Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(Jurgisius @ 2007 03 26, 22:19)
O man labai grazu tas vainikelis,tik zinoma ne tada kai su pilveliu  ax.gif
Nors ne karta teko matyti tokio dydzio kaip "gelbejimosi rato"
Noretusi kuklucio  4u.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai su MB pakalbejom, tai sako: Tu mano babulyte, kuria pats nuskyniau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2007 03 12, 21:15)
mano plaukuose veliumo nebuvo, bet rutas segiau del bobulyciu sirdies ramybes. nors nebuvau to vainikelio "verta", bet man galvos nesvere, o bobulyciu sirdis ramesne buvo  biggrin.gif

as irgi galvoju kaip cia prasisukus, kad ir mamos ir mociutes ir tetos ir as patenkintos butu...
galvoju gal tik rutu sakele kokia prisisegtiir viskas...
nes jau tie vainikeliai tai....
na ziuresim kaip cia bus, nes jau gincu ir pasipriesinimu ohoho kiek girdejau, kai pasakiau, kad nebus jokiu rutu....
gal visgi teks nusileisti?..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2003 10 22, 19:24)
Ruduo vestuviu metas .... savaitgali maciau jaunaja su pilvuku ir rutu vainikeliu  ;D. Mano klasioke tekejo 8-tam menesy , buvo su balta "tortine" suknele ir su rutu vainikeliu. ;D Per savo vestuves as kategoriskai atsisakiau detis rutu vainikeli , nors ir nebuvau nescia ir  su busimuoju jau gyvenom 2metus. Sakiau visis zino , ir zmoniu nejuokinsiu.Mama net apsiverke "kaip nepatogu pries zmones!", lakste man is paskos , vis bandydama ismeigti i galva  ir antra vestuviu diena vistiek ji sudegino  ;D ;D ;D.Ka jus manote siuo klausimu? Ar reikia laikytis tradiciju ir ji detis jaunajai bet kokiu atveju? Nes pacios zinome , kad nekaltu jaunuju turbut nebebuna ? wink.gif wink.gif

na aš tekėjau be rūtų vainikėlio - nudžiuvęs jau buvo g.gif , bet tikrai nesilaukiau schmoll.gif , ojetau kaip vyro motina, močiutė ir sesuo kabino man akis blink.gif , o kai tekėjo pastaroji jau buvo nėščia, bet su rūtų vainikėliu - iki šiol negali atleist man, kad visą giminė per dantį patraukia tą jos rūtų vainikėlį blink.gif
Atsakyti
Nekabinau jokiu rutu vainikelio, nors ir nesilaukiau, taciau kam juokint zmones ir vaizduot, ka atseit nekaltoji mergele... lotuliukas.gif , pakako ir mazu geliu puoksteles, ale taip, nors po ceremonijos nusiemiau, kvailai ir tie ziedeliai man... ax.gif Juokingiausia, kai ne tik kad nebe nekaltos, bet dar ir su nestumu vainikus kabina, o jetau, kaip juokinga, kam to reikia? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 03, 20:31)
Nekabinau jokiu rutu vainikelio, nors ir nesilaukiau, taciau kam juokint zmones ir vaizduot, ka atseit nekaltoji mergele...  lotuliukas.gif

nesilaukiu, bet jei tik pavyks rūtelių gauti būtinai segsiuos nors mažytį vainikėlį. jis man bus kaip atsisveikinimas su nerūpestinga jaunyste
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 03, 19:35)
nesilaukiu, bet jei tik pavyks rūtelių gauti būtinai segsiuos nors mažytį vainikėlį. jis man bus kaip atsisveikinimas su nerūpestinga jaunyste

Tai kad ryteliu neauginai, kokia tau vaikyste? Kai jau skaitysite apie vestuviu simbolika, suprasite, kaip smarkiai zmones maiso viska, jau nera tie seni laikai, nereikia cirku daryti, tie seni paprociai prasme turejo, viskas buvo pagal tuometini gyvenima, o jus bandot atkartot...tai tuomet gyvenkite pagal visus paprociu, negyvenkite kartu, jokiu lovu...kai susituoksite, tada. Tuomet ir vainikelis tures prasme. 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Vainikelis dedamas nekaltai, o ne tai, kuri nesilaukia. 4u.gif
Atsakyti
na, aš tekėsiu kai bus beveik pusmetis po vaikučio gimimo, aš to vainikėlio tai nenoriu, bet vat bus pas kunigą, kuris mūsų draugas, sakė ceremonija gražiau su vainikėliu...tai įtariu privers mane tą vainikėlį.. na, bet teko ir su etnologe bendraut, tai sakė, rūta ne tik nekaltybės, bet ir stiprybės ir ilgaamžiškumo simbolis smile.gif
Atsakyti
Kai su MB pakalbejom, tai sako: Tu mano babulyte, kuria pats nuskyniau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o cia tai jau nesutinku schmoll.gif kuo ta nescia nuotaka yra prastesne uz nenescia, jai jos abi taiiiii jau dare g.gif
As pati esu nusistaciusiu pries vainikelius ir tikrai ne viena bobute manes nepriverstu ji uzsideti, bet jau kai pasako kad nors ir nekalta bet nieko tokio jai galima o nescia ne galima tai jau ginu nesciuju teisias biggrin.gif
Atsakyti
O as segsiuos rutu sakele, nu nudziuvo tas mano vainikelis jau, bet vis tik del visu ramybes isisegsiu sakyte i veliuma ax.gif
Atsakyti
Juokinga kai žmonės gyven du metus kartu o vestuvių rytą skambina:'' oi nupink rūtų vainikėlį". Kam tokių cirkų reikia? Jei jau ir taip žino ,kad nei jaunajai nei jaunajam tai nėra kažkas naujo. Tai kaip tradicijos ,reikia užkabinti vainikėli ,tai ir kabinasi ir vedusios ir besilaukiančios. Žodžiu rūtų vainikėlis jau ne rodiklis o tiesiog kaip papuošalas velmui drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Sveikos;) einu liudininke į vestuves, sakykit i kuria pusę jaunąjai segamas vainikėlis ir kada jį reikia persegti į kitą? segti turėsiu aš, nes kartu būsiu ir 1-ąja pamerge doh.gif jį deginsim tą pačią dieną, 24 val.tik galvoju po ilgiausių metų ar prieš juos? gal kas zinot. ir gal žinot kokių žodžių sakyti jį deginant 4u.gif
Atsakyti