Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(Mitta @ 2007 07 16, 13:42)
Juokinga kai žmonės gyven du metus kartu o vestuvių rytą skambina:'' oi nupink rūtų vainikėlį". Kam tokių cirkų reikia? Jei jau ir taip žino ,kad nei jaunajai nei jaunajam tai nėra kažkas naujo. Tai kaip tradicijos ,reikia užkabinti vainikėli ,tai ir kabinasi ir vedusios ir besilaukiančios. Žodžiu rūtų vainikėlis jau ne rodiklis o tiesiog kaip papuošalas velmui drinks_cheers.gif .

Pirmiau kairej pusej ax.gif I desine persegsit baznycio ar CM
Papildyta:
Pirmiau kairej pusej I desine persegsit baznycio ar CM

Atsiprasau, visa tai turejo buti skirta Mistake'ei 4u.gif
Atsakyti
Na man tai cirkas tas rutu vainikelis... Kadangi siais laikais reta nuotaka yra nekalta (o nekaltybe daznai buna net ne su jaunikiu prarasta...), tai ir segimas to vainikelio ir jo deginimas ir apraudojimas neturi jokios prasmes ir atrodo juokingai...
Atsakyti
geras. pirma karta girdziu apie rutu vainikelio deginima. o kam to reikia? g.gif
Atsakyti
pallaukit, jei jau nebekaltos esam, tai pagal tradicijas negalime tuoktis su balta suknele, tik nekaltos tuokiasi su balta suknele ir segasi rutu vainikeli rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nors as dar ir netekejus, bet kai buvau nuejus pasveikinti grupioko per jo vestuves, tai ir labai juokingai atrode, kai jo zmona prisisegus net ne vainikeli o jau visa vainika prie plauku... kazkokia parodija... kam vaidint kad nekalta, jei visi ir taip zino kad taip nera...
as vainikelio jokio nesisegciau...
Atsakyti
Manau rūtų vainikėlį dabar dedasi daugiau, kad išlaikyti tradiciją, o ne dėl jo pirminės reikšmės blush2.gif
Atsakyti
planavaiu nesidet to vainikelio, bet drauge nupynė mašinoj. Tai kunigas prieš ceremoniją paklausė, ar bus vainikėlis. Na aš tai ir leptelėjau, kad jau draugė stengėsi ir pynė, tai jau bus smile.gif

Bet kai uždėjo tokį sunkų net ne vainikėlį, o vainiką ant galvos, pagalvojau na jau ne, dar beeinant prie altoriaus nukris. Tai kelias šakeles nurovė, bet vistiek per daug atrodė, visą vaizdą gadino man asmeniškai blush2.gif

Atsakyti
sveikos mergaites!! mano nuomone vainikelis lb grazus jaunosios puosmenos akcantas, kuris sia diena manau simbolizuoja ne nekaltybe, o tiesiog jaunas mergaitiskas dienas!! o vainikelio sudeginimas tai zingsnis i istekejusios moters gyvenima!!! man grazu ir visai nebanalu smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2007 09 02, 19:14)
planavaiu nesidet to vainikelio, bet drauge nupynė mašinoj. Tai kunigas prieš ceremoniją paklausė, ar bus vainikėlis. Na aš tai ir leptelėjau, kad jau draugė stengėsi ir pynė, tai jau bus smile.gif

Bet kai uždėjo tokį sunkų net ne vainikėlį, o vainiką ant galvos, pagalvojau na jau ne, dar beeinant prie altoriaus nukris. Tai kelias šakeles nurovė, bet vistiek per daug atrodė, visą vaizdą gadino man asmeniškai  blush2.gif

o man mama sako kad tas vainikelis butinas, tipo cia tradicijos ir ceremonijos dalis baznycioj...
Atsakyti
merginos, nenorit rutu, pinikit mirtu vainikeli - mirta laime nesa smile.gif
Atsakyti
Man tai irgi grazu, tai sena tradicija, kodel ji turetu isnykti, juk balta suknele irgi simbolizuoja nekaltybe, bet rengiames vestuviu diena. As tai butinai segesiu kita savaitgali, man labai patinka si senoliu tradicija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 12 rugsėjo 2007 - 21:52
Buvau įsisegus ne vainikėlį, o šakelę - be to, ji labai tiko man prie rožyčių plaukuose ax.gif
Atsakyti