Nelabai įžiūriu , o gal galima foto su įjungtu šviestuvu?
QUOTE(bugytė @ 2007 04 12, 13:03)
frederica tavo rankytės tikrai auksinės
tikrai kuribinga mergike,QWERTY sviestuvai
ačiu ,o deganti pabandysiu vakare nufotkinti , bet idėsiu gal kita savaite nes prasideda sunki darbo pamaina
Irmulia dėkui. Aš dekupažo temoj skaičiau, bet eit prašyt nesinori, nepatogu kažkaip geriau paieškosiu pirkt. Ta firma nebloga, tik parašyta, akd užsiima didmenine prekyba..
QUOTE(Marzde @ 2007 04 13, 11:18)
Irmulia dėkui. Aš dekupažo temoj skaičiau, bet eit prašyt nesinori, nepatogu kažkaip geriau paieškosiu pirkt. Ta firma nebloga, tik parašyta, akd užsiima didmenine prekyba..
Ką tu, niekas per galvą neduos, jei paklausi, tuo labiau kad pardavėjos išmeta tą popierių nuo batų kurie stovi lentynose (taip spėju ), užsuk į kokią gelių parduotuvę ar gėlių turgelį tikrai ten rasi
QUOTE(QWERTI @ 2007 04 13, 10:32)
ačiu ,o deganti pabandysiu vakare nufotkinti , bet idėsiu gal kita savaite nes prasideda sunki darbo pamaina
Papasakok kaip darei karkasą? iš storos vielos ar strypelių ir virinai? ar perdarei iš kokio turimo?
Keliu temą į viršų su klausimu kur rasti tokio kaip plastiko lakštų švietuvo gaubtui? gal kas žino?
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 19:57)
Nelabai įžiūriu , o gal galima foto su įjungtu šviestuvu?
Na va nufotkinau svieciantis
QUOTE(irmulia @ 2007 04 16, 19:30)
Papasakok kaip darei karkasą? iš storos vielos ar strypelių ir virinai? ar perdarei iš kokio turimo?
cia MB su draugu is tokios gan storos vielos suvirino ,o man liko tik pagrazinti
Gerai atrodo
Papildyta:
čia berods keramikinis sieninis švietuvas,
manau galima daryti ir iš papje-mache arba iš gipso tvarsčių
QUOTE(Marzde @ 2007 04 13, 00:15)
Sveikos. Žiūriu apie popierių kalbėjot. O gal žinot kaip vadinas popierius kur batų dėžutėse būna arba tokiu panašiu gėles vynioja arba dovanas. Ieškau kur pirkt plono popieriaus, bet kai nežinau pavadinimo, paieškos sunkiai einas.
Savanoriu pr. salia HyperRIMI aiksteles yra "Mylida" - jie prekiauja visokiais popieriais