Labai skaniai atrodo
As vedarus megstu, bet daryti ju tai noras nekyla.. Uztat valgyti - periodiskai. Tik kad ne visur juos skaniai paruosia, o pas mama neprivazinesi. Tai labai skanius vedarus sia savaite Cili kaime valgiau - su grybu padaziuku
kažkaip pradžioje radau ginčą dėl hematogeno sudėties ir kempinligės. ka-kuri dalyvė buvo išjuokta kaip nesuprantanti, bet va medicinos žurnale perskaičiau štai ką....
LR Valstybinës maisto kontrolës ins-
Lietuviškas hematogenas produktas, visiškai atitinkantis
ES ir LR teisës aktų reikalavimus maisto produktams ir
maisto papildams
titucijos, vadovaudamosi galiojančiomis
ES direktyvomis, pabrėžia, jog maisto
priedų, maisto medþiagų ir maisto papildø
gamyboje galima naudoti gyvūninës
kilmės baltymus (albuminà ir kt.), pagamintus
tik iš kiaulių maistinio kraujo.Tik tokiu būdu užtikrinama kai kurių,
pvz., didelį rezonansą sulaukusios kempinligës,
ar kitų su šiomis galvijų biologinëmis
medžiagomis perduodamų ir platinamų
ligų kontrolë ir prevencija
LR Valstybinës maisto kontrolës ins-
Lietuviškas hematogenas produktas, visiškai atitinkantis
ES ir LR teisës aktų reikalavimus maisto produktams ir
maisto papildams
titucijos, vadovaudamosi galiojančiomis
ES direktyvomis, pabrėžia, jog maisto
priedų, maisto medþiagų ir maisto papildø
gamyboje galima naudoti gyvūninës
kilmės baltymus (albuminà ir kt.), pagamintus
tik iš kiaulių maistinio kraujo.Tik tokiu būdu užtikrinama kai kurių,
pvz., didelį rezonansą sulaukusios kempinligës,
ar kitų su šiomis galvijų biologinëmis
medžiagomis perduodamų ir platinamų
ligų kontrolë ir prevencija
netikiu, mes vedarus 30 metu kepam ir esam patenkinti, kolkas esam sveiki
nereikia antireklamos
beje pastebejau ne viename poste panasiai rasant ir pasisakant
nereikia antireklamos
beje pastebejau ne viename poste panasiai rasant ir pasisakant
idomu ka reikia daryti kad nesutruktu zarnos?
ir badom, ir neperkemsam
ir badom, ir neperkemsam
QUOTE(mimi1 @ 2010 02 21, 15:34)
Gal pabandykit daug kartu juos pabadyt.As ir pries kepima subadau ir kepant vis atidarau ir pabadau .Man netrukineja
QUOTE(mimi1 @ 2010 02 21, 15:34)
Jas reikia gerokai laisvas palikti, pabliuškusias, norint, kad nesutrūktų . Man jau dabar niekad nesutrūksta
sian kepem ir mes kraujinius vedarus. Tai buvo pirmas kartas gyvenie kai juos dariau ir pirmas kartas gyvenime, kai tokius naminius valgiau
skanu buvo.
apie puse litro kraujo
saukstelis druskos
2 stiklines smulkiu mieziniu kruopu
ir pora saukstu perliniu kruopu
pipiru
koks 100 gr rukytu lasinuku
2 svogunai
2 vedarines zarnos
Perlines kruopas isvirt
Miezines uzplikyti verdanciu vandeniu ir isbrinkint
lasinukus paspirgint su svogunais
Sumakaluot mase ir sukisus i ismirkytas zarnas det i skarda, patepta riebalais. Subadyt mediniu smeigtuku. Pakepus kiek dar pabadyt. Kepe apie valanda su trupuciu . Temperatura gal apie kokius 160 - 180 laipsniu ( nezinau, nerodo)
skanu buvo.
apie puse litro kraujo
saukstelis druskos
2 stiklines smulkiu mieziniu kruopu
ir pora saukstu perliniu kruopu
pipiru
koks 100 gr rukytu lasinuku
2 svogunai
2 vedarines zarnos
Perlines kruopas isvirt
Miezines uzplikyti verdanciu vandeniu ir isbrinkint
lasinukus paspirgint su svogunais
Sumakaluot mase ir sukisus i ismirkytas zarnas det i skarda, patepta riebalais. Subadyt mediniu smeigtuku. Pakepus kiek dar pabadyt. Kepe apie valanda su trupuciu . Temperatura gal apie kokius 160 - 180 laipsniu ( nezinau, nerodo)
tam pradurinejimui pasitarnauja dantu krapstukai ir kepant nepagaileti vandens
QUOTE(georgiana @ 2010 02 27, 08:35)
tam pradurinejimui pasitarnauja dantu krapstukai ir kepant nepagaileti vandens
apie medinius smeigtukus rasydama ta ir turejau mintyje Tik kadangi su jais susmeidiu suktnukus, tai ir ivardinau smeigtuku
o kur vandeni pilt
QUOTE(Lusasita @ 2010 02 27, 18:45)
apie medinius smeigtukus rasydama ta ir turejau mintyje Tik kadangi su jais susmeidiu suktnukus, tai ir ivardinau smeigtuku
o kur vandeni pilt
o kur vandeni pilt
i skaurada kur kepa vedariukai, taip apacia neapdega, jei kepama tik su aliejumi
QUOTE(anastazas @ 2010 03 01, 13:20)
Laba diena,
Mes gaminam bulvinius vėdarus. Bet teko girdėti, kad žmonės kepa kruopinius vėdarus. Žinau tik, kad daro su krauju. Nei mano burnai skanu būtų, nei mes to kraujo gautume. Tad gal kas žino, kaip gaminti kruopinius vėdarus be kraujo
Atrodo tam reikalui miežines kruopas naudoja
Mes gaminam bulvinius vėdarus. Bet teko girdėti, kad žmonės kepa kruopinius vėdarus. Žinau tik, kad daro su krauju. Nei mano burnai skanu būtų, nei mes to kraujo gautume. Tad gal kas žino, kaip gaminti kruopinius vėdarus be kraujo
Atrodo tam reikalui miežines kruopas naudoja
ir as visai noreciau tokio receptuko. Pamenu Katpedelej ar tai Forte valgiau kruopinius vedarus, tai tikrai labai skanu buvo