Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(laisveja @ 2007 09 14, 23:25)
Buvau įsisegus ne vainikėlį, o šakelę - be to, ji labai tiko man prie rožyčių plaukuose  ax.gif

pas mane taip pat buvo mazyte sakele kuri tiko prie gelytes plaukuose thumbup.gif
Atsakyti
Gal tradicija ir grazi, bet as nezinau ar desiuos ir is kur spalio gale tu rutu gaut g.gif
Laisveja sveikinu sukurus seima, laimes jums 4u.gif , beje ar tavo dabar jau vyro sesuo issikrauste ir nervu nebegadina?
Atsakyti
Negi taip neiprasta isteketi nekaltai? Kad ir vainikelis, ir balta suknele turetu tikraja reiksme...
As tai taip darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleitutė @ 2007 09 22, 02:00)
Negi taip neiprasta isteketi nekaltai? Kad ir vainikelis, ir balta suknele turetu tikraja reiksme...
As tai taip darysiu smile.gif

Naivuole doh.gif
Atsakyti
kaip kam patinka pas mane irgi bus balta suknele ir rutu vainikelis bent jau graziai atrodo, o dabar nemanau ar atsirastu nors viena pora neklatu angeleliu ne tie laikai
Atsakyti
Pazistu ne viena pora, kurie tuokesi nekalti ir dar daugiau tokiu, kurie zada iki vestuviu likti nekalti. Mano manymu, tai tikroji vertybe ir geriausia dovana sutuoktiniui vestuviu proga smile.gif
Atsakyti
Sutinku su Fleitute nieko cia nera neiprasto, tik gal dauguma nedrysta pasakyti kad lauks iki vestuviu, nes pagal dabar vyraujancia nuomone vos ne isjuokti butu, bet cia priklauso nuo zmogaus vertybiu kaip jis elgiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 09 23, 18:47)
Naivuole  doh.gif

Na, su tokiais pareiškimais reikėtų atsargiau mirksiukas.gif Galbut fleitute pati netrukus išteka ir yra nekalta. Taip kad tokia replika būtų visai ne į temą.

QUOTE(Ankara @ 2007 09 25, 09:45)
Sutinku su Fleitute nieko cia nera neiprasto, tik gal dauguma nedrysta pasakyti kad lauks iki vestuviu, nes pagal dabar vyraujancia nuomone vos ne isjuokti butu, bet cia priklauso nuo zmogaus vertybiu kaip jis elgiasi 4u.gif

Man irgi nekaltybė iki vestuvių nėra neįprastas ir nuostabą keliantis dalykas. Mudu su MB buvome pirmi vienas kitam. Tiesa, per vestuves, kurios po poros savaičių, jau nebebusime nekalti, bet cia buvo musu sprendimas. Lygiai kaip ir kiti nusprendžia saugoti save iki vestuvių.
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 09 25, 12:30)
Galbut fleitute pati netrukus išteka ir yra nekalta.

Aha, ir manau, kad tai puiku - dovanoti save vienam vieninteliam! thumbup.gif
Atsakyti
as nesisegsiu. Kad mociutei butu ramu? Nu kalta as, tai ka dabar?!
Atsakyti
As irgi nesiseksiu jokio vainikelio, nes rutom esu alergiska, o siaip man i plaukus nenoriu kist jokiu geliu ir kitu zalumynu... blush2.gif Del skaistybes saugojimo iki vestuviu tai gal ir is salies ziurint romantiska bei grazu, taciau, bet kuris patyres gyvenime zmogus pasakys, kad jaunieji labai rizikuoja. Manau visos zinome, kad poroje tikrai svarbu vaidmeni vaidina ir seksas. blush2.gif O kas jeigu jie tik po vestuviu pamatys kad lovoje yra visiskai nesuderinami??? Kas tada laukia skirybos, meiluziu ieskojimas??? As vistiek uz tai kad pabandyt dar iki vestuviu.... (Nors pacios MB man buvo pirmas ir as jam buvau pirma, bet kas zino kaip viskas butu jeigu jis butu saltas lovoje ir ziuretu tik savo pasitenkinimo)...Gerai pagalvokite mergaites ir pasitarkite su kazkuo tuo klausimu.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atleiskit jei kam nepatiko mano mintys, nieko nenoriu izeisti ar irodyti...tiesiog issakiau savo nuomone... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
mano manymu, tai kam zmones juokinti, bet cia tik mano manymu blush2.gif noriu pasakyti, jei tikrai esi nekalta, tai ir sekis ruteles, bet jei ne... tongue.gif siais laikais mazai poru besurasi, kurie tuokiasi nekalti mirksiukas.gif isimyli ir galvoji, kad cia butent tas vienintelis, o ka daryti, jei pasirodo, kad ne blink.gif ir ruteliu nebera blush2.gif negi operacija darysies lotuliukas.gif saugojau saugojau save iki 21m. ir vistiek nesugebejau saves issaugoti MB, pavelavo jis 3 men. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti