QUOTE (palade @ 2004 05 21, 09:15) |
jooooooooooooo viskas gaunasi del kitu akiu, kad kitiems ramiau butu |
visai ne...as taip norejau vainikelio- o rutu visam vilniuje negavau....taip ir tuokiaus be rutu, bet baliaus ikarstyje pasipuosiau petrusku vainikeliu.......liuks atrode...
QUOTE (Sara @ 2004 06 02, 10:00) | ||
nu nekaltybe simbolizuoja ir balta sukneles spalva...tai ka, vilksies juoda? |
ne juoda bet ir ne balta
maniske greiciausiai bus kapucino spalvos
bet dar tiksliai neapsisprendziau
QUOTE (palade @ 2004 06 02, 10:11) | ||||
ne juoda bet ir ne balta maniske greiciausiai bus kapucino spalvos bet dar tiksliai neapsisprendziau |
kapucino, tai cia kaip ir tradicine...purvina balta...kaip sampanine ar kremine...
kazkas panasaus i balinta kava tik aukso atspalvi reikia prideti
gudriai paaiskinau ar ne
gudriai paaiskinau ar ne
QUOTE (palade @ 2004 06 02, 09:58) |
nezinau gal tai ir grazi tradicija bet man asmeniskai tai labai jau keista ta simbolika apie nekaltybe mane uzmusa o be to gal ir principai labai jau groja, matai uosviene nori tai as tycia jo nesisegsiu |
nu as irgi is principo nesisegciau, viska darau ir darysiu priesingai nei ji nori.. Cia gi mano vestuves, ne jos
pas mane irgi tas pats ir svarbiausia anksciau ji visai i nieka nesikisdavo viska palikdavo mums nuspresti o dabar moteriske atsigavo
jai ir rutu reikia jai ir antros dienos reikia jai ir veliumo reikia
na zodziu JAI VISKO REIKIA
o kai pamatys mano suknele tai lengva soka gaus
juk ne balta !!!!!!
jai ir rutu reikia jai ir antros dienos reikia jai ir veliumo reikia
na zodziu JAI VISKO REIKIA
o kai pamatys mano suknele tai lengva soka gaus
juk ne balta !!!!!!
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 02, 10:50) |
rutu vainikelis tai lietuvisku vestuviu tradicija.man mama ji nupyne toki mazyti ir labai dailu per mano vestuves,prisegtas buvo prie veliumo ir visai jis niekam netrukde. o "zakse"per ceremonija vyriausioji pamerge ji turi persegti i kita veliumo puse. o per vestuviu baliu vyksta iskilminga rutu vainikeliu nusegimo ceremonija,kurios metu vainikelis nusegamas ir padedamas i jam skirta skrynele (ja pasirupina pirsliai). iki siol turiu ta skrynele su tuo vainikeliu (isdziovintas) man tai grazi tradicija. |
IR AS TURIU TA SKRYNELE SU VAINIKELIU ...O GAL JAU BE VAINIKELIO ,NES DUKRA VIS NOREJO J
O mes "protestavom " pries zaksa (santuoku rumus - kas nezinot ) - i santuokos rumus ejau ilga, juoda suknele, na madinga tiktai (galit isivaizduoti, kaip visi spoksojo ), o i Baznycia - balta kaip priklauso ir kaip paciai, aisku, norejosi.
O del rutu vainikelio - ipylsiu zibalo i ugni...Girdejau versija, kad rutu vainikelis visai nieko nesimbolizuoja, tiesiog rutos veikia abortuojanciai...Va tau kad nori ir romantika.... O racijos visgi yra...
O del rutu vainikelio - ipylsiu zibalo i ugni...Girdejau versija, kad rutu vainikelis visai nieko nesimbolizuoja, tiesiog rutos veikia abortuojanciai...Va tau kad nori ir romantika.... O racijos visgi yra...
O man rutos visai negrazu, koks ten grozis, kai nuvyte geles ant veliumo ar plaukuos kabo, nu sorry, jei ka izeidziau, bet cia kazkokia nesamone, jau kazkieno minetos petruskos man graziau Bet aisku, cia kiekvienai savaip
be to, man tas rutos perseginejimas po zakso irgi kazkokia pieva jeigu jos simbolizuoja nekaltuma, tai ka pana pasiraso ir jau kalta patampa, kad persegt reik o dar geriau, kai ir zakse, ir baznycioj segineja, isbegi laukan vel persisegi, kad baznycioj vel persegt O kas rutu neranda, galiu pas tevus priraut, kaip piktzoliu priauge
be to, man tas rutos perseginejimas po zakso irgi kazkokia pieva jeigu jos simbolizuoja nekaltuma, tai ka pana pasiraso ir jau kalta patampa, kad persegt reik o dar geriau, kai ir zakse, ir baznycioj segineja, isbegi laukan vel persisegi, kad baznycioj vel persegt O kas rutu neranda, galiu pas tevus priraut, kaip piktzoliu priauge
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 02, 12:46) |
o ka tai reiskia? kas yra abortuojanciai? |
Tai reiskia, kad jeigu pastojai arba bijai pastojimo, suvalgai rutu ir gali ivykti persileidimas Yra ir daugiau augalu, kuriu nestukems negalima, nes jie gali isprovokuoti persileidima...
Idomu, kaip su mirtom? Ar tik nebus ir jos nuodingas augalas