QUOTE(alina @ 2007 02 15, 14:07)
jetus mergaitės, paskaičiau šią temą ir atsirado noras gyventi
nepykit, bet matyt lengviau jog ne viena tokia
pasipasakosiu ir aš trumpai. Viskas prasidėjo gruodžio mėnesį, nei iš šio nei iš to baisiai pradėjo suktis galva, nuvežė į ligoninę, ten lašalinės ir betaserkas atstatė, parašė diagnozę vestibiuliarinis neuritas ir išleido namo
atrodė pasveikau, bet prieš porą dienų vėl pradėjo užeiti svaigimo priepuoliai, oa ausyse atrodo kad cypia
šiandien jau visai liūdna, net iš namų neėjau
norėjau klaust ar jum neįtarė išsėtinės sklerozės, nes kiek žinau galvos svaigimas - vienas iš požymių
aš antradienį eisiu darytis mokamą magnetinio rezonanso tyrimą, ten jau turėtų konkrečiai pasakyti
man baisiausia yra nežinojimas nei kas, nei nuo ko
Na man irgi pripažino vestibiuliarinio aparato sutrikimą.
Nieks nieko apie išsėtinę sklerozę neminėjo, nes sakė, toks svaigimas kai kambarys sukasi, tai tik dėl vestibiuliarinio aparato, nors aš jiem aiškinau, kad man kambarys sukosi tik pradžioj kokias 5-6 dienas, o po to buvo kitoks svaigimas...
Na man toks paaiškinimas kaip vestibiuliarinio aparato sutrikimas irgi nelimpa, todėl pati sugalvojau ir nuvažiavau pasidaryt galvos magnetinį rezonansą, galvojau gal kokia kraujotaka galvoj sutrikus-bet nieko.
Ir aš sau buvau prisigalvojus visokių ligų tokių kaip IS...
Įdomu kokie bus tavo tyrimai Alina?
Papildyta:
QUOTE(zibambukas @ 2007 02 15, 17:50)
Nu va, buvau pas psichoterapeutą, nes visi kaip susitarę skalambijo, kad mano negalavimai nervinio pobūdžio...
Tai jis pasakė tą patį, kad jokių fizinių blogumų nereikia ieškoti, tai susidėjo visokie stresai, pergyvenimai ir t.t.
Bet man nuo to nė kiek negeriau... Kaip man nusiraminti, kai krūtinę spaudžia, galva svaiguliuoja ir t.t.
Nerandu aš normalaus daktaro, pas ką dar reiktų kreiptis??? Ar čia tik Klaipėdoj tokia tundra???
Žinai man irgi krūtinę spaudė, bet man pripaišė astmą...
O tu pati ar manai, kad tai nuo nervų?