Furry, Man Menejro sindromą diagnozavo Santariškėse. Mūsų kaimo gydytojai nieko apie tai nežinojo, pati geriausi gyd. Prūsaitienė pirmą kartą išgirdo iš mano lūpų ir pasakė, kad jai dėl to negėda

Kažkiek apie šią liga nusimano gyd. Vitkauskas. Jei tau tikrai šis sindromas, bandyk patekti pas jį.
Betaserc reikia gerti min 3 mėn, o jei nepraeina, tai visą laiką. Aš geriu 16 mg 3*dienoj + Tanacan 1*dienoj.
Kaip, berods Jėga

, rašė, kad šios ligos priežastys neaiškios. Nebūtinai tai turi būti stresas, nervai....
Na, o aš galiu pasigirti, kad jau nuo rugsėjo nebuvo to didžiojo priepuolio (po kurio reikėdavo 10 d. lašines lašinti ir gulėti 2 savaites lovoj). Bet... vyras naktim miega su vaiku, pati stengiuois būti gryname ore, nepervargti. Ausy cypia, galva karts nuo karto svaigsta, bet nereikai vemti 7 valandas

Zibambukai, aš išėjau į darbą kaimano vaikui tebuvo 4 mėn ir po šia dienai dėl to gailiuosi, nes manau, kad tai ir buvo viena iš ligos priežasčių - lakstymas tarp namų ir darbo, buitis, mažas vaikiukas, nemigo naktys.... Pati buvau po Cezario. Turbūt neatsigavus ir nesustiprėjus. Dabar gal valgyčiau duoną su vandeniu, bet į darbą taip anksti neičiau