Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

Rittule-saunuole! gerai sugalvojai!
Atsakyti
Pepasakojau vyrui, kad musu sviestuvai mergaitems patiko, tai jis su tokiu pasididziavimu sako man: "o pasigyrei, kaip ties sviestuvai isijungia? " hihihi.gif
Tai va, ax.gif sviestuvu jungiklius vyras primontavo prie lovos, zemyn ranka istiesi ir gali ijungi/isjungi is mano ir jo puses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 09 18, 23:40)
Pepasakojau vyrui, kad musu sviestuvai mergaitems patiko, tai jis su tokiu pasididziavimu sako man: "o pasigyrei, kaip ties sviestuvai isijungia? " hihihi.gif
Tai va,  ax.gif sviestuvu jungiklius vyras primontavo prie lovos, zemyn ranka istiesi ir gali ijungi/isjungi is mano ir jo puses  ax.gif

Saunuoliai thumbup.gif nieko nera maloniau kaip pavykes savo ranku darbas, ane? drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

labai grazu. ir turetu buti nesudetinga...
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 09 23, 14:04)
labai grazu. ir turetu buti nesudetinga...

Aha ,bet jo kaina internetinej parduotuvej berpt 329lt. Is kur traukia tokias kainas, kosmosas kazkoks blink.gif
Atsakyti
rimulia12 - ačiū už idėją 4u.gif Išties įdomus variantas: laikrodis-šviestuvas viename thumbup.gif
Atsakyti
Is CD padarytas sviestuvelis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 24 rugsėjo 2008 - 11:53
user posted image
Ir aprasymas kaip tai padaryti
Papildyta:
user posted image
Ir kaip toki pasidaryti aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 24 rugsėjo 2008 - 12:14
tas afrikinis labai fainas thumbup.gif
o su juostelemis tai irgi idomiai atrodo, bet as imciau ne atlasines, o matines, kad subtiliau butu smile.gif
Kai buvau komandiruotej svedijoj, tai rode per TV kaip dare butent sita lempa, greze skyle butelyje, klijavo juosteles smile.gif net nustebau kai cia ta pacia pamaciau smile.gif))

Aciu rimulia, uz pavyzdzius drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

foto šaltinis
Atsakyti
user posted image
Atsakyti