Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(pukita999 @ 2008 01 15, 15:00)
  Siaip labai jau reta kuri tekedama buna mergele ir tas rutu vainikas tai siais laikas jau seniai prarado esme....

Aš tai nesutinku, kad labai jau retai... Tik tos mergaitės tyli.. Kažin kodėl? Negi čia gėda ištekėti skaisčiai? Pažįstu tokių ne vieną ir ne dvi, kurios dabar laimingai su vyrais augina vaikučius ir jokių ten "neatitikimų" nebūna!
Atsakyti
o as nesisegsiu irgi... schmoll.gif jau gana kad mano vardas ruta- simbolizuoja nekaltybe ,kurios ne kvapo neliko blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kazkodel manau, kad jei pora sugeba kokius tris metus pradraugauti ir nesimyli, tai jokie nesuderinamumai jiems negresia... Juk tik panasiu vertybiu, poziuriu (butent i seksa) zmones sugeba sitiek laiko laukti. O jei yra pagarba vienas kitam, tai bet kurioj situacijos vienas prie kito prisitaikys ir vienas kita ismokys smile.gif
Atsakyti
mano mama tai sake kad nori, kad as deciau ta rutu vainikeli, bet man tai kazkaip kvaila ji detis kai su savo mylimuoju jau 2 metus kartu gyvenam...nors ir ne nescia, bet vistiek kazkaip man jo nereik... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 01 15, 16:00)
Jeigu mano mamyte pradetu man aiskinti kaip jai tai svarbu, tai as pasiulyciau jai paciai tas zoles ir sektis. Man tai cia atsiprasant issityciojimas is tradicijos. O jeigu rutu vainikeli sieti su tradicija kad atseit mergina tampa moterimi, tai ji jau ir taip seniausiai buna ''padaryta'' moterimi, juokinga turbut atrodytu kokia pencininke pirma kart tekedama ir segedama vainikeli ir aiskindama kad ji buvo mergele ir atseit dabar po vedybu tampa moterimi hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Papildyta:

katyte jei dar nezinojai tai mergele tampa moterim kai sugula su vyru ir tikrai per nakti ne zvaigzdes skaiciuoja  lotuliukas.gif  Siaip labai jau reta kuri tekedama buna mergele ir tas rutu vainikas tai siais laikas jau seniai prarado esme....Kokios dar rutos, nesityciokit is tradiciju ir apsvieskit mameles kurios dar naiviai tiki, kad ju dukrele mergele  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Beja jeigu jau segates ta vainika del mamos, tai vis tiek siulyciau pagalvoti ir apie save, nes garantuotai kazkam tapsit pajuokos objektu, zmones tampa siuolaikiskesni ir dazniausiai tik pasisaipo pamatydami nuotaka su vainikeliu.....o jeigu dar pilvas nosi remia..... doh.gif

o as segsiuos rutu vainikeli , is pradziu sakiau nenoriu jokiu rutu, bet paskui sesuo sako tu jauna, nei laukiesi nei vaiku pulkai laksto , tai kas cia blogo,beto rutos dar simbolizuoja ir tai , kad jaunute mergina tampa vyro zmona, o ka zmones pasakys tai man maziausiai rupi , pajuokos objektu tikrai nemanau kad tapsiu cia kekvieno asmenine nuomone ir kekvienas taip supranta kaip jam teisingiau smile.gif dar beto balta nuotakos suknele taip pat simbolizuoja skaistybe ir nekaltybe , tai reik ir sukneles baltos nesideti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestea: 16 sausio 2008 - 19:54
na, jei mergaite/moteris ne nescia, tai rutu vainikelis nieko nejuokina turbut labai. Na, nebent jau buna zmones pora metu kartu pragyvene, tai vel atskiras klausimas..
Atsakyti
as tai manau, kad cia kiekviena turetu daryti kaip jai geriau. biggrin.gif
Atsakyti
As alergiska rutom, tai tikrai ju nesidesiu schmoll.gif . O siaip tai manau kad rutu vainikeliai jau nyksta is musu kulturos... g.gif
Atsakyti
nejuokauk Foksia, rutos mano darzelyje dar ir kaip vesi biggrin.gif mama augino, laiste, priziurejo ir turbut dar ir dabar galvotu, kad mano rutos dar nenudziuve, jei apsvietus nebuciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2008 01 16, 21:25)
o as segsiuos rutu vainikeli , is pradziu sakiau nenoriu jokiu rutu, bet paskui sesuo sako tu jauna, nei laukiesi nei vaiku pulkai laksto , tai kas cia blogo,beto rutos dar simbolizuoja ir tai , kad jaunute mergina tampa vyro zmona, o ka zmones pasakys tai man maziausiai rupi , pajuokos objektu tikrai nemanau kad tapsiu cia kekvieno asmenine nuomone ir kekvienas  taip supranta kaip jam teisingiau  smile.gif dar beto balta nuotakos suknele taip pat simbolizuoja skaistybe ir nekaltybe , tai reik ir sukneles baltos nesideti  smile.gif

visiskai sutinku thumbup.gif jei jau rutu vainikelio nesidedat,del to kad kartu gyvenat,taj ir sukneles baltos neturetumet detis,nes ji taip pat simbolizuoja skaistybe ir nekaltuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 01 22, 01:29)
visiskai sutinku thumbup.gif jei jau rutu vainikelio nesidedat,del to kad kartu gyvenat,taj ir sukneles baltos neturetumet detis,nes ji taip pat simbolizuoja skaistybe ir nekaltuma mirksiukas.gif

butent, ir ne tik sukneles bet ir veliumo, nes jis ir simbolizuoja nekaltuma ir skaistybe. Visos turetu eiti su kitokios spalvos suknelem ir be veliumu lotuliukas.gif . O rutos simbolizuoja ne tik neklatuma ir skaistuma bet ir jaunyste, ir merginos perejima is jaunatvisko i seiminini gyvenima smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal galetumete pasupleruoti,kur butu galima Siauliuose nusipirkti rutu nail.gif
Nors as su vaikinu kartu gyvenu 4 metai,bet per vestuves noreciau rutu vainikelio.Ir man labai grazu,kai 12 val degina ji clap_1.gif
Atsakyti