Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

hihihi.gif
Atsakyti
Pas mus tai sako, jei ir jau daug metu kartu esat, bet jei tas pats jaunikaitis nuskyne tai nieko tokio kaip ir nekalta hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas kaip supranta tu rutu reiksme. 4u.gif as tai ir veliumo nesidejau, kad tik nereiketu rutu vainiko segeti. Na kam cia apgaudineti save ir aplinkinus ir taip viskas aisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2007 03 07, 23:45)
Kas kaip supranta tu rutu reiksme.  4u.gif  as tai ir veliumo nesidejau, kad tik nereiketu rutu vainiko segeti. Na kam cia apgaudineti save ir aplinkinus ir taip viskas aisku  blush2.gif

Šiaip nuometo ir aš nenoriu, bet rūtų norėčiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 03 08, 00:58)

Kaip fainai...tavo vestuviu diena bus 10 06 o mano buvo 10 07:)
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 03 08, 00:58)

tai gali isisegti rutas i plaukus. maciau daugeli nuotaku kurios segesi rutas i plaukus, nes nebuvo veliumo
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 09, 15:02)
tai gali isisegti rutas i plaukus. maciau daugeli nuotaku kurios segesi rutas i plaukus, nes nebuvo veliumo

tai aš taip ir planuoju daryti. Tik, spėju, kad susidursiu su mamos pasipriešinimu... Ji prieš rūtas labai nusiteikus ir nežinau, kodėl g.gif Nors gal dar apsigalvos iki to laiko, kai jau jų reikės ax.gif
Atsakyti
mano plaukuose veliumo nebuvo, bet rutas segiau del bobulyciu sirdies ramybes. nors nebuvau to vainikelio "verta", bet man galvos nesvere, o bobulyciu sirdis ramesne buvo biggrin.gif
Atsakyti
Man motina zinot kaip ir liepe ta vainikeli prisisegt,oj kiek skandalu,oj kiek barniu,tipo jei busiu be vainikelio ka zmones ir gimines pasakys...kad as visokia pasileidele.... as jai sakiau o kodel ji nekreipe demesio kai mes pradejau gyvent...ir nesigedino
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 15, 12:13)
Man motina zinot kaip ir liepe ta vainikeli prisisegt,oj kiek skandalu,oj kiek barniu,tipo jei busiu be vainikelio ka zmones ir gimines pasakys...kad as visokia pasileidele.... as jai sakiau o kodel ji nekreipe demesio kai mes pradejau gyvent...ir nesigedino

Na, idomi cia tavo situacija blink.gif
O as tai vainikelio nesiseksiu, nes man jis nelabai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimJurgita: 25 kovo 2007 - 14:05
QUOTE(puma @ 2007 03 15, 13:13)
Man motina zinot kaip ir liepe ta vainikeli prisisegt,oj kiek skandalu,oj kiek barniu,tipo jei busiu be vainikelio ka zmones ir gimines pasakys...kad as visokia pasileidele....

lotuliukas.gif
Jau tos mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
O man labai grazu tas vainikelis,tik zinoma ne tada kai su pilveliu ax.gif
Nors ne karta teko matyti tokio dydzio kaip "gelbejimosi rato"
Noretusi kuklucio 4u.gif
Kai su MB pakalbejom, tai sako: Tu mano babulyte, kuria pats nuskyniau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti