as irgi nesisegiau rutu vainikelio, net nuometo neturejau ir esu labai patenkinta!
na man toki dalykai, kaip rutu vainikelis truputi juokinga, o ypac kai teka besilaukiancios ir puikiai matosi
bet cia tik mano nuomone
O man grazu kai yra prisegtas rutu vainikelis, aisku labai negraziai atrodo kai mergina laukiasi ir prisisegus vainikeli
As jo taip pat nesegsiu, nejuokinsiu zmoniu su MB gyvendama jau 4 metus
QUOTE(maziulele @ 2006 10 05, 15:29)
As jo taip pat nesegsiu, nejuokinsiu zmoniu su MB gyvendama jau 4 metus
man irgi taip atrodo šiek tiek juokingai, kai kartu paragyvenama n metų ir tuokiantis yra prisegamas vainikėlis
O gal mes gyvendami kartu viens kitam tik nugara paglostom
Man jau to rutu veniko tai irgi niekas neprisegs prie veliumo
Bet va papuostos su jomis taures va grazu visai
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 05, 16:30)
Man jau to rutu veniko tai irgi niekas neprisegs prie veliumo
Sveikutes,
Mano busima anyta prikalbejo kad deciau ne rutas o mirtas, susiradau internete siek tiek pasirodo is tikruju tai yra...nuotaku gele:)
Paziurekit ka radau:
Ypatumai: dar ir šiandien nuotakos vainikas pinamas iš mirtų. Kaip pasakoja viena arabų legenda, mirta kilo iš rojaus. Graikų ir romėnų mitologijoje ji buvo skirta Afroditei ir laikoma jaunystės, grožio ir nekaltybės simboliu.
Ka jus manot apie mirtas?
O kaip jos atrodo? Gal turi nuotraukyte?
o jūs žiūrėkite į rūtų vainikėlį kaip į grynų grynaiusią simbolį - kad pasikeičia jūsų statusas - kai jį persega. teoriškai, juk ir balta nuotakos suknelė nekaltybę turėtų simbolizuoti
As tai rutu nesidesiu ne del to ka ji simbolizuoja o tiesiog man labai negrazu tas vainikelis ant balto nuometo.va jei ji i puokstes ikomponuos - tai as nieko pries