Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE (palade @ 2004 05 21, 09:15)
jooooooooooooo
viskas gaunasi del kitu akiu,
kad kitiems ramiau butu biggrin.gif

visai ne...as taip norejau vainikelio- o rutu visam vilniuje negavau....taip ir tuokiaus be rutu, bet baliaus ikarstyje pasipuosiau petrusku vainikeliu.......liuks atrode... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sara: 02 birželio 2004 - 10:03
QUOTE (Sara @ 2004 06 02, 10:00)
QUOTE (palade @ 2004 06 02, 09:58)
nezinau gal tai ir grazi tradicija bet man asmeniskai tai labai jau keista
ta simbolika apie nekaltybe mane uzmusa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o be to gal ir  principai labai jau groja, matai uosviene nori tai as tycia jo nesisegsiu  blink.gif

nu nekaltybe simbolizuoja ir balta sukneles spalva...tai ka, vilksies juoda? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ne juoda bet ir ne balta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
maniske greiciausiai bus kapucino spalvos
bet dar tiksliai neapsisprendziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (palade @ 2004 06 02, 10:11)
QUOTE (Sara @ 2004 06 02, 10:00)
ta simbolika apie nekaltybe mane uzmusa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o be to gal ir  principai labai jau groja, matai uosviene nori tai as tycia jo nesisegsiu  blink.gif

nu nekaltybe simbolizuoja ir balta sukneles spalva...tai ka, vilksies juoda? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ne juoda bet ir ne balta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
maniske greiciausiai bus kapucino spalvos
bet dar tiksliai neapsisprendziau smile.gif

kapucino, tai cia kaip ir tradicine...purvina balta...kaip sampanine ar kremine...
Atsakyti
kazkas panasaus i balinta kava tik aukso atspalvi reikia prideti smile.gif
gudriai paaiskinau ar ne smile.gif smile.gif
Atsakyti
ta simbolika apie nekaltybe mane uzmusa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o be to gal ir principai labai jau groja, matai uosviene nori tai as tycia jo nesisegsiu blink.gif

nu as irgi is principo nesisegciau, viska darau ir darysiu priesingai nei ji nori.. Cia gi mano vestuves, ne jos g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
pas mane irgi tas pats ir svarbiausia anksciau ji visai i nieka nesikisdavo viska palikdavo mums nuspresti o dabar moteriske atsigavo smile.gif
jai ir rutu reikia jai ir antros dienos reikia jai ir veliumo reikia
na zodziu JAI VISKO REIKIA smile.gif smile.gif
o kai pamatys mano suknele tai lengva soka gaus
juk ne balta !!!!!!
Atsakyti
Paskaiciau ir nusprendziau, kad mano mamyte auksine biggrin.gif nei jei rutu reik, nei veliumo, o ir suknele nors ir mini, svarbu dukrele patenkinta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 02, 10:50)
rutu vainikelis tai lietuvisku vestuviu tradicija.man mama ji nupyne toki mazyti ir labai dailu per mano vestuves,prisegtas buvo prie veliumo ir visai jis niekam netrukde.
o "zakse"per ceremonija vyriausioji pamerge ji turi persegti i kita veliumo puse.

o per vestuviu baliu vyksta iskilminga rutu vainikeliu nusegimo ceremonija,kurios metu vainikelis nusegamas ir padedamas i jam skirta skrynele (ja pasirupina pirsliai).

iki siol turiu ta skrynele su tuo vainikeliu (isdziovintas) man tai grazi tradicija.

IR AS TURIU TA SKRYNELE SU VAINIKELIU smile.gif ...O GAL JAU BE VAINIKELIO g.gif blink.gif ,NES DUKRA VIS NOREJO J biggrin.gif
Atsakyti
O mes "protestavom " pries zaksa (santuoku rumus - kas nezinot wink.gif ) - i santuokos rumus ejau ilga, juoda suknele, na madinga tiktai (galit isivaizduoti, kaip visi spoksojo laugh.gif ), o i Baznycia - balta kaip priklauso ir kaip paciai, aisku, norejosi.

O del rutu vainikelio - ipylsiu zibalo i ugni...Girdejau versija, kad rutu vainikelis visai nieko nesimbolizuoja, tiesiog rutos veikia abortuojanciai...Va tau kad nori ir romantika.... laugh.gif O racijos visgi yra... g.gif
Atsakyti
O man rutos visai negrazu, koks ten grozis, kai nuvyte geles ant veliumo ar plaukuos kabo, nu sorry, jei ka izeidziau, bet cia kazkokia nesamone, jau kazkieno minetos petruskos man graziau laugh.gif Bet aisku, cia kiekvienai savaip
be to, man tas rutos perseginejimas po zakso irgi kazkokia pieva g.gif jeigu jos simbolizuoja nekaltuma, tai ka pana pasiraso ir jau kalta patampa, kad persegt reik laugh.gif o dar geriau, kai ir zakse, ir baznycioj segineja, isbegi laukan vel persisegi, kad baznycioj vel persegt blink.gif O kas rutu neranda, galiu pas tevus priraut, kaip piktzoliu priauge laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 02, 12:46)
o ka tai reiskia? kas yra abortuojanciai?

Tai reiskia, kad jeigu pastojai arba bijai pastojimo, suvalgai rutu ir gali ivykti persileidimas wink.gif Yra ir daugiau augalu, kuriu nestukems negalima, nes jie gali isprovokuoti persileidima...
Idomu, kaip su mirtom? Ar tik nebus ir jos nuodingas augalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva_B.: 02 birželio 2004 - 11:52
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 06 02, 12:51)
Idomu, kaip su mirtom? Ar tik nebus ir jos nuodingas augalas g.gif

g.gif Sudomino mane, man kaip tik jei segčiausi - tai mirtos priklausytų rolleyes.gif gal tikrai kas nors žinot, ar irgi tokios pat pasalūniškos kaip ir rūtos ohmy.gif ?
Atsakyti