Aš tai buvau be rūtų vainikėlio...ir išvis buvau ne su vestuvinia suknia.......jau turėjo už dviejų savaičių būti mūsų vestuvės, kai aš apsižiūrėjau, kad suknelės neturiu, tai per pietų pertrauką nulėkiau į parduotuvę ir nusipirkau baltą suknelę su raudonom aguonom, kurios dar apkraštuotos karoliukais buvo...suknelė sulankstyta tilpo į mažą rankinuką- tai susiviniojau į mažą celofaninį maišelį ir parsinešiau....dar eidama iš darbo užėjau pas draugę, kuri tuo metu ligoninėj su gręsiančiu gulėjo lašelinėm apstatyta, tai dar apsirengiau, moteriškėms ligoninėj pasidemonstravau.....nelabai kai kurios suprato, kaip čia aš ruošiuosi tekėti taip apsirengusi....
Tai nei veliumo, nei rūtų vainiko, NIEKO tradiciško mano vestuvėse nebuvo.......
susitikau as jaunaja ir sakau daryti tau rutu vainikeli ar ne nes nescia esi ir t.t sako man pirsliene padarys nu sakau padarys tai padarys as tada 1-oji pamerge nedarysiu nesuprantu as jos dar susikivircijo su busimu vyru tiek kad vos nezlugo vestuves tas sako puosim BMW o ji sako ne as noriu vaziuoti su Dzipu man ten dauguiau vietos su vestuvine suknele bus o jis sako kaip atrodys jaunieji sename dzipe jei jis butu naujas tai gal ir nieko bet dabar tai ir iki siol del to gincijamasi o vestuviu data jau sis 6-tadienis galvoju kad gali ir neivykti visi stengiasi del jos o jis kaip ozka uzsispyrus ka darrysi jauna dar baisiai baisiai gal nesuvokia dar kas grazu o kas ne
QUOTE (laura k @ 2004 01 22, 09:32) |
susitikau as jaunaja ir sakau daryti tau rutu vainikeli ar ne nes nescia esi ir t.t sako man pirsliene padarys nu sakau padarys tai padarys as tada 1-oji pamerge nedarysiu nesuprantu as jos dar susikivircijo su busimu vyru tiek kad vos nezlugo vestuves tas sako puosim BMW o ji sako ne as noriu vaziuoti su Dzipu man ten dauguiau vietos su vestuvine suknele bus o jis sako kaip atrodys jaunieji sename dzipe jei jis butu naujas tai gal ir nieko bet dabar tai ir iki siol del to gincijamasi o vestuviu data jau sis 6-tadienis galvoju kad gali ir neivykti visi stengiasi del jos o jis kaip ozka uzsispyrus ka darrysi jauna dar baisiai baisiai gal nesuvokia dar kas grazu o kas ne |
QUOTE (auges @ 2004 01 22, 11:14) |
Laura, o tu tada dar prie dzipo skarbonkiu pririsk, ir parsyk Just married |
labiau tiktu vaiku darzelis
as prieš 6 metus tekejau su vainikeliu, ir net nekilo klausimu kas ir kaip, tuo labiau papildomas spektaklio epizodas, kad neviena nieks neitare nes 6 sav tebuvo, bet kad dar su rutelem abejojo visi mat 2 metus kartu pragyvene buvom...Sesuo nupynusi is rutu vardu raides is visos likusios kupetos nupyne ta vainika(vainikelis cia netiktu)vos galejau islaikyti, ir buvo visu pasaipos objektas: vyrui kilo klausimas kad greiciausiai ne mano ichmiera bus, sveciai siule ilgai nelaukt ir eit ta vainika dorot netempt i nakti, nes jei toks- gali nakties neuztekti...siulesi i pagalba, vienu zodziu jei atsukus viska atgal tai tik ishmiera pakoreguociau, nes siaip man ruta kaip augalas labai patinka, lapeliu struktura tokia idomi...
QUOTE (Kalinka @ 2004 01 22, 12:42) |
as prieš 6 metus tekejau su vainikeliu, ir net nekilo klausimu kas ir kaip, tuo labiau papildomas spektaklio epizodas, kad neviena nieks neitare nes 6 sav tebuvo, bet kad dar su rutelem abejojo visi mat 2 metus kartu pragyvene buvom...Sesuo nupynusi is rutu vardu raides is visos likusios kupetos nupyne ta vainika(vainikelis cia netiktu)vos galejau islaikyti, ir buvo visu pasaipos objektas: vyrui kilo klausimas kad greiciausiai ne mano ichmiera bus, sveciai siule ilgai nelaukt ir eit ta vainika dorot netempt i nakti, nes jei toks- gali nakties neuztekti...siulesi i pagalba, vienu zodziu jei atsukus viska atgal tai tik ishmiera pakoreguociau, nes siaip man ruta kaip augalas labai patinka, lapeliu struktura tokia idomi... |
QUOTE (Kalinka @ 2004 01 22, 12:42) |
as prieš 6 metus tekejau su vainikeliu, ir net nekilo klausimu kas ir kaip, tuo labiau papildomas spektaklio epizodas, kad neviena nieks neitare nes 6 sav tebuvo, bet kad dar su rutelem abejojo visi mat 2 metus kartu pragyvene buvom...Sesuo nupynusi is rutu vardu raides is visos likusios kupetos nupyne ta vainika(vainikelis cia netiktu)vos galejau islaikyti, ir buvo visu pasaipos objektas: vyrui kilo klausimas kad greiciausiai ne mano ichmiera bus, sveciai siule ilgai nelaukt ir eit ta vainika dorot netempt i nakti, nes jei toks- gali nakties neuztekti...siulesi i pagalba, vienu zodziu jei atsukus viska atgal tai tik ishmiera pakoreguociau, nes siaip man ruta kaip augalas labai patinka, lapeliu struktura tokia idomi... |
Na, gal as ne visai apie rutas pakalbesiu, bet apie nekaltybe viena kita zodi tarsiu.
Likus parai iki vestuviu, pries sliuba su savo pirmuoju vyru (tada be vienos paros busimuoju) nuejom i baznycia ispazinties. Pirmoji prie langelio priejau as. Tai ir isdesciau visas nuodemes: mamytes, tetuko neklausiau, su sesute pykausi, melavau ir sestam dievo isakymui nusidejau (nepaleistuvauk, vadinasi). Buvau jau trecia menesi nescia, tai savaime suprantama, kad nekaltybe manoji jau dausose. Na, gavau isrisima, liepe atgailauti ir penkis kartus Sveika Marija suciulbeti.
Po to varo mano vyrelis. Irgi kunigeliui panasias nuodemes isdesto, tik jau tos pagrindines, kad mylisi su manim, nepasake. tada pats kunigas pajaute pareiga paklaust, ar jis su savo suzadetine (tai yra manimi) negyvenas, kaip vyras ir zmona. O jis ramiausiai atsako - ne, negyvenas.
Tai iseina, kad mano vaikas is sventosios dvasios pradetas. Bet kunigelis tuo nepatikejo ir mano vyreliui liepe atgailauti ir 10 Sveiku Mariju sukalbet
Likus parai iki vestuviu, pries sliuba su savo pirmuoju vyru (tada be vienos paros busimuoju) nuejom i baznycia ispazinties. Pirmoji prie langelio priejau as. Tai ir isdesciau visas nuodemes: mamytes, tetuko neklausiau, su sesute pykausi, melavau ir sestam dievo isakymui nusidejau (nepaleistuvauk, vadinasi). Buvau jau trecia menesi nescia, tai savaime suprantama, kad nekaltybe manoji jau dausose. Na, gavau isrisima, liepe atgailauti ir penkis kartus Sveika Marija suciulbeti.
Po to varo mano vyrelis. Irgi kunigeliui panasias nuodemes isdesto, tik jau tos pagrindines, kad mylisi su manim, nepasake. tada pats kunigas pajaute pareiga paklaust, ar jis su savo suzadetine (tai yra manimi) negyvenas, kaip vyras ir zmona. O jis ramiausiai atsako - ne, negyvenas.
Tai iseina, kad mano vaikas is sventosios dvasios pradetas. Bet kunigelis tuo nepatikejo ir mano vyreliui liepe atgailauti ir 10 Sveiku Mariju sukalbet
QUOTE (Smurka @ 2004 01 22, 23:41) |
Po to varo mano vyrelis. Irgi kunigeliui panasias nuodemes isdesto, tik jau tos pagrindines, kad mylisi su manim, nepasake. tada pats kunigas pajaute pareiga paklaust, ar jis su savo suzadetine (tai yra manimi) negyvenas, kaip vyras ir zmona. O jis ramiausiai atsako - ne, negyvenas. Tai iseina, kad mano vaikas is sventosios dvasios pradetas. Bet kunigelis tuo nepatikejo ir mano vyreliui liepe atgailauti ir 10 Sveiku Mariju sukalbet |
QUOTE (pavasarine @ 2004 01 23, 05:47) | ||
|
jo man irgi juokinga, kada panos su didziausiais pilvais, o galvoje rutu vainikelis...
kai as tekejau, tai ne tik rutu vainikelio , bet ir veliumo neturejau ir suknele nebuvo visiskai balta, o su raudonais motyvais, tai zinot kiek kalbu prisiklausiau, ojoojoi, bet man buvo dzin, nes jauciausi nepaprastai grazi ir kas svarbiausia teisinga ir neapsimetinejanti
kai as tekejau, tai ne tik rutu vainikelio , bet ir veliumo neturejau ir suknele nebuvo visiskai balta, o su raudonais motyvais, tai zinot kiek kalbu prisiklausiau, ojoojoi, bet man buvo dzin, nes jauciausi nepaprastai grazi ir kas svarbiausia teisinga ir neapsimetinejanti