Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

sitie paskutiniai tai super, kazin jie stovi ar kaba? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 05 04, 22:53)
sitie paskutiniai tai super, kazin jie stovi ar kaba? doh.gif

Tie alia jurtiniai? Stovi smile.gif
Atsakyti
tai jeigu stovi, tai man tundrai paaiskinkite, kaip ten lempute pritvirtinti ir laidas per apacia bus? doh.gif nes noriu tokiu ir zadu darytis....man kazkaip suteikia toki romantiska vaizdeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 05 05, 09:47)
tai jeigu stovi, tai man tundrai paaiskinkite, kaip ten lempute pritvirtinti ir laidas per apacia bus?  doh.gif  nes noriu tokiu ir zadu darytis....man kazkaip suteikia toki romantiska vaizdeli  blush2.gif

Greičiausia yra pritaisytas vielos žiedas su išsišakojimais ir mažesniu žiedu viduryje, o laidas eina per apačią

kažkas panašaus
user posted image
Atsakyti
oi aciu issisaugau schemute ir prisesiu kuri vakara, jei grazu bus - pagyru puode atsirasiu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 05 05, 17:00)
oi aciu issisaugau schemute ir prisesiu kuri vakara, jei grazu bus - pagyru puode atsirasiu biggrin.gif  blush2.gif

Būtinai pasirodyk ir pagyrų puode ir čia mirksiukas.gif . Sėkmės bekuriant 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
nu kaip sitas patiko, pas mane vaiku kambary kaip tik drugeliu tema pradeta 4u.gif , kaip jis tiktu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
o kazi jei paciai pasidaryti popieriu, na zinote, kaip daro is koku serveteliu, vandens ir pva kliju (blenderyja suplaka), paskui pabandyti isdziovinti kokios nors formos ir tada tuos drugeliu ispjauti su reizer nife g.gif nu dar reikia labiua apgalvoti ar ymanoma, nes tan dziovinama ant kokio tinklelio g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 10, 07:42)
nu kaip sitas patiko, pas mane vaiku kambary kaip tik drugeliu tema pradeta  4u.gif , kaip jis tiktu  biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
o kazi jei paciai pasidaryti popieriu, na zinote, kaip daro is koku serveteliu, vandens ir pva kliju (blenderyja suplaka), paskui pabandyti isdziovinti kokios nors formos ir tada tuos drugeliu  ispjauti su reizer nife  g.gif nu dar reikia labiua apgalvoti ar ymanoma, nes tan dziovinama ant kokio tinklelio  g.gif  g.gif

Rankų darbo popierius tiktų pasigaminti tokiam gaubtui, o kaip tą popierių pasigaminti užeik ČIA
Atsakyti
kaip jums toks gaubtas? wub.gif

manau iš ne per storiausios vielos ir kokio ryžinio, rankų darbo ar krepinio popieriaus galima pasidaryti g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 gegužės 2007 - 10:23
Gražu. Tik, kad neužsidegtu tas popierius, o dar klijų pagalba gamintas doh.gif ...
Atsakyti