Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(odeta28 @ 2008 01 23, 21:45)
Merginos,gal galetumete pasupleruoti,kur butu galima Siauliuose nusipirkti rutu nail.gif
Nors as su vaikinu kartu gyvenu 4 metai,bet per vestuves noreciau rutu vainikelio.Ir man labai grazu,kai 12 val degina ji clap_1.gif

Tai gal pas kokia bobute darzeli paprasyk, juk ju nedaug reikia.Seip tai zinok rutu vainikelio deginti negalima, nes sakitosi nelaime, ji reikia saugoti dezuteje mirksiukas.gif
Atsakyti
as nesegejau rutu vainikelio ir neturejau veliumo, mano plaukuose buvo isektos gyvos frezijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2008 01 24, 02:54)
as nesegejau rutu vainikelio ir neturejau veliumo, mano plaukuose buvo isektos gyvos frezijos.  mirksiukas.gif

Ir teisingai padarei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2008 01 23, 21:45)
Merginos,gal galetumete pasupleruoti,kur butu galima Siauliuose nusipirkti rutu nail.gif
Nors as su vaikinu kartu gyvenu 4 metai,bet per vestuves noreciau rutu vainikelio.Ir man labai grazu,kai 12 val degina ji clap_1.gif

As turiu rutu darzelyje ax.gif bet manau, kad daugumoje geliu parduotuviu tau is karto ir nupintu vainikeli.
o degina tai ji simboliskai kazkaip tai... O is tikro tai nesudegusi ideda i dezute.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 24, 07:09)
As turiu rutu darzelyje  ax.gif  bet manau, kad daugumoje geliu parduotuviu tau is karto ir nupintu vainikeli.
o degina tai ji simboliskai kazkaip tai... O is tikro tai nesudegusi ideda i dezute..  ax.gif

Sveikute,manai geliu parduotuveje turetu buti g.gif As kai dirbau senai su gelemis,tai neturedavome schmoll.gif
Na jei nerasiu parduotuveje,atleksiu pas tave i darzeli pasiskinti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Is tikro, tai nezinau, ar tikrai parduotuvese ju buna smile.gif tik pusseseres maciau vainikeli, kad pintas ne pacios, o toks parduotuvinis. ik nezinau, ar ji pati tas rutas nuveze, ar parduotuveje turejo smile.gif
Lauksiu, jei ka wink.gif
Atsakyti
As buvau su rutu vainikeliu, nors ir laukiausi penktam menesi, o vainikeli padare pazystama floriste
Atsakyti
siaip buna pvz kaip buna turguje geliu kioskeles tai ten gali uzsisakyti ji...bet as nzn ar jis jau toks reikalingas, as tai busiu be jo..desiuos nuometa 2 daliu, tiara,tai man jis tik visa vaizda gadintu schmoll.gif
Atsakyti
Žinokit, prieš daug metų teko būti draugės vestuvėse, ir kai aš ją pamačiau, tas vainikėlis nu taip apgailėtinai atrodė, suvytęs toks (nieko keisto, gi visą dieną prisegtas), kad vien jau dėl to vaizdo aš jo nenoriu smile.gif Bet ne tik dėl to - vistiek, tris metus kartu gyvenam, ką čia dar nekaltybę rodyt smile.gif Va jeigu mirtų gaučiau...
Atsakyti
o ka simbolizuoja mirtos? g.gif
Atsakyti
As busiu su rutu vainikeliu man labai grazios tradicijos su juo susujusiu smile.gif as manau kad musu laikais vainikelis reiskia jaunyste, o ne nekaltybe ir skaistuma kaip anksciau ax.gif
Atsakyti
Manasias dvejones issprende kunigelis, kai nuejome aptarti ceremonijos. Viska papasakojo, po to sako "rutu vainikelio tai turbut nebus? Nes sitiek laiko pradraugavus retai kur besutiksi skaiscia pora. O kai nesilaikoma tradicijos, tai ir jos simboliai netenka prasmes". taigi jau dabar nebedvejoju. O jei kas ir bus prie mano veliumo, tai smulkiu gelyciu vainikelis. Arba nieko smile.gif
Atsakyti