Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

lavista tavo darbai iš ties dailūs,
tik vertėtų prisiminti, kad čia yra nekomercinis, ne skelbimų forumas, tad jei nori pardavinėti savo darbus, siūlau susikurti temą tam skirtame SM forume. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 gegužės 2008 - 08:59
QUOTE(irmulia @ 2008 05 04, 10:56)
lavista tavo darbai iš ties dailūs,
tik vertėtų prisiminti, kad čia yra nekomercinis, ne skelbimų forumas, tad jei nori pardavinėti savo darbus, siūlau susikurti temą tam skirtame SM forume. Sėkmės  mirksiukas.gif

Oi, atsiprasau blush2.gif aciu uz pastabele smile.gif
Atsakyti
...gaila, kad nutruko si tema. bet tikiu, kad per ta laika auksarankes, kurios temoje bendravo, pagamino dar kazka istabaus thumbup.gif
pasidalinkime patirtimi vel ? g.gif
man ypac smalsu, ar kam nors pavyko nunerti (numegzti) sviestuvo gaubta, kaip kad buvo prideta pavyzdziu sioje temoje.
Atgaivinam tema ?
4u.gif
Atsakyti
Gaivinu temą smile.gif
Mano šviestuvas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 16 rugpjūčio 2008 - 10:51
QUOTE(Kozete @ 2008 08 16, 12:50)
Gaivinu temą smile.gif
Mano šviestuvas ax.gif
user posted image

Aciu uz atgaivinima biggrin.gif
Ohoho koks grazus tas sviestuvas wub.gif cia turbut veltinukai, ar ne ?

As panasu maciau savo vizijose mirksiukas.gif tik rutuliukai pas mane butu ploksti, pasiuti is audinio ir prikimsti, na kaip tabletes smile.gif net turiu jiems labai geru karkasu, gal reikia ? Jei pati nedaryciau, tai tikirai uzsisakyciau pas Tave toki originalu sviestuva thumbup.gif

Ar cia Tau sove mintis sau pasidaryti toki, ar uzsiimi tokiu hobiu, t.y. darai daugiau tokiu groziu ?
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 08 16, 19:23)
Aciu uz atgaivinima  biggrin.gif
Ohoho koks grazus tas sviestuvas  wub.gif cia turbut veltinukai, ar ne ?

As panasu maciau savo vizijose  mirksiukas.gif tik rutuliukai pas mane butu ploksti, pasiuti is audinio ir prikimsti, na kaip tabletes smile.gif net turiu jiems labai geru karkasu, gal reikia ? Jei pati nedaryciau, tai tikirai uzsisakyciau pas Tave toki originalu sviestuva  thumbup.gif

Ar cia Tau sove mintis sau pasidaryti toki, ar uzsiimi tokiu hobiu, t.y. darai daugiau tokiu groziu ?

Ačiū už įvertinimą 4u.gif
Tuom neužsiimu tai mano hobis, laisvalaikis. smile.gif Tokį kažin ar antrą prisiruošiu daryti, nes manęs kažkaip veltinis neužkabino. ax.gif
O iš ko darai karkasus?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2008 08 17, 14:27)
Ačiū už įvertinimą 4u.gif
Tuom neužsiimu tai mano hobis, laisvalaikis. smile.gif Tokį kažin ar antrą prisiruošiu daryti, nes manęs kažkaip veltinis neužkabino. ax.gif
O iš ko darai karkasus?

...sakai laisvalaikis...o atrodo labai profesionaliai smile.gif nebandziau veltinio, bet noreciau. gal kada prisiruosiu smile.gif
o as galeciau siuti ir siuti. tik, deja, is to nepragyvensi. todel man sviestuvai taip pat tik hobis.
karkasu nedarau - uzsisakineju. truputi kainuoja, zinoma, nes gamina maziausiai 50 vnt. ir tai radau tik Kaune. Vilniuje niekam tokie uzsakymai neidomus smile.gif. o gamina juos taip kaip priklauso - valcuoja viela, dazo kameroje... brezinius pasidariau pati... zodziu labai noriu daryti, bet neturiu pakankamai laiko, o ir nemoku pardavineti, o kaupti ant spintos irgi nesinori ... smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 08 17, 14:24)
...sakai laisvalaikis...o atrodo labai profesionaliai smile.gif nebandziau veltinio, bet noreciau. gal kada prisiruosiu smile.gif
o as galeciau siuti ir siuti. tik, deja, is to nepragyvensi. todel man sviestuvai taip pat tik hobis.
karkasu nedarau - uzsisakineju. truputi kainuoja, zinoma, nes gamina maziausiai 50 vnt. ir tai radau tik Kaune. Vilniuje niekam tokie uzsakymai neidomus smile.gif. o gamina juos taip kaip priklauso - valcuoja viela, dazo kameroje... brezinius pasidariau pati... zodziu labai noriu daryti, bet neturiu pakankamai laiko, o ir nemoku pardavineti, o kaupti ant spintos irgi nesinori ... smile.gif))

O gal galima būtu kooperuotis dėl tų karkasų? Arba gal galėtum kontaktus į AŽ atsiųsti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2008 08 17, 21:44)
O gal galima būtu kooperuotis dėl tų karkasų? Arba gal galėtum kontaktus į AŽ atsiųsti. smile.gif

Parasiau AZ 4u.gif
Atsakyti
nu va koks mano sedevras smile.gif

http://picasaweb.goo...484379447425458
Atsakyti
QUOTE(vaizduote @ 2008 09 02, 22:48)

nerodo schmoll.gif
Atsakyti
nerodo schmoll.gif

mhm... g.gif nerodo...
Atsakyti