Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdarai

QUOTE (bea @ 2004 09 17, 10:51)

Rasma, o kas tame tarpe? t.y. tarp 6 ir 24? da-ne-jautis-jau-ne-vershiukas?

tame tarpe jaunas jautukas laugh.gif
Bet hematogeną daro iš veršelių iki 6 mėn. kraujo wink.gif
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 09 17, 11:35)
jo ir jeigu hematogena padarys pvz is 8 men versjaucio kraujo ar tada galima bus apsikrest ar ne?? g.gif nu gal geriau nerizikuot.

Ne, negalima bus užsikrėsti.
Atsakyti
cia vedaru dalinimosi receptais skyrelis ar apie jaucius pasnekesiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglisake @ 2005 08 14, 14:49)
cia vedaru dalinimosi receptais skyrelis ar apie jaucius pasnekesiai? biggrin.gif



thumbup.gif thumbup.gif . Aš irgi taip manau! Geriau dar receptų parašytumet 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos kulinarės, turiu tokį tundrišką klausimą blush2.gif O tos žarnos vėdarams tai storosios kiaulių žarnos? Juk nebus parašyta "žarnos vėdarams" Šiandien labai norėčiau pasigaminti,bet va žioplas daiktas nežinau nuo ko pradėti doh.gif
Help, kaip sakoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosiukas @ 2005 11 18, 13:36)
Sveikos kulinarės, turiu tokį tundrišką klausimą  blush2.gif  O tos žarnos vėdarams tai storosios kiaulių žarnos? Juk nebus parašyta "žarnos vėdarams"  Šiandien labai norėčiau pasigaminti,bet va žioplas daiktas nežinau nuo ko pradėti  doh.gif
Help, kaip sakoma  smile.gif

Buna parasyta ir zarnos vedarams rolleyes.gif Uzrasas gal priklauso nuo gamintojo
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2005 11 18, 13:30)
Buna parasyta ir zarnos vedarams rolleyes.gif Uzrasas gal priklauso nuo gamintojo


O jei užrašyta tik storosios ir plonosios žarnos? doh.gif
Ai blyn pirksiu storasias, o tai į plonas nieko neįkišiu g.gif
Kaip sakoma, vienas vargas kai bandai vaidinti pavyzdingą žmoną virtuvėje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosiukas @ 2005 11 18, 15:06)
O jei užrašyta tik storosios ir plonosios žarnos?  doh.gif
Ai blyn pirksiu storasias, o tai į plonas nieko neįkišiu  g.gif
Kaip sakoma, vienas vargas kai bandai vaidinti pavyzdingą žmoną virtuvėje  tongue.gif


Gali buti ir taip parasyta.Plonosios zarnos bus lygios,storosios dazniausiai buna tokios pasigarbanoje. Man asmeniskai patinka tik plonosios zarnos ir viskas i jas telpa rolleyes.gif
Atsakyti
Labai skaunu kaip iškeptus vėdarus supjaustai gabaliukais kaip porcijas dedi į puodą užpili pienu kad apsemtų visus gabaliukus supili spirgučius ir patroškini apie 10 min biggrin.gif Nežinau kaip jums bet aš kol tokių nebuvau ragavusi tai vėdarų net negalėdavau paragauti : cry.gif Bet teko svečiuose pabandyti jų tokiu patroškintų tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Dacor, bandysim biggrin.gif
Atsakyti
O kaip Jums tie vedarai nesutrukineja? nu niekaip neiseina iskepti vedaru. Pastoviai sutrukineja.
Viska atrodo darau kaip reikia. Ir pries kepima subadau, kepimo metu irgi subadau, ir prikemsu nepilnus vedarus, o tik puse.....ir vistiek.... cry.gif
Gal tesloje yra kokia nors paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Minga @ 2005 11 23, 04:25)
O kaip Jums tie vedarai nesutrukineja? nu niekaip neiseina iskepti vedaru. Pastoviai sutrukineja.
Viska atrodo darau kaip reikia. Ir pries kepima subadau, kepimo metu irgi subadau, ir prikemsu nepilnus vedarus, o tik puse.....ir vistiek.... cry.gif
Gal tesloje yra kokia nors paslaptis?


As bulviu tarkius plikinu verdanciu pienu ir ipilu siek tiek aliejaus (kad butu minkstesni). Kazkada ir man sutrukdavo vedarai.Dabar taip nebuna. Paruostus ir sudetus i skarda vedarus subadau adata. Ne kepimo metu ,bet pries dedant i orkaite.Ir nereiketu bijoti daugiau subadyti. Iskepa grazut grazuteliai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 23 lapkričio 2005 - 09:38