as su nuometu tekejau... bet be vainikelio
Aha - radikale.. Buvome juodai dzinsuoti, nusifotografavome prie F. Zappos paminklo..
As tekejau ne nescia, bet be vainikelio. Manau butu juokinga zmonems, kurie buvo musu vestuvese (o buvo tik artimiausi draugai ir gimines), jei po 9 draugystes su savo vyru metu buciau isisegusi vainikeli. Man jis asocijuojasi su nakaltybe, todel parodijos is tuomet svarbiausio savo gyvenime ivykio daryti nenorejau. Tiesa, nelabai jaukiai pasijutau baznycioje (nors tai buvo pries ceremonija, o ne jos metu), kai kunigas paklause, ar bus persegamas vainikelis. Bet isdrisau pasakyti, kad vainikelio nera.
O tekejau, vilkedama balta klasikine, bet ne pusta suknele, su nuometu. Plaukai buvo puosti baltomis gyvomis mazomis rozemis. Man tai buvo tikrai grazu. Ir dabar, praejus 2.5 metu po vestuviu, as su malonumu jas prisimenu. Jei butu galima, dar tekeciau 15 kartu uz to paties.
O tekejau, vilkedama balta klasikine, bet ne pusta suknele, su nuometu. Plaukai buvo puosti baltomis gyvomis mazomis rozemis. Man tai buvo tikrai grazu. Ir dabar, praejus 2.5 metu po vestuviu, as su malonumu jas prisimenu. Jei butu galima, dar tekeciau 15 kartu uz to paties.
As cia ne i tema, bet paklausiu - kas dejotes gyvas gelytes i plaukus, tai ar jos nenuvyto per visa diena??? Mano vestuves bus liepos pabaigoje - per pacius karscius, sukuosena reikes darytis labai anksti, tai ar man islaikys nenuvytusios jos iki velyvo vakaro???
QUOTE (hereja @ 2004 03 28, 19:37) |
As cia ne i tema, bet paklausiu - kas dejotes gyvas gelytes i plaukus, tai ar jos nenuvyto per visa diena??? Mano vestuves bus liepos pabaigoje - per pacius karscius, sukuosena reikes darytis labai anksti, tai ar man islaikys nenuvytusios jos iki velyvo vakaro??? |
As per savo vestuves irgi gelyciu uzsimaniau i plaukus,buvo liepos 15d,oras buvo puikus,nei per karstas ir nesaltas.Geles i vakara jau pradejo po trupuciuka vysti,o dariau sukuosena 7val ryto,bet atrode normaliai,pas mane buvo frezijos,isuktos i kazkoki perloniuka,sudrekinta vandeniu,o zinau kad deda ir i tuteles plasmasines su vandeniu,tai tada tikrai nenuvysta,bet jos didokos ir jei mazokai plauku,tai kirpejai teks pasistengti,kad ju nesimatytu.Pas mane buvo 5 kuoksteliai gelyciu.Ir puokstej buvo frezijos,tik kartu su kreminem rozem
Papildyta @ [mergetime]1080498323[/mergetime]
O as tekejau ir su nuometu ir su rutu vainikeliu,tas vainikelis buvo nedidukas,vos is keliu sakeliu. Tekejau nebudama nescia,bet su vyru gyvenom metus. Mano vestuves buvo tradicine,kazkaip kitaip ir neissivaizdavau,bet teko dalyvauti ir netradicinese,visai patiko
O ka daryti tokiu atveju, jei puokstes noriu tik is pasteliniu spalvu roziu ? Tai tada rozes reiktu ir i plaukus deti Tai gal geriau i ta puokste imaisyti smulkiu gelyciu ir tokias pat kist i sukuosena??? Nagi patarkit Esu blondine, plaukai ilgi, bet ploni...Kuodo ant galvos virsugalvio nedarysiu, nes ir taip uz vyra esu 6 cm aukstesne, o dar bateliu kulniukai... Ir palaidais nenoriu...
Kai tekejau (nenescia) net negalvojau apie jokius vainikelius. kaip ten bebutu, bet rutu vainikelio daline reiksme yra nekaltybe. manau, kad nereikia iskraipyti tradiciju tais atvejais, kai tikrai nera ka jau simbolizuoti. gal jei sutuoktinis yra pirmas vyras gyvenime, tada gal...
ir suknele balta rinkausi todel, kad man balta spalva tokia sventiska, grazu buvo prie idegusio kuno...
o ir vestuves buvo tiesiog musu svente, be jokiu tradiciju laikymosi, tik baznycioj ir sant. rumuose, po to vakarelis restorane draugams ir tevams. nezinau kodel, bet tiesiog "nepernesu" tradiciniu lietuvisku vestuviu su muzikantais, palydomis ir t.t. man taip dirbtinai atrodo, tokia itampa, svente praranda intymuma. buvau drauges vestuvese, su palydom is namu, muzikantais, kurie visur is paskos sekiojo, operatorius irgi is paskos sekiojo ir viska filmavo. jaunoji net i tulika nueit negalejo ramiai tik nuvargino jie jaunuosius...o jau tie "posli" juokeliai apie pirma nakti ir pan. tai nervuoja nerealiai.
dziaugiuosi, kad pati turejau tikra svente sau su paciais artimiausiais zmonemis, nebuvo jokiu zaidimu, nelabai pavargom, jau po dvylikos, visus palike, patraukem namo...buvo grazu ir gera...
ir suknele balta rinkausi todel, kad man balta spalva tokia sventiska, grazu buvo prie idegusio kuno...
o ir vestuves buvo tiesiog musu svente, be jokiu tradiciju laikymosi, tik baznycioj ir sant. rumuose, po to vakarelis restorane draugams ir tevams. nezinau kodel, bet tiesiog "nepernesu" tradiciniu lietuvisku vestuviu su muzikantais, palydomis ir t.t. man taip dirbtinai atrodo, tokia itampa, svente praranda intymuma. buvau drauges vestuvese, su palydom is namu, muzikantais, kurie visur is paskos sekiojo, operatorius irgi is paskos sekiojo ir viska filmavo. jaunoji net i tulika nueit negalejo ramiai tik nuvargino jie jaunuosius...o jau tie "posli" juokeliai apie pirma nakti ir pan. tai nervuoja nerealiai.
dziaugiuosi, kad pati turejau tikra svente sau su paciais artimiausiais zmonemis, nebuvo jokiu zaidimu, nelabai pavargom, jau po dvylikos, visus palike, patraukem namo...buvo grazu ir gera...
oi, o man nepasiseke su rutu vainiku.... taip norejau, taip norejau ir visam mieste rutu neradom .... bet baliau pabaigoje vis tiek sumasteme - is petrusku isejo puikus vainikelis....
te neisizeidzia tradiciju puoseletojos (nu tos , kurios mano, kad rutos - sventa ir simbolizuoja skaistybe)
o siaip ir mano plaukuose buvo geleles kaip ir puoksteje - orchidejos... labai grazu...
te neisizeidzia tradiciju puoseletojos (nu tos , kurios mano, kad rutos - sventa ir simbolizuoja skaistybe)
o siaip ir mano plaukuose buvo geleles kaip ir puoksteje - orchidejos... labai grazu...
QUOTE (hereja @ 2004 03 28, 20:56) |
O ka daryti tokiu atveju, jei puokstes noriu tik is pasteliniu spalvu roziu ? Tai tada rozes reiktu ir i plaukus deti Tai gal geriau i ta puokste imaisyti smulkiu gelyciu ir tokias pat kist i sukuosena??? Nagi patarkit Esu blondine, plaukai ilgi, bet ploni...Kuodo ant galvos virsugalvio nedarysiu, nes ir taip uz vyra esu 6 cm aukstesne, o dar bateliu kulniukai... Ir palaidais nenoriu... |
O tu geriau su kirpeja pasitark. Pavyzdziui maniske tai iskart pasake, kad mano plaukai per silpni gyvom gelytem. Ir isvis, geriausia kai kirpeja is anksto pabando padaryti sukuosena, gal net kelis variantus.
vuot mano vestuves ne uz kalnu,gal galit smulkiau papasakoti apie ta rutu vainikeli,zinau,kad tau nekaltumo simblois,kad jy reikia persegyneti,bet as ne to noriu,as segsiuos vistiek ne rutu vainikeli,o prie poksties priderinta kokia maza maza puostyte kaip rutu vainykelis,kazka bet ne rutu vainyklei,kaip ir kada jy reikes segti zagse,ar pasakys kada jy sekti ir kur ji turi buti uzsegta ir kur ja paskui sega ir baznycioi papasakokit kur nusega ar isvis sega,as nezinau tos eigos visos,ir kas ja sega
Mano pusseseres vestuves buvo ir su noumetu, ir su vainikeliu, ir su balta suknele 4 men.
Man per savo vestuves gerai buvo ir su raudonu kostiumeliu , kazkaip nenorejau tu baltu sukneliu - nekaip jausciausi su tokia. Kiekvienam savaip gerai, o tradiciju laikymasis tikrai neprivalomas.
Man per savo vestuves gerai buvo ir su raudonu kostiumeliu , kazkaip nenorejau tu baltu sukneliu - nekaip jausciausi su tokia. Kiekvienam savaip gerai, o tradiciju laikymasis tikrai neprivalomas.
vuot mano vestuves ne uz kalnu,gal galit smulkiau papasakoti apie ta rutu vainikeli,zinau,kad tau nekaltumo simblois,kad jy reikia persegyneti,bet as ne to noriu,as segsiuos vistiek ne rutu vainikeli,o prie poksties priderinta kokia maza maza puostyte kaip rutu vainykelis,kazka bet ne rutu vainyklei,kaip ir kada jy reikes segti zagse,ar pasakys kada jy sekti ir kur ji turi buti uzsegta ir kur ja paskui sega ir baznycioi papasakokit kur nusega ar isvis sega,as nezinau tos eigos visos,ir kas ja sega