Pas mus tai sako, jei ir jau daug metu kartu esat, bet jei tas pats jaunikaitis nuskyne tai nieko tokio kaip ir nekalta
Kas kaip supranta tu rutu reiksme. as tai ir veliumo nesidejau, kad tik nereiketu rutu vainiko segeti. Na kam cia apgaudineti save ir aplinkinus ir taip viskas aisku
QUOTE(Linciukinas @ 2007 03 07, 23:45)
Kas kaip supranta tu rutu reiksme. as tai ir veliumo nesidejau, kad tik nereiketu rutu vainiko segeti. Na kam cia apgaudineti save ir aplinkinus ir taip viskas aisku
Šiaip nuometo ir aš nenoriu, bet rūtų norėčiau...
QUOTE(syte @ 2007 03 08, 00:58)
Kaip fainai...tavo vestuviu diena bus 10 06 o mano buvo 10 07:)
QUOTE(syte @ 2007 03 08, 00:58)
tai gali isisegti rutas i plaukus. maciau daugeli nuotaku kurios segesi rutas i plaukus, nes nebuvo veliumo
QUOTE(gala @ 2007 03 09, 15:02)
tai gali isisegti rutas i plaukus. maciau daugeli nuotaku kurios segesi rutas i plaukus, nes nebuvo veliumo
tai aš taip ir planuoju daryti. Tik, spėju, kad susidursiu su mamos pasipriešinimu... Ji prieš rūtas labai nusiteikus ir nežinau, kodėl Nors gal dar apsigalvos iki to laiko, kai jau jų reikės
mano plaukuose veliumo nebuvo, bet rutas segiau del bobulyciu sirdies ramybes. nors nebuvau to vainikelio "verta", bet man galvos nesvere, o bobulyciu sirdis ramesne buvo
Man motina zinot kaip ir liepe ta vainikeli prisisegt,oj kiek skandalu,oj kiek barniu,tipo jei busiu be vainikelio ka zmones ir gimines pasakys...kad as visokia pasileidele.... as jai sakiau o kodel ji nekreipe demesio kai mes pradejau gyvent...ir nesigedino
QUOTE(puma @ 2007 03 15, 12:13)
Man motina zinot kaip ir liepe ta vainikeli prisisegt,oj kiek skandalu,oj kiek barniu,tipo jei busiu be vainikelio ka zmones ir gimines pasakys...kad as visokia pasileidele.... as jai sakiau o kodel ji nekreipe demesio kai mes pradejau gyvent...ir nesigedino
Na, idomi cia tavo situacija
O as tai vainikelio nesiseksiu, nes man jis nelabai patinka.
QUOTE(puma @ 2007 03 15, 13:13)
Man motina zinot kaip ir liepe ta vainikeli prisisegt,oj kiek skandalu,oj kiek barniu,tipo jei busiu be vainikelio ka zmones ir gimines pasakys...kad as visokia pasileidele....
Jau tos mamos
O man labai grazu tas vainikelis,tik zinoma ne tada kai su pilveliu
Nors ne karta teko matyti tokio dydzio kaip "gelbejimosi rato"
Noretusi kuklucio
Kai su MB pakalbejom, tai sako: Tu mano babulyte, kuria pats nuskyniau
Nors ne karta teko matyti tokio dydzio kaip "gelbejimosi rato"
Noretusi kuklucio
Kai su MB pakalbejom, tai sako: Tu mano babulyte, kuria pats nuskyniau