Įkraunama...
Įkraunama...

Šviestuvai

Kaip pasidaryti tokią stalinė lempą smile.gif

APRAŠYMAS (vokiečių kalba)
user posted image
Atsakyti
Gražu ir paprasta

kaip pasidaryti
user posted image
user posted image
Atsakyti
idėja
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 balandžio 2007 - 22:57
Irmulia iš kur paėmei šias paskutines nuotraukas? Klausiu, nes tokie šviestuvai kaip antrasis kabo picerijoj priešais Poliklinikos stotelę.Aš šitoj picerijoj lankiaus vien dėl šitų šviestuvų, kad galėčiau iš arčiau apžiūrėt,patiko jie man labai.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 01, 00:01)
Irmulia iš kur paėmei šias paskutines nuotraukas? Klausiu, nes tokie šviestuvai kaip antrasis kabo picerijoj priešais Poliklinikos stotelę.Aš šitoj picerijoj lankiaus vien dėl šitų šviestuvų, kad galėčiau iš arčiau apžiūrėt,patiko jie man labai.

benaršydama po netą radau smile.gif
Atsakyti
puslapio adreso neatsimeni? ten kokių aprašymų nebuvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 01 gegužės 2007 - 00:10
QUOTE(Marzde @ 2007 05 01, 00:10)
puslapio adreso neatsimeni? ten kokių aprašymų nebuvo?

nea, nebuvo, kitaip būčiau čia įmetusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 01, 00:01)

Radau linką www.designista.se užsuk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 gegužės 2007 - 02:08
4u.gif
kiek supratau kai kurie šviestuvai padaryti iš popieriaus, o aš maniau, kad popierius netinkama medžiaga šviestuvams. Įdomu ar čia koks popierius kitoks ar kaip.
Papildyta:
o dėl to plastiko šviestuvams, tai nežinau kur gaut. Jau senokai ieškau, bet nesėkmingai. jei žinot pavadinimą tikslesnį, gal paieškos sėkmingesnės būtų, nes taip atėjus į pardą nežinai ko klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 01, 02:08)
4u.gif 
kiek supratau kai kurie šviestuvai padaryti iš popieriaus, o aš maniau, kad popierius netinkama medžiaga šviestuvams. Įdomu ar čia koks popierius kitoks ar kaip.

priklausomai koks popierius mirksiukas.gif

Iš tiesų šviestuvų gaubtams naudojamas kažkoks plastikinis lakštas kaip lipni standi plėvelė, ant kurios galima klijuoti bet kokį popierių ar medžiagą, prancūziškai polyphane (anglų kalbos atitikmens vis dar nerandu verysad.gif ) apsaugantis nuo įkaitusios lemputės.
Atrodo štai taip

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 gegužės 2007 - 02:28
QUOTE(Marzde @ 2007 05 01, 02:11)
o dėl to plastiko šviestuvams, tai nežinau kur gaut. Jau senokai ieškau, bet nesėkmingai.

man taip pat smile.gif

QUOTE(Marzde @ 2007 05 01, 02:11)
jei žinot pavadinimą tikslesnį, gal paieškos sėkmingesnės būtų, nes taip atėjus į pardą nežinai ko klausti smile.gif

tai kad parduotuvėje darbuotojai dažniausiai nieko nežino, kas pas juos yra lotuliukas.gif Geriausia, kai paklausi kokioje specializuotoje parduotuvėje ir dar turi pats(-i) aiškinti kas tai, iš ko tai ir kam tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 gegužės 2007 - 14:13
ypač Senukai, Ermitažas doh.gif
Atsakyti