QUOTE (bea @ 2004 09 17, 10:51) |
Rasma, o kas tame tarpe? t.y. tarp 6 ir 24? da-ne-jautis-jau-ne-vershiukas? |
tame tarpe jaunas jautukas
Bet hematogeną daro iš veršelių iki 6 mėn. kraujo
QUOTE (hobo @ 2004 09 17, 11:35) |
jo ir jeigu hematogena padarys pvz is 8 men versjaucio kraujo ar tada galima bus apsikrest ar ne?? nu gal geriau nerizikuot. |
Ne, negalima bus užsikrėsti.
QUOTE(eglisake @ 2005 08 14, 14:49)
cia vedaru dalinimosi receptais skyrelis ar apie jaucius pasnekesiai?
. Aš irgi taip manau! Geriau dar receptų parašytumet .
Sveikos kulinarės, turiu tokį tundrišką klausimą O tos žarnos vėdarams tai storosios kiaulių žarnos? Juk nebus parašyta "žarnos vėdarams" Šiandien labai norėčiau pasigaminti,bet va žioplas daiktas nežinau nuo ko pradėti
Help, kaip sakoma
Help, kaip sakoma
QUOTE(kutosiukas @ 2005 11 18, 13:36)
Sveikos kulinarės, turiu tokį tundrišką klausimą O tos žarnos vėdarams tai storosios kiaulių žarnos? Juk nebus parašyta "žarnos vėdarams" Šiandien labai norėčiau pasigaminti,bet va žioplas daiktas nežinau nuo ko pradėti
Help, kaip sakoma
Help, kaip sakoma
Buna parasyta ir zarnos vedarams Uzrasas gal priklauso nuo gamintojo
QUOTE(Dacor @ 2005 11 18, 13:30)
Buna parasyta ir zarnos vedarams Uzrasas gal priklauso nuo gamintojo
O jei užrašyta tik storosios ir plonosios žarnos?
Ai blyn pirksiu storasias, o tai į plonas nieko neįkišiu
Kaip sakoma, vienas vargas kai bandai vaidinti pavyzdingą žmoną virtuvėje
QUOTE(kutosiukas @ 2005 11 18, 15:06)
O jei užrašyta tik storosios ir plonosios žarnos?
Ai blyn pirksiu storasias, o tai į plonas nieko neįkišiu
Kaip sakoma, vienas vargas kai bandai vaidinti pavyzdingą žmoną virtuvėje
Ai blyn pirksiu storasias, o tai į plonas nieko neįkišiu
Kaip sakoma, vienas vargas kai bandai vaidinti pavyzdingą žmoną virtuvėje
Gali buti ir taip parasyta.Plonosios zarnos bus lygios,storosios dazniausiai buna tokios pasigarbanoje. Man asmeniskai patinka tik plonosios zarnos ir viskas i jas telpa
Labai skaunu kaip iškeptus vėdarus supjaustai gabaliukais kaip porcijas dedi į puodą užpili pienu kad apsemtų visus gabaliukus supili spirgučius ir patroškini apie 10 min Nežinau kaip jums bet aš kol tokių nebuvau ragavusi tai vėdarų net negalėdavau paragauti : Bet teko svečiuose pabandyti jų tokiu patroškintų tai
Ačiū, Dacor, bandysim
O kaip Jums tie vedarai nesutrukineja? nu niekaip neiseina iskepti vedaru. Pastoviai sutrukineja.
Viska atrodo darau kaip reikia. Ir pries kepima subadau, kepimo metu irgi subadau, ir prikemsu nepilnus vedarus, o tik puse.....ir vistiek....
Gal tesloje yra kokia nors paslaptis?
Viska atrodo darau kaip reikia. Ir pries kepima subadau, kepimo metu irgi subadau, ir prikemsu nepilnus vedarus, o tik puse.....ir vistiek....
Gal tesloje yra kokia nors paslaptis?
QUOTE(Minga @ 2005 11 23, 04:25)
O kaip Jums tie vedarai nesutrukineja? nu niekaip neiseina iskepti vedaru. Pastoviai sutrukineja.
Viska atrodo darau kaip reikia. Ir pries kepima subadau, kepimo metu irgi subadau, ir prikemsu nepilnus vedarus, o tik puse.....ir vistiek....
Gal tesloje yra kokia nors paslaptis?
Viska atrodo darau kaip reikia. Ir pries kepima subadau, kepimo metu irgi subadau, ir prikemsu nepilnus vedarus, o tik puse.....ir vistiek....
Gal tesloje yra kokia nors paslaptis?
As bulviu tarkius plikinu verdanciu pienu ir ipilu siek tiek aliejaus (kad butu minkstesni). Kazkada ir man sutrukdavo vedarai.Dabar taip nebuna. Paruostus ir sudetus i skarda vedarus subadau adata. Ne kepimo metu ,bet pries dedant i orkaite.Ir nereiketu bijoti daugiau subadyti. Iskepa grazut grazuteliai:)