Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

o as galvojau galvojau.. ir po to sugalvojau: juk CMB persega tuos vainikelius, tai kaip ir ceremonijos dalis. Todel tureciau vainikeli tureti: tik ne rutu, o is ramuniu kokiu ar kazko panasaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2007 09 15, 00:25)
Buvau įsisegus ne vainikėlį, o šakelę - be to, ji labai tiko man prie rožyčių plaukuose  ax.gif

drinks_cheers.gif aš irgi žadu tik šakelę segtis, bet dėl to kad ir CMB perseginės ir bažnyčioj, be to man rūtos aplamai gražios smile.gif
Atsakyti
smile.gif as nenoriu rutu vainikelio tad busiu be jo.
Atsakyti
as is pradziu nenorejau vainikelio, bet "del sventos ramybes" ji isisegsiu..
juk tai ne tik "nekaltumo" simbolis, bet apskritai, kad "mergele" tampa moterim... 4u.gif
Atsakyti
o as mamai pasakiau, kad noriu netradicinio vainikelio, nes tas kazkaip nei sis nei tas. Tai ji man pasiule is dilgyniu nusipinti. sako "irgi netradiciska ir zalia". Tai manau, kad sita klausima dar reikes persvarstyti... g.gif
Atsakyti
Musu vestuves bus beveik be tradiciju. Tai vainikelio tikrai man nereikes. Mano nuomone, tai tik zmoniu apgaudinejimas ax.gif Bet tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Pritariu as tavo nuomonei, Lanka. Bet jei mano mamytei tai yra labai svarbu, tai manau, kad bus galima ir nusileisti..
Atsakyti
aj as tai uzsidesiu ta vainikeli del sventos ramybes , bo kaip uzsiminiau kad gal jo nereik , taj baiktu reikia reikia, nu gerai as nesakau kad as pries vainikelius lb didelio jie ten man skirtumo nepadarys bus jis prikabintas ar nea smile.gif cia tiesiok tradicija dbr sektis ta vainikeli ir niekas nebevertina jo reiksmes smile.gif
Atsakyti
As pritariu pukitos nuomonei.. thumbup.gif
Nenoriu ir nebus jokiu vainikeliu mano plaukuose.. hihihi.gif Ir jei kam nepatiks, tai cia bus tik ju reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 14, 19:55)
Pritariu as tavo nuomonei, Lanka. Bet jei mano mamytei tai yra labai svarbu, tai manau, kad bus galima ir nusileisti..

Jeigu mano mamyte pradetu man aiskinti kaip jai tai svarbu, tai as pasiulyciau jai paciai tas zoles ir sektis. Man tai cia atsiprasant issityciojimas is tradicijos. O jeigu rutu vainikeli sieti su tradicija kad atseit mergina tampa moterimi, tai ji jau ir taip seniausiai buna ''padaryta'' moterimi, juokinga turbut atrodytu kokia pencininke pirma kart tekedama ir segedama vainikeli ir aiskindama kad ji buvo mergele ir atseit dabar po vedybu tampa moterimi hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte_pi @ 2008 01 14, 10:14)
as is pradziu nenorejau vainikelio, bet "del sventos ramybes" ji isisegsiu..
juk tai ne tik "nekaltumo" simbolis, bet apskritai, kad "mergele" tampa moterim...  4u.gif

katyte jei dar nezinojai tai mergele tampa moterim kai sugula su vyru ir tikrai per nakti ne zvaigzdes skaiciuoja lotuliukas.gif Siaip labai jau reta kuri tekedama buna mergele ir tas rutu vainikas tai siais laikas jau seniai prarado esme....Kokios dar rutos, nesityciokit is tradiciju ir apsvieskit mameles kurios dar naiviai tiki, kad ju dukrele mergele hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Beja jeigu jau segates ta vainika del mamos, tai vis tiek siulyciau pagalvoti ir apie save, nes garantuotai kazkam tapsit pajuokos objektu, zmones tampa siuolaikiskesni ir dazniausiai tik pasisaipo pamatydami nuotaka su vainikeliu.....o jeigu dar pilvas nosi remia..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 15 sausio 2008 - 14:04
QUOTE(pukita999 @ 2008 01 15, 15:00)

Beja jeigu jau segates ta vainika del mamos, tai vis tiek siulyciau pagalvoti ir apie save, nes garantuotai kazkam tapsit pajuokos objektu, zmones tampa siuolaikiskesni ir dazniausiai tik pasisaipo pamatydami nuotaka su vainikeliu.....o jeigu dar pilvas nosi remia..... doh.gif

drinks_cheers.gif Jokiu rutu vainiku schmoll.gif Is saves pajuokos objekto nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
as taip pat nesegesiu jokio rutu vainikelio ir nejuokinsiu zmoniu per musu svente... o kas liecia cmb atliekama persegimo ceremonija, tai jaunikiui ir pati ar pirsliene galesim persegti ta gelyte

smile.gif
Atsakyti