o man patiko tas vainikelis
ypac jo sudeginimas....
Dar ir dabar su sypsena prisimenu kai visos tetules pasibaisejo ,kad atsisakiau detis rutu vainikeli
Tai buvo pries 15 metu
Nebuvau nescia ir negyvenome kartu ,draugavom 3 metus nezinau kodel uzsispyriau
BEt jos visos pakraupo
Tai buvo pries 15 metu
Nebuvau nescia ir negyvenome kartu ,draugavom 3 metus nezinau kodel uzsispyriau
BEt jos visos pakraupo
As taip pat neturejau rutu vainikelio. Labiausiai pergyvenau del to kaip bus baznycioj. Nes buvau isistikinusi, kad per apeigas butina ta veinikeli persegti. Vyras turejo isiseges gelyte. Tai galvoju jam ta gelyte persegs, o man...
Bet viskas labai greit isissprende, kai kunigas dar pries ceremonija paklause ar busiu isisegusi vainikeli, pasakiau, kad ne. Ir su nerimu laukiau kas bus toliau, galvojau kad kunigas supyks. Bet jis tik pasake "aisku"
Viskas praejo labai gerai ir apie vainikeli niekas net neuzsimine.
Hereja: i plaukus turejau gyvas gelyte, jos visai nenuvyto. Atrode puikiai.
Bet viskas labai greit isissprende, kai kunigas dar pries ceremonija paklause ar busiu isisegusi vainikeli, pasakiau, kad ne. Ir su nerimu laukiau kas bus toliau, galvojau kad kunigas supyks. Bet jis tik pasake "aisku"
Viskas praejo labai gerai ir apie vainikeli niekas net neuzsimine.
Hereja: i plaukus turejau gyvas gelyte, jos visai nenuvyto. Atrode puikiai.
o ar nebutu grazu ,jei ne rutu vainykeli segciaus,o kokia gelyte i nuometa vietoi rutu vainikelio,jei nores gales persegti ne rutas,o gelyte,kaaaaa?
Man tas rutu vainikelis: tai kaip pokstas! Eina moterytes, pilvai ant nosies lipa o rutu vainikelis kaip arkliui per visa galva! Juokinga. Dabar, sako, mergaites tik lopseliuose buna.... Gelyte vietoj rutu - labai gera ir grazi iseitis!
O as su rutu vainikeliu buvau.......dar pamerges nupyne,kadangi vestuves buvo dvi dienas su visom tradicijom,tai nori nenori reikejo detis,visai smagu,nors pilvas tikrai nebuvo ant nosies,lelius gime tik po 2.5 metu .....Cia manau kiekvieno reikalas
na merginos tai kaip ten pas jus bus su tuo rutu vainikeliu ir kokia jusu apie tai nuomone.
mes tai su draugu jau 3 metus kartu gyvename ir man asmeniskai detis rutu vainika tai kazkokia parodija butu. O svarbiausia tai kad vos su uosvene del to nesusipykau, ji niekaip negali suprasti kaip cia tu rutu nebus
mes tai su draugu jau 3 metus kartu gyvename ir man asmeniskai detis rutu vainika tai kazkokia parodija butu. O svarbiausia tai kad vos su uosvene del to nesusipykau, ji niekaip negali suprasti kaip cia tu rutu nebus
As tai desiuos tas rutas, kad mamai ramiau ant dusios butu Nors man ir siaip jos netrukdo Grazi tradicija ir tiek
Nu as tai rutu nesidejau... Bet mes i baznycia nejom. jei butume eje, tai nezinau
Sinuhe
o kodel mirtas??? niekad negirdejau
pas mus visur rutas dedasi, bet man tas vainikas kazkaip negraziai atrodo.... gal kokia sakele i plaukus kartu du gelytem imontuosiu, ir tiek... bent jau bobutei mano ramiau bus
o kodel mirtas??? niekad negirdejau
pas mus visur rutas dedasi, bet man tas vainikas kazkaip negraziai atrodo.... gal kokia sakele i plaukus kartu du gelytem imontuosiu, ir tiek... bent jau bobutei mano ramiau bus
Pas mane buvo toks mazas mazas rutu vainikelis
Siaip kad giminems ramiau butu- juk jos nieko blogo nedaro- galima isivaizduoti, kad tai papuosimas koks nors
Tos tradicijos tai tikrai juokingai atrodo
Mes zakse nenorejome keistis ziedais, nes jau buvome padare tai baznycioje.
Tai darbuotojos nutaise tookia veido israiska, kad staigiai ziedus nusimoveme...
Siaip kad giminems ramiau butu- juk jos nieko blogo nedaro- galima isivaizduoti, kad tai papuosimas koks nors
Tos tradicijos tai tikrai juokingai atrodo
Mes zakse nenorejome keistis ziedais, nes jau buvome padare tai baznycioje.
Tai darbuotojos nutaise tookia veido israiska, kad staigiai ziedus nusimoveme...