Rittule-saunuole! gerai sugalvojai!
Pepasakojau vyrui, kad musu sviestuvai mergaitems patiko, tai jis su tokiu pasididziavimu sako man: "o pasigyrei, kaip ties sviestuvai isijungia? "
Tai va, sviestuvu jungiklius vyras primontavo prie lovos, zemyn ranka istiesi ir gali ijungi/isjungi is mano ir jo puses
Tai va, sviestuvu jungiklius vyras primontavo prie lovos, zemyn ranka istiesi ir gali ijungi/isjungi is mano ir jo puses
QUOTE(Rittule @ 2008 09 18, 23:40)
Pepasakojau vyrui, kad musu sviestuvai mergaitems patiko, tai jis su tokiu pasididziavimu sako man: "o pasigyrei, kaip ties sviestuvai isijungia? "
Saunuoliai nieko nera maloniau kaip pavykes savo ranku darbas, ane?
labai grazu. ir turetu buti nesudetinga...
QUOTE(lavista @ 2008 09 23, 14:04)
labai grazu. ir turetu buti nesudetinga...
Aha ,bet jo kaina internetinej parduotuvej berpt 329lt. Is kur traukia tokias kainas, kosmosas kazkoks
rimulia12 - ačiū už idėją Išties įdomus variantas: laikrodis-šviestuvas viename
Is CD padarytas sviestuvelis
tas afrikinis labai fainas
o su juostelemis tai irgi idomiai atrodo, bet as imciau ne atlasines, o matines, kad subtiliau butu
Kai buvau komandiruotej svedijoj, tai rode per TV kaip dare butent sita lempa, greze skyle butelyje, klijavo juosteles net nustebau kai cia ta pacia pamaciau ))
Aciu rimulia, uz pavyzdzius
o su juostelemis tai irgi idomiai atrodo, bet as imciau ne atlasines, o matines, kad subtiliau butu
Kai buvau komandiruotej svedijoj, tai rode per TV kaip dare butent sita lempa, greze skyle butelyje, klijavo juosteles net nustebau kai cia ta pacia pamaciau ))
Aciu rimulia, uz pavyzdzius