Ačiū Lolka už patarimus
Man įtarė Menjero sindromą, bet padarę audiogramą - atmetė. Audiogramą darė 2 kartus. Pirmą kartą kai padarė, dar gydytoja svyravo, bet kai pakartojo po 2 savaičių - atmetė. Man tik nustatė Vestibiuliarinio aparato sutrikimą, panašiai kaip Menjerio sindromas tik klausa nesilpsta.
Man jau darėsi geriau, kai pradėjau gert cinnarisiną, bet pasigavau virusą ir vėl svaigstu,tik kambarys dar nesisuka... Turiu big problem su bronchais, o pas šeimos daktarę tik penktadienį, aišku su siuntimu reiks eit pas pulmonologą bet ir ten eilės būna 2 savaitėm. Man įtariu dėl bronchų ligos nusilpsta organizmas ir dėl to jaučiuos apsvaigus.
Zibambuk, aš betaserc iš pradžių gėriau 16mg 3 kart per dieną + bromezepam
vėliau kitas gydytojas liepė gert 24mg 1 kar dienoj,
Vėliau privat gydytoja- 24mg 2 kartus per dieną + bromezepam
Noriu paklaust pas visas ar esate sirgę ausų uždegimu? kada nors
QUOTE(furyy @ 2007 02 22, 11:26)
Noriu paklaust pas visas ar esate sirgę ausų uždegimu? kada nors
Na a6 klausiu dėl to, kad man LOR aiškino, kad pas mane dėl persirgto vaikystėje (ko aš neatsimenu) stipraus ausų uždegimo, būgneliai surambėję ir keičiantis slėgiui aš galiu jausti tuos cypimus, ūžimus ausyse.
Taigi dabar ir aiškinuosi kaip daktarė
Taigi dabar ir aiškinuosi kaip daktarė
Zibambuk, aš betaserc iš pradžių gėriau 16mg 3 kart per dieną + bromezepam
O geriant betasercą ar buvo kokie nors pojučiai? Ar man jau vaidenasi, ar nuo pradėjo vėl galva svaigti, kartais ausys užkrenta... Nors geriu po 8 mg tris kartus per dieną.
Zibambukai, aš išėjau į darbą kaimano vaikui tebuvo 4 mėn ir po šia dienai dėl to gailiuosi, nes manau, kad tai ir buvo viena iš ligos priežasčių - lakstymas tarp namų ir darbo, buitis, mažas vaikiukas, nemigo naktys.... Pati buvau po Cezario. Turbūt neatsigavus ir nesustiprėjus. Dabar gal valgyčiau duoną su vandeniu, bet į darbą taip anksti neičiau
Aš išėjau į darbą, kai vaikui buvo jau 1.2 metų, bet rūpintis, kas su juo sėdės, dar rūpintis visa buitimi, neturėti asmeninio gyvenimo, tenkinti senos bobulytės, kuri su vaiku sėdi, užgaidas, darbas su paaugliais, kurie tingi mokytis... O prie viso šito vyras - visuomeninikas, šiuo metu eina į politiką, šeimai, mano galva, skiria per mažai dėmesio...
Buvau pas psichoterapeutą, toks fainas daktaras pasitaikė, tai išrašė seroxatą gerti, bromazepamą po 1/2 du kartus dienoje ir B grupės vitaminus susileisti. Nežinau, nuo ko, bet šiandien vėl galva svaigsta...
O geriant betasercą ar buvo kokie nors pojučiai? Ar man jau vaidenasi, ar nuo pradėjo vėl galva svaigti, kartais ausys užkrenta... Nors geriu po 8 mg tris kartus per dieną.
Zibambukai, aš išėjau į darbą kaimano vaikui tebuvo 4 mėn ir po šia dienai dėl to gailiuosi, nes manau, kad tai ir buvo viena iš ligos priežasčių - lakstymas tarp namų ir darbo, buitis, mažas vaikiukas, nemigo naktys.... Pati buvau po Cezario. Turbūt neatsigavus ir nesustiprėjus. Dabar gal valgyčiau duoną su vandeniu, bet į darbą taip anksti neičiau
Aš išėjau į darbą, kai vaikui buvo jau 1.2 metų, bet rūpintis, kas su juo sėdės, dar rūpintis visa buitimi, neturėti asmeninio gyvenimo, tenkinti senos bobulytės, kuri su vaiku sėdi, užgaidas, darbas su paaugliais, kurie tingi mokytis... O prie viso šito vyras - visuomeninikas, šiuo metu eina į politiką, šeimai, mano galva, skiria per mažai dėmesio...
Buvau pas psichoterapeutą, toks fainas daktaras pasitaikė, tai išrašė seroxatą gerti, bromazepamą po 1/2 du kartus dienoje ir B grupės vitaminus susileisti. Nežinau, nuo ko, bet šiandien vėl galva svaigsta...
Nuo betaserc aš nejaučiau nei ,pagerėjimo, nei pablogėjimo...man tie vaistai tik palaidoti pinigai, laikas ir kantrybė, jau geriau būčiau kokius kitus išbandžiusi.
Tiesa, dar aš turiu Vertigoheel, visada po ranka. Jei blogiau, tik tabletėlę po liežuviu. Jie-homeopatiniai.
O psichoterapeutas ar patvirtino, kad galva tau svaigsta nerviniu pagrindu?
Tiesa, dar aš turiu Vertigoheel, visada po ranka. Jei blogiau, tik tabletėlę po liežuviu. Jie-homeopatiniai.
QUOTE(furyy @ 2007 02 24, 09:40)
Nuo betaserc aš nejaučiau nei ,pagerėjimo, nei pablogėjimo...man tie vaistai tik palaidoti pinigai, laikas ir kantrybė, jau geriau būčiau kokius kitus išbandžiusi.
Jis man daug dalykų susakė, kas gali darytis nuo nerimo - viską, kas man ir darosi. Sakiau, daugiau nebeisiu pas jokį daktarą, kiek galima save drąskyti... Ir vis tie nervai... Pergyvenimai... Stresai... Pagersiu dabar tuos antidepresantus mėnesį, o po to bus matyti rezultatai.
Papildyta:
O vertigoheelį man buvo išrašęs hemeopatas, pas kurį irgi ėjau, turiu dar jo. Bet tai plečiantys, jie man padėdavo irgi, kai jau juodai užeidavo.
Ar galėtai parašyt, kas gi gali darytis nuo nerimo?
QUOTE(furyy @ 2007 02 24, 10:23)
Ar galėtai parašyt, kas gi gali darytis nuo nerimo?
Pvz. man galvą pradžioje skaudėjo, veržė atrodo visą,svaigo žiauriai, krūtinėj darėsi kažkas, širdis atrodo sugnybta, drebanti, o kai užeidavo panikos priepuoliai, tai rankos staigiai atšaldavo ir pradėdavo stingti, būdavo taip blogai, kad net kalbėti negalėdava, atrodydavo, kad tuoj išsijungsi... O tie simptomai vis keitėsi, nebuvo vienodi, dėl to ir laksčiau pas visokius daktarus, nes neaišku buvo, kas man darosi...
QUOTE(zibambukas @ 2007 02 24, 10:44)
Pvz. man galvą pradžioje skaudėjo, veržė atrodo visą,svaigo žiauriai, krūtinėj darėsi kažkas, širdis atrodo sugnybta, drebanti, o kai užeidavo panikos priepuoliai, tai rankos staigiai atšaldavo ir pradėdavo stingti, būdavo taip blogai, kad net kalbėti negalėdava, atrodydavo, kad tuoj išsijungsi... O tie simptomai vis keitėsi, nebuvo vienodi, dėl to ir laksčiau pas visokius daktarus, nes neaišku buvo, kas man darosi...
Kiba ir man koks nerimas
Nes man irgi būdavo skausmai tai vienoj vietoj skauda, žiūrėk po 2 d. jau ten neskauda, o skauda kitur...
QUOTE(furyy @ 2007 02 24, 10:59)
Kiba ir man koks nerimas
Nes man irgi būdavo skausmai tai vienoj vietoj skauda, žiūrėk po 2 d. jau ten neskauda, o skauda kitur...
Tas ir yra, kad per tris mėnesius man vis keitėsi blogi pojūčiai... O pradžia buvo - galvos skausmas ir svaigimas... Aš net tomografiją pasidariau, kad nebūtų kokio auglio galvoje O ką čia gali žinoti, kai patys daktarai nieko nežino...
Aš irgi be jokių rekomendacijų nuvažiavau į Druskininkus ir pasidariau galvos magnetinį rezonansą. Nors man galvos neskauda, tik svaigsta.
Ar tu jautiesi labai nusilpusi ir pavargusi?
Nes man kartais atrodo, kad tas svaigimas nuo mano nusilpimo. O silpnumo priežasties daktarai neranda.
Ar tu jautiesi labai nusilpusi ir pavargusi?
Nes man kartais atrodo, kad tas svaigimas nuo mano nusilpimo. O silpnumo priežasties daktarai neranda.