labutis visoms, aš tik ką naujai prisijungusi ir dar nedrąsi, rūtų šakelę aš tai pat prisesigsiu tik dėl oficialumo, kad šiek tiek išlaikyčiau senas tradicijas
As tai jokio rutu vainikelio nesidesiu...mano mama nesuprastu jei uzsideciau ...mes jau 8 metus draugaujame, is ju 4 gyvename kartu..o ir vestuves nebus labai jau tradicines...
na, o mes is pradziu pamirsom, kad jo reikia, po to gavom rutu sakele, isege man i plaukus pries pat izengiant jaunikiui, o veliau kazkur ja pameciau... kai prie stalo atsisedom, gerai, kad pirsliene mane perspejo, kad nori su juo kazka daryt, ogi ziurim- nera... tai nieko ir nebedare, o tai juokeliku butu lavina prasidejus...
QUOTE(JUSSTE @ 2006 07 25, 11:51)
As tai jokio rutu vainikelio nesidesiu...mano mama nesuprastu jei uzsideciau ...mes jau 8 metus draugaujame, is ju 4 gyvename kartu..o ir vestuves nebus labai jau tradicines...
Nu as Rutu vainikelio atsisakau del kitu dalyku nes as jo nenoriu...as nebesu nekalta mergele...o rutos man su nekaltybe tik ir asocijuojasi bet siaip graziai priderinta visai grazu mano drauge tekejo jau 3men.nescia, o rutu vainikas buso kaip cempionams dovanojamas lauru vainikas
Tai jau taip su tom rutom ir yra, kad tik del oficialumo jas sega, manes niekas nesuprato, kai pasakiau, kad rutu nereikia, tai va dabar mastau i kuria cia puse segtis, kad kokio kuriozo nenutiktu... Juk kai vainikelis vienoj pusej, reiskia viena, o kai kitoj - kita...
QUOTE(solerna @ 2006 07 29, 11:47)
Tai jau taip su tom rutom ir yra, kad tik del oficialumo jas sega, manes niekas nesuprato, kai pasakiau, kad rutu nereikia, tai va dabar mastau i kuria cia puse segtis, kad kokio kuriozo nenutiktu... Juk kai vainikelis vienoj pusej, reiskia viena, o kai kitoj - kita...
Mano brangiojo kai sesute tekejo tai pas ja buvo desineje puseje, o kaip ten is tikruju yra net nzn
nesuprantu šito DĖL OFICIALUMO ?
QUOTE(solerna @ 2006 07 29, 10:47)
Galiu papasakoti nezinancioms kaireje puseje tol, kol nesi zmona..t.y pries ceremonija, o jau tada liepia persegti i kita puse... aisku, jei tuokiesi ir CMB ir Baznycioje, tai sitas reikalas netgi buan kartojamas 2 kartus bet geriau, kad uztektu vieno persegimo...tada nereiktu antra karta vel segioti
o man nei baznycioj, nei CMB nepasake, kad persegtu vainikeli, taj tik viena karta perseginejom, po baznycios..
QUOTE(Primadona-A @ 2006 07 29, 22:05)
Galiu papasakoti nezinancioms kaireje puseje tol, kol nesi zmona..t.y pries ceremonija, o jau tada liepia persegti i kita puse... aisku, jei tuokiesi ir CMB ir Baznycioje, tai sitas reikalas netgi buan kartojamas 2 kartus bet geriau, kad uztektu vieno persegimo...tada nereiktu antra karta vel segioti
aciu uz info net nezinojau
Man irgi buvo pasiulytas rutu vainikelis segt,tai kategoriskai pasakiau ne Jau pragyvenom 5metus kartu,o rutos plaukuose Nelabai butu kas mane suprates,juk rutos-nekaltybe...
Mano mama gal pora savaiciu iki vestuviu sode apravejo rutas ir jai tos rutos dejo tokia alergija ant ranku... kad klausimas del ju issisprende akimirksniu: jokiu rutu vainikeliu!