Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(chaineezas @ 2006 10 28, 16:49)
Labas merginos,
na man ir rutu vainikeliai ar rutos sakele bet ir asocijuojasi su nekaltybe.  drinks_cheers.gif  unsure.gif  Na jei yra noras uzsideti ta vainikeli na tai tegul dedasi tos nuotakos kurios nori, na ir kas, na ir kas, kad seniai tu rutu ten nerasta lotuliukas.gif  ,bet jei nori tai prasom, na bet kai jaunoji su pilvu prieky nosies ir su rutu vainikeliu buna tai mane jau erzina tikrai  doh.gif  tiesiog varo i nevilti schmoll.gif .na pati irgi planuoju jokiu vainikeliu ir jokiu veliumu ir jokiu diademu ot  schmoll.gif , bet sukuosena tikriausiai bus su tokiom paciom gelytem kaip ir puokstej bigsmile.gif  g.gif  na o dar del tu nekaltybes simboliu tai is tikruju kai pagalvoji juk nuotakos balta suknele irgi nekaltybe reiskia doh.gif  ,ai siulau maziau gilintis kita karta o daryt kaip mum atrodo graziau, fainiau ir labiau norisi ir maziau visu paisyt. siaip pati ieskausi sampanines spalvos sukneles,todel kad jos man puosnesnes atrodo nei baltos 4u.gif  na bet jei rasiu sniego baltumo pritrenkiancia suknele tai tikrai jos neatsisakysiu del spalvos lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif išties ir balta suknelė reiškia nekaltybę. Bet kam tinka ir patinka. Na jei jauniesiems apie 40, manau nuotakai vainikėlis jau atrodytų schmoll.gif bet kai tau 20 blush2.gif ai, visai nieko. Išties, geriausia kuomet elgiesi kaip tau patinka, ypač tokią dieną. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 10 28, 21:54)
drinks_cheers.gif išties ir balta suknelė reiškia nekaltybę. Bet kam tinka ir patinka. Na jei jauniesiems apie 40, manau nuotakai vainikėlis jau atrodytų schmoll.gif bet kai tau 20 blush2.gif ai, visai nieko. Išties, geriausia kuomet elgiesi kaip tau patinka, ypač tokią dieną.  drinks_cheers.gif

Tiesios yra jei buciau tekejus 40 ar buciau nescia tai tikrai nebuciau dejusis vainikelio(beje pas mane buvo ne rutu o mirtu vainikelis)..bet dabar kai tekejau 24 ir negyvenau kartu su savo vyru vienuose namuose..tai visai smagu buvo ji deveti ir poto grazi ceremonija kai ji nuima...
Atsakyti
Man irgi kažkaip juokinga, kai pilvukas akis bado, o rūtų vainikėliais apsikabarojusios.... lotuliukas.gif
Nors nėščia tekėdama nebuvau, jau senai buvau nusprendus, kad rūtų pas mane nebus. Ir iš tiesų nebuvo nei rūtų vainikėlio, nei tų bjaurių ir klaikiai atsibodusių inicialų (apipintų rūtom) virš jaunųjų kėdžių. 4u.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2006 11 03, 14:23)
Man irgi kažkaip juokinga, kai pilvukas akis bado, o rūtų vainikėliais apsikabarojusios.... lotuliukas.gif
Nors nėščia tekėdama nebuvau, jau senai buvau nusprendus, kad rūtų pas mane nebus. Ir iš tiesų nebuvo nei rūtų vainikėlio, nei tų bjaurių ir klaikiai atsibodusių inicialų (apipintų rūtom) virš jaunųjų kėdžių.  4u.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif

As tau nuomonei del inicialu....pritariu..nes man labai jie nepatinka:), bet tai tik musu nuomone 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2006 10 28, 16:49)
na o dar del tu nekaltybes simboliu tai is tikruju kai pagalvoji juk nuotakos balta suknele irgi nekaltybe reiskia doh.gif  ,ai siulau maziau gilintis kita karta o daryt kaip mum atrodo graziau, fainiau ir labiau norisi ir maziau visu paisyt. siaip pati ieskausi sampanines spalvos sukneles,todel kad jos man puosnesnes atrodo nei baltos 4u.gif  na bet jei rasiu sniego baltumo pritrenkiancia suknele tai tikrai jos neatsisakysiu del spalvos lotuliukas.gif

nepainiok nono.gif balta suknelė nesusijusi su senosiomis lietuvių tradicijomis mirksiukas.gif be to, vilkim ją, kad nebūtume nuogos biggrin.gif o rūtomis ką? puošiamės? nereik žmonių juokinti, kad labai jau čia gražu...
Atsakyti
sveikutes,
man ir labai juokinga ziireti i tas nuotakas ,kurios su pilvuku nestuke.gif ,o devi rutu vainikeli biggrin.gif .kazkokia nesamone.
bet av iskilo tokia mintis,o ka persega santuokos rumuose jei nera vainikelio,nes pati kai tekesiu ,neuzka vainikelio nedesiu ,gyvenu su busimu vyru jau 6 metus
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2006 11 11, 22:53)
bet av iskilo tokia mintis,o ka persega santuokos rumuose jei nera vainikelio,nes pati kai tekesiu ,neuzka vainikelio nedesiu ,gyvenu su busimu vyru jau 6 metus

nieko biggrin.gif gali, jei neturi noro, net gėlytės vyrui į kitą pusę neperseginėti schmoll.gif
Atsakyti
smagia istorija pasakojo drauge is nescios su rutu vainikeliu istorijos:
dalyvavo kelios vienises drauges (nescios) vestuvese ir ten jaunoji fotografavosi ant tiltelio, kai pakiles vejas nutrauke veliuma su visu rutu vainikeliu ir i upe lotuliukas.gif o tos stovi ir sako "yra dievas, yra" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik nesupykit, bet man tai labai juokinga buvo, kai isgirdau, nors zinau, kad tai sutapimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(simfonija @ 2006 11 17, 14:49)
smagia istorija pasakojo drauge is nescios su rutu vainikeliu istorijos:
dalyvavo kelios vienises drauges (nescios) vestuvese ir ten jaunoji fotografavosi ant tiltelio, kai pakiles vejas nutrauke veliuma su visu rutu vainikeliu ir i upe lotuliukas.gif  o tos stovi ir sako "yra dievas, yra" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tik nesupykit, bet man tai labai juokinga buvo, kai isgirdau, nors zinau, kad tai sutapimas cool.gif

mega_shok.gif žiauriai čia tai jaunajai atsitiko, nenoreciau kad mano veliumas i upe nulektu.
As pritariu, kad nėščiai jaunajai geriau rūtų nesisegt, bet jei ne nėščia, tai kodėl gi ne??? Aš tai planuoju segtis rūtų vainikėlį, nors ir gyvenu su savo būsimu vyru. Tai gi visos vestuvės pilnos tradicijų ir daugelis iš jų reiškia atsisveikinimą su nekaltybe. Tuo labiau, kad aš noriu tų tradicijų blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teryte @ 2006 11 17, 15:16)
mega_shok.gif žiauriai čia tai jaunajai atsitiko, nenoreciau kad mano veliumas i upe nulektu.
As pritariu, kad nėščiai jaunajai geriau rūtų nesisegt, bet jei ne nėščia, tai kodėl gi ne??? Aš tai planuoju segtis rūtų vainikėlį, nors ir gyvenu su savo būsimu vyru. Tai gi visos vestuvės pilnos tradicijų ir daugelis iš jų reiškia atsisveikinimą su nekaltybe. Tuo labiau, kad aš noriu tų tradicijų  blush2.gif  ax.gif

Oje baisiai kas is to nuometo liko....
Del rutu tai man visai grazu...jeigu skoningai ir neperkrauta o tik pvz sakele...ne tiek nekaltybe o kiek mergyste atsisveikinimas statuso pasikeitimas. Nemanau kad senovej visos nekaltos tekedavo.
Atsakyti
QUOTE(Teryte @ 2006 11 17, 15:16)
Tai gi visos vestuvės pilnos tradicijų ir daugelis iš jų reiškia atsisveikinimą su nekaltybe. Tuo labiau, kad aš noriu tų tradicijų  blush2.gif  ax.gif

na... jei tu vestuvių naktį atsisveikinsi su nekaltybę, tai viskas čiki mirksiukas.gif priešingu atveju, tai tik spektaklis, pasišaipymas iš senųjų tradicijų
Atsakyti