Įkraunama...
Įkraunama...

ICSi

Supratau, galvojau, gal Tau atrodo labai jau klaidingas sprendimas. Apie B labai daug rašiau kitam skyrelyje, berods, apie gydymo įstaigas, nesikartosiu,kuo aš nepatenkinta, nes kitoms nusibosiu:) BEt šiek tiek nepatenkinta. BE to, yra kita perėjimo priežastis: aš kaunietė, pas B dariau 8 IUI, paklausiau čia merginų ir susimąsčiau, kokio galo aš trankausi į Vilnių.
Atsakyti
Nemanau, kad klaidingas sprendimas, as neturiu teises, o ir neturiu tokios mados vertinti kito zmogaus pasirinkima kaip teisinga ar klaidinga. tai kiekvieno asmeninis reikalas ir asmenines priezastys smile.gif as tiesiog nusishypsojau, kad tai dar vienas toks sprendimas...atvirkshtiniu sprendimu, bent jau siam forume neteko man girdeti smile.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 07, 11:08)
Supratau, galvojau, gal Tau atrodo labai jau klaidingas sprendimas.

Atsakyti
Aišku, šito gal nebuvau pastebėjus.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 07, 11:36)
Aišku, šito gal nebuvau pastebėjus.

Visiskai pateisinu tavo sprendima pereiti i VK del vienos priezasties - jie yra Kaune, nevazinesi i Vilniu.
O B. tikrai nelabai protinga butu, jei tau siulytu pereiti i Kauno VK pas konkurentus, nes tau ten patogiau... a ne? smile.gif

Kaip suprantu esat ant IVF slenkscio. Zinok punkcijai ir isodinimo procedurai irgi teks vaziuoti i Vilniu, i VK.
Atsakyti
Rimtai? Vakar buvau Kauno VK pas Tvarijonavičienę, nė žodeliu neužsiminė apie Vilnių..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 08, 11:20)
Rimtai? Vakar buvau Kauno VK pas Tvarijonavičienę, nė žodeliu neužsiminė apie Vilnių..

KittyKitty,

jei darys IUI - tai Kaune, bet jei nuspręsite, kad jau reikia pereiti prie IVF - tada parauošimas vyksta Kaune, o punkcija ir įsodinimas Vilniuje. Tai ir ne kitaip wub.gif ...
Atsakyti
Aišku.. Keista, kad nepasakė. Nebedarysiu IUI, įtikino, kad nebeverta. Pereinam prie IVF.sad.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 08, 11:20)

KittyKitty,

jei darys IUI - tai Kaune, bet jei nuspręsite, kad jau reikia pereiti prie IVF - tada parauošimas vyksta Kaune, o punkcija ir įsodinimas Vilniuje. Taip ir ne kitaip wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 09 08, 15:11)
KittyKitty,

jei darys IUI - tai Kaune, bet jei nuspręsite, kad jau reikia pereiti prie IVF - tada parauošimas vyksta Kaune, o punkcija ir įsodinimas Vilniuje. Taip ir ne kitaip wub.gif ...

Bet jei neklystu, tai Kaune "Motinos ir vaiko" klinikoje daro IVF-ui ir punkcijas, ir įsodinimus.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 09 08, 15:23)
Bet jei neklystu, tai Kaune "Motinos ir vaiko" klinikoje daro IVF-ui ir punkcijas, ir įsodinimus.

Taip Veronika Motinos ir vaiko klinikoj daro ir punkciją ir įsodinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 08, 14:58)
Aišku.. Keista, kad nepasakė. Nebedarysiu IUI, įtikino, kad nebeverta. Pereinam prie IVF.sad.gif

Kitty Kitty kaip matau tave jau reikia sveikinti 4u.gif
Nes kai sita temele buvo uzvesta dar tik buvai savo zirnio gaudyme smile.gif

Kadangi sita tema man aktuali, tai norejau paklausti ar jums ir buvo taikytas ICSI.. Ir jei taip, tai del kokiu priezasciu jums ji taike?
Atsakyti
Planuojanti, KittyKitty pastojo natūraliai. smile.gif
Atsakyti