai bus, tik va rėmai man ten siųlomi nelabai tinka, teks vyrą spaust kad išlankstytų hihihi.gif

schmoll.gif nesimato nuotrauku

O rimi maciau yra ispardavimas svietuvu lizams po 3lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 spalio 2008 - 20:07
QUOTE(bytte @ 2008 10 27, 15:49)
Merginos nerandu aš kaip šviestuvo medžiaginį gauptą apdorot ir viskas doh.gif . Dekovitoj parduodamą tą

naudot?
O nėr kokių skysčių kuriais tiesiog "iškrakmolyt" galim būtu nunertą gaubtą, man kažkaip nelabai saugu neapdirptą naudot... Buvau apsukus stiklinį gaubtą nerta servetėle, tai pakaito ji man normaliai, aišku neužsidegė, bet ką gali žinot  blush2.gif .

Visų pirma nereikėtų naudoti kaitrinės lemputės mirksiukas.gif
Atsakyti
O rimi maciau yra ispardavimas svietuvu lizams po 3lt
[/quote]

O kas turima omenyje "sviestuvu lizdams" ? blush2.gif
Atsakyti
lavista Tai tas laidas su galais vienoj pusej lemputej isukti, kitam gale prie lubu pritvirtint. Na gal aiskiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 31 spalio 2008 - 21:48
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 31, 23:47)
lavista Tai tas laidas su galais vienoj pusej lemputej isukti, kitam gale prie lubu pritvirtint. Na gal aiskiau blush2.gif

Aciu! aisku smile.gif. O tikrai ten tokius parduoda? Kuriame Rimi? Nes kai ieskojau sau, visa Vilniu isnarsiau ir teko pirkti senukuose pigiausia sviestuva, gaubta ismesti, o laida panaudoti... butu super jei tikrai galima nusipirkti laida su abiem galais tik be gaubto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 11 04, 09:55)
butu super jei tikrai galima nusipirkti laida su abiem galais tik be gaubto  thumbup.gif

tai kad tokiu dalyku r senukuose yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 11 04, 11:55)
Aciu! aisku smile.gif. O tikrai ten tokius parduoda? Kuriame Rimi? Nes kai ieskojau sau, visa Vilniu isnarsiau ir teko pirkti senukuose pigiausia sviestuva, gaubta ismesti, o laida panaudoti... butu super jei tikrai galima nusipirkti laida su abiem galais tik be gaubto  thumbup.gif

Na nezinau kaip vilniuje bet klaipedos rimi arenoj buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
vilniuje tikrai senukuose yra toks dalykas: laidas su jungikliu ir kistuku i elektros lizda. yra ivairiu ilgiu 3m, 5 m... ir yra tie lizdai(patronai,nezinau kaip lietuviskaitikliai blush2.gif ) tai ten tik laidelius ikisi ir uzsitvirtina. vat tai gaunasi toks paruosimas sviestuvui....kaina tikrai nedidele.gaunasi nuo 7 Lt kazkur viskas.... tai taip pat manau ir laida galima tiesiog i ta lizdeli itvirtinti o kita gala i lubas....
Atsakyti
Tu apiem kokius kalbi:
tokius http://www.senukai.l...st_tab=articles
Atsakyti
Na, kabinamiems sviestuvams toks netinka... reikia kitokio. O prie lubu dar juk tokio "puodelio", ar kaip ji pavadinti smile.gif, reikia. Na tokio balto keramikinio, plastikinio ar metalinio kuris paslepia laidus.. Yra toks tame rimi rinkinyje?

Tai prie progos pasigirsiu savo dviem naujais darbeliais smile.gif Zasiukus siuvau siaip kazkam, o balta sviestuva savo naujiems namuciams. Virs valgomojo stalo. Norejau kad apacia butu dengta, kad nespigintu pietaujant smile.gif, o ta arbatinuka (sakyciau labai i tema) radau akropoly wink.gif... Jusu teismui:

user posted image

user posted image

user posted image

Nuotraukos prastos. Vis dar laikinai gyvename ne namuose. Kai persikraustysiu, nufotografuosiu interjere smile.gif. Jis pas mus bus labai italiskas, tai ir sviestuvo reikejo tokio lengvo........ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 lapkričio 2008 - 12:02