Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

Na tada antrą reikia sukurti iš ko nors kito, kas kitaip kvepėtų, kai atsibostų kavos kvapas, įsijungti tą kitą. Ir kaip toj reklamoj kas valandą džiaugtis naujų kvapų melodija lotuliukas.gif . Ot fantazijos šiandien pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2008 09 28, 17:11)
Na tada antrą reikia sukurti iš ko nors kito, kas kitaip kvepėtų, kai atsibostų kavos kvapas, įsijungti tą kitą. Ir kaip toj reklamoj kas valandą džiaugtis naujų kvapų melodija lotuliukas.gif . Ot fantazijos šiandien pas mane.

Nu bet fainai , kai pasvajoji. Nori atpalaiduojancio vakaro tai kokiu levandu nori nepasnusti kavos... mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 28, 18:12)
Nu bet fainai , kai pasvajoji. Nori atpalaiduojancio vakaro tai kokiu levandu nori nepasnusti kavos... mirksiukas.gif

... o į tamsų kambariuką - iš apelsino žievelių, kad kandys nepultų... biggrin.gif
Atsakyti
Šį šviestuvą nusižiūrėjau Madame W salone. Lyg ir nieko ypatinga, bet nuostabu, - šviesa sklinda pro gausybę suvertų karoliukų, kurie sustingę tarsi suledėjęs krioklys. Kaip gražiai pasakiau, net pačiai patiko smile.gif

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Manau, kad idėją galima panaudoti puošiant savo namus.
Atsakyti
mikaf Aha tikrai butu galima panaidoti ir atrodo graziai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Paskutinis rimulia12 įdėtas šviestuvas padarytas iš susuktų laikraščių vamzdelių ir nupurkštas aukso spalvos dažais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 30, 19:31)
Paskutinis rimulia12 įdėtas šviestuvas padarytas iš susuktų laikraščių vamzdelių ir nupurkštas aukso spalvos dažais  biggrin.gif

Aha is ten ir istraukiau sita grozi. Stai is cia smile.gif
Atsakyti
O cia is kokoso plauso, pacios darytas:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 spalio 2008 - 16:32
monaziu - šauniai atrodo thumbup.gif gal pasidalintum savo patirtimi kaip jį gaminai?

O aš štai ką atkasiau interneto platybėse: man patiko bigsmile.gif :

user posted image

foto šaltinis

Panos, panagrinėkime kaip jis padarytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Irmulia, aciu, kad pataisei mane, as kai tai norejau padaryti, jau man nebeleido 4u.gif

Pasidaryti visai nesudetinga. Nusiperki kokoso plauso, is specialaus tinklo (vielinio) pasidarai norima forma ir su karstais klijais apsuki plausa. Tik visa laika reikia plausa sukti viena kryptimi, kitaip labai velsis. Galiausiai ant pirsto susuku kelis plauso siulus ir suformuoju tas barankas. Jas taip pat prilipinu su karstais klijais. I vidu tvirtinu girlianda.

Tiek, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti