oj neparasiau man reikia kad kantukas butu na kaip buna vitrazai su metaliniais kantukais tarp stiklu.... gal net ne dezute noreciau o kazka sudetingesnio pabandyt pajungt kazkokia pusiau apvalia forma....tik vat ir iskilo pagrintine problema jungimo o tas kaznukas noriu kad dar dekoratyumo priduotu...
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 10 16, 23:16)
Tokį dalyką galima realiai pasigaminti nes rodos Dekovitos internertinėje randarbių priemonių parduotuvėje (jos siūlomuose kataloguose) mačiau spec. priemonę sukietinti audinį ( manau tuo pačiu ir nerinius)
Kiek pamenu, SM "Pamestraukime" temoje buvo įdėtas nertas krėslas (tas patas principas), atrodo liuksiškai
" ir cia yra superiniu ideju http://www.darkroast...ight-bulbs.html "
aciu uz nerealias nuorodas
Papildyta:
... jau seniai galvojau kad reiks savo anyta itraukti
neria ji dieviskai ir dar be galo greitai. kuo daugiau tokiu pavyzdziu, tuo greiciau ipusiu jai pasitikejimo
aciu uz nerealias nuorodas
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 10 17, 09:52)
Tokį dalyką galima realiai pasigaminti nes rodos Dekovitos internertinėje randarbių priemonių parduotuvėje (jos siūlomuose kataloguose) mačiau spec. priemonę sukietinti audinį ( manau tuo pačiu ir nerinius)
Kiek pamenu, SM "Pamestraukime" temoje buvo įdėtas nertas krėslas (tas patas principas), atrodo liuksiškai
... jau seniai galvojau kad reiks savo anyta itraukti
neria ji dieviskai ir dar be galo greitai. kuo daugiau tokiu pavyzdziu, tuo greiciau ipusiu jai pasitikejimo
Radau idomu varianta http://blog.craftzin...photo_lamp.html
Tik galvoju, galima butu pabandyti atspausdinti surinktas savo nuotraukas ant filtrinio plastiko ir is jo padaryti gaubta!
Tik galvoju, galima butu pabandyti atspausdinti surinktas savo nuotraukas ant filtrinio plastiko ir is jo padaryti gaubta!
QUOTE(monaziu @ 2008 10 18, 16:52)
Radau idomu varianta http://blog.craftzin...photo_lamp.html
\Jauciu koks mielas iseitu sviestuvas
Kieno šeimoje yra nagingų vyrų, galėtų papuošti savo namus tokiais mediniais šviestuvais (man jie labai patinka ):
O gal kas norėtų ekologiškų - iš plastikinių butelių:
Naudojamas nukirptas dugnas. Išeina tokios gėlytės, kurias reikia paprasčiausiai suverti ar kitaip sukabinti:
Graži ir tokia girlianda:
O gal kas norėtų ekologiškų - iš plastikinių butelių:
Naudojamas nukirptas dugnas. Išeina tokios gėlytės, kurias reikia paprasčiausiai suverti ar kitaip sukabinti:
Graži ir tokia girlianda:
Va cia tai ideja O jei dar parinkti ivairiu spalvu butelius
Merginos nerandu aš kaip šviestuvo medžiaginį gauptą apdorot ir viskas . Dekovitoj parduodamą tą
naudot?
O nėr kokių skysčių kuriais tiesiog "iškrakmolyt" galim būtu nunertą gaubtą, man kažkaip nelabai saugu neapdirptą naudot... Buvau apsukus stiklinį gaubtą nerta servetėle, tai pakaito ji man normaliai, aišku neužsidegė, bet ką gali žinot .
Kažkaip čia tiek šaunių įdėju, o man nedaeina iš ko jas įgyvendint ...
naudot?
O nėr kokių skysčių kuriais tiesiog "iškrakmolyt" galim būtu nunertą gaubtą, man kažkaip nelabai saugu neapdirptą naudot... Buvau apsukus stiklinį gaubtą nerta servetėle, tai pakaito ji man normaliai, aišku neužsidegė, bet ką gali žinot .
QUOTE(bytte @ 2008 10 27, 14:49)
Merginos nerandu aš kaip šviestuvo medžiaginį gauptą apdorot ir viskas .
Yra spec. skystis su kietinti medžiagą, tuo pačiu ir nertus gaubtus. Jo pagalba iš audinio galima išgauti bet kokią formą Jį gali įsigyti berods Dekovitoje, jų siūlomuose kataloguose, kažkada buvau užtikusi šį daiktą
Dekovitoj parduodamą tą plėvelę naudot?
Ta plėvelė yra atspari karščiui, Ant jos galima klijuoti bet kokį audinį ( net siuvinėtą) taip pat rankų darbo popierių ir pan.
Kad būtų saugiau, geriausiai naudoti ekonomiškas lemputes, be to, kiek žinau, turi būti ir tos, kurios itin mažai kaista
as radau senasnaujas, tik nenaudojau dar, tai negaliu pasakyti, kas ir kaip.