Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

Sveikutės.Na rūtų vainikėlio tikrai nesisegsiu..Kažkaip 28 metai ir rūtų vainikėlis...Manau,kad ne man bigsmile.gif .Gražu,bet ne man... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckas*** @ 2007 03 02, 16:07)
Sveikutės.Na rūtų vainikėlio tikrai nesisegsiu..Kažkaip 28 metai ir rūtų vainikėlis...Manau,kad ne man  bigsmile.gif .Gražu,bet ne man... biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai kad jokio grozio is tu rutu, ir smirdi lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip zakse su tuo persegimu?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 03 02, 21:00)
O kaip zakse su tuo persegimu?

Kiek zinau, tai nebutina ''procedura'',tik kaip jaunieji pageidauja...
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 02, 21:31)
Kiek zinau, tai nebutina ''procedura'',tik  kaip jaunieji pageidauja...

yess.gif labai gerai
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 02, 21:31)
Kiek zinau, tai nebutina ''procedura'',tik  kaip jaunieji pageidauja...

aš nepageidausiu. jei vainikas mano, reiškia mano tongue.gif
nors darbe man šiandien sakė, kad iš viso man to vainikėlio nereiks doh.gif blink.gif
sakau reiks reiks ax.gif
Atsakyti
na, as irgi galvoju nesisegti vainikelio, bet jaudinuosi tik kai rotusej ar baznycioj pasakys persegti vainikeli, o jo nebus blush2.gif ar klausia to is anksto, kaip manot?
Papildyta:
nors as per viena laida girdejau, kad mes ta rutu vainikelio prasme perkreipaime ir ne taip suprantame: mums rutos asocijuojasi su nekaltybe ir del to dauguma nuotaku nebenori segtis, atceit gyvename kartu, mylimes ir kam tas rutu vainikelis...bet laidoje sake, kad rutu vainikelio prasme yra kitokia, rutu vainikelis yra atsisveikinimas su merginos, paneles statusu, atsisveikinimas su jaunyste... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2007 03 04, 10:48)
na, as irgi galvoju nesisegti vainikelio, bet jaudinuosi tik kai rotusej ar baznycioj pasakys persegti vainikeli, o jo nebus  blush2.gif  ar klausia to is anksto, kaip manot?
Papildyta:
nors as per viena laida girdejau, kad mes ta rutu vainikelio prasme perkreipaime ir ne taip suprantame: mums rutos asocijuojasi su nekaltybe ir del to dauguma nuotaku nebenori segtis, atceit gyvename kartu, mylimes ir kam tas rutu vainikelis...bet laidoje sake, kad rutu vainikelio prasme yra kitokia, rutu vainikelis yra atsisveikinimas su merginos, paneles statusu, atsisveikinimas su jaunyste...  g.gif

As irgi jau kelinta karta girdziu,kad vainikelio simbolis toks,kaip tu paminejai.Na dar girdejau,kad kunigai jau retai pasako persegti,nes jau reta su juo ir uzsuka biggrin.gif
Man nesvarbu,ka jis reiskia,tiesiog man nepatinka tos rutos ir del to as ju nesegesiu ax.gif Nors cia juk daro,kaip nori mirksiukas.gif Mes darome netradicines vestuves ir man tu rutu tikrai neprireiks.Man tai juokingai atrode,kai mano pussesere tuokesi,tai jau baznycioje buvo nevainikelis,o apvytusiu rutu juosta,nes nutruko siulas ar kas ten ir vainikelio nei kvapo lotuliukas.gif su ta juosta ir prabuvo iki rytojaus doh.gif lotuliukas.gif Ai,man nesamones ir viskas.Zinoma,cia taip tik man,del kitu as nieko nesakau schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2007 03 04, 09:48)
na, as irgi galvoju nesisegti vainikelio, bet jaudinuosi tik kai rotusej ar baznycioj pasakys persegti vainikeli, o jo nebus  blush2.gif  ar klausia to is anksto, kaip manot?
Papildyta:
nors as per viena laida girdejau, kad mes ta rutu vainikelio prasme perkreipaime ir ne taip suprantame: mums rutos asocijuojasi su nekaltybe ir del to dauguma nuotaku nebenori segtis, atceit gyvename kartu, mylimes ir kam tas rutu vainikelis...bet laidoje sake, kad rutu vainikelio prasme yra kitokia, rutu vainikelis yra atsisveikinimas su merginos, paneles statusu, atsisveikinimas su jaunyste...  g.gif

Girdejau ir as tai, bet kai kurios juk isteka vos 20, tai negi vestuvem jau ir jaunyste baigiasi unsure.gif
Atsakyti
cha cha as irgi nemanau kad segsiuosi rutu vainikeli ax.gif
Atsakyti
koks cia vainikelis kai tiek metu kartu pries vestuves pragyveni lotuliukas.gif
kad ir kokia ten butu reiksme, vistiek visi ji sieja su nekaltybe. ir paskui prunkscia i delna kai pamato nuotakas su baisiniu vainiku rutu plaukuose doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reiketu Mb paklausti ar segtis man rutu vainikeli ar ne? Idomu ka pasakys hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti