as taip pat nesidesiu,mes 4 metus gyvename kartu ir sunui jau greit 3 metukai.Tai juokingai turbut atrodyciau su tuo vainikeliu.
QUOTE(dell @ 2006 08 08, 02:05)
as taip pat nesidesiu,mes 4 metus gyvename kartu ir sunui jau greit 3 metukai.Tai juokingai turbut atrodyciau su tuo vainikeliu.
o TAIP būtų akibrokštas
Man rūtų vainikėlis tyrumo, nekaltybės simbolis. O kai jį isisega nėščios, vaikų lydimos, tai nesuprantu aš to.
Pvz. mano bendradarbė turi vaiką 6metų, tekėjo antrą kartą ir su rūtų vainikėliu. Aš likau nesupratus
Pvz. mano bendradarbė turi vaiką 6metų, tekėjo antrą kartą ir su rūtų vainikėliu. Aš likau nesupratus
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 08 08, 15:30)
Man rūtų vainikėlis tyrumo, nekaltybės simbolis. O kai jį isisega nėščios, vaikų lydimos, tai nesuprantu aš to.
Na aš irgi nesidėsiu , nors vaikų dar neturiu, bet šventuolė irgi nesu , tokių dar paieškot šiais laikais reiktų
as is pradziu irgi galvojau vainikelio nesideti, bet dabar nesigailiu, net dziaugiuosi
: graziai atrode plaukuose prie gyvu geliu, ir tos tradicijos visai nebe banalios atrodo, smagu ir tiek, nebutina pazodziui galvoti kad tai tik nekaltybes simbolis
: graziai atrode plaukuose prie gyvu geliu, ir tos tradicijos visai nebe banalios atrodo, smagu ir tiek, nebutina pazodziui galvoti kad tai tik nekaltybes simbolis
As visada sakiau seksiuos rutu sakele ir i plaukus, niekada nenorejau rutu vainikelio, bet per vestuviu diena nezinau is kur atsirado tas rutu vainikelis, ir filmuotojas mamai sako prisekit vainikeli, ir ji man ji prisege net ne prie plauku o prie veliumo, man taip negrazu, nors ta diena nemaciau nieko, kai dabar ziuriu nuotraukas, mastau kad nors tas vainikelis butu ant plauku prisektas tai netaip matytusi
Vainikelis turi kelias reiksmes, viena ju yra merginos nerupestingu dienu atsisakyma ir perejima i seiminikes, mamos pareigas.
Vainikelis turi kelias reiksmes, viena ju yra merginos nerupestingu dienu atsisakyma ir perejima i seiminikes, mamos pareigas.
Na as nesisegiau ir tokiu minciu net neturejau.
O as turejau, ir niekas net negalvojo kad kvaila ar dar kaip nors. Mano visos tetos sake kad net netuterciau minties tokios be vainikelio teket. O tecio sesuo, labai tikinti, ir dar tikybos mokytoja, is karto atvaziavus paklause kur rutos, nuejo i darza prisiskyne. Nupyne ne tik vainikeli i plaukus, bet ir taures ir raides apipyne. Ir man grazu buvo.
o pas mus net nebus diskusijų - reikia ar nereikia rūtų vainikėlio, nes aš labai labai alergiška rūtoms nors kartą mano alergija sumažino man problemų
as segsiuos rutas man grazu labau jos ne vien juk ta nekaltybe reiskia.ir perleisiu jas dezutei savo sesei jaunesnei simboliskai.man tai labai grazu.
QUOTE(hamid @ 2006 09 16, 12:14)
O as turejau, ir niekas net negalvojo kad kvaila ar dar kaip nors. Mano visos tetos sake kad net netuterciau minties tokios be vainikelio teket. O tecio sesuo, labai tikinti, ir dar tikybos mokytoja, is karto atvaziavus paklause kur rutos, nuejo i darza prisiskyne. Nupyne ne tik vainikeli i plaukus, bet ir taures ir raides apipyne. Ir man grazu buvo.
tikyba ir tradicijos - 2 skirtingi dalykai davatkos už kampo zbitkas daro, o kitiems pamokslaut drįsta nžn, ar jau taip gražu tos rūtos eglės šakelė irgi gražu, bet plaukų jomis neprismaigstom
As tai nesisegiau rutu vainikelio, man jos kazkaip netinkamos kai su vyru esi pragyvenus kartu kokius 5 metus, taciau sodyboje ant stalu buvo truputeli papuosta su rutu sakelem, del tradicijos manau to visiskai uzteko, pazymint jog kuriasi nauja seima