Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(anileva @ 2006 05 23, 00:19)
tikrai neteku nekalta mergele ir nedarysiu is saves parodijos schmoll.gif

ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 14, 13:44)

Ir as ax.gif
Atsakyti
Sveikutes man tai zinot kas juokingiausia biggrin.gif kai eina su didziausiu pilvuzu, o vainikelis net galva lenkia i kita puse parodija kazkokia..taip pat esu netekejusi..bet nzn kaip bus su tuo vainikeiu..as tai jo visai nenoriu..na jai jau kas isterikuos kad jo labai reikia, tai uzsidesiu maza sakyte, kad net nebutu matyti lotuliukas.gif cia aisku juokiuosi..bet siandieniniam mastymui jauciu as jo nesidesiu.. schmoll.gif
Atsakyti
praeita savaitgali buvau vestuvese - zewnijosi pora is reikalo -bet taip grynai tik is reikalo, o vainikelis kaip broske isegtas biggrin.gif
Atsakyti
o as tekejau su vainikeliu ir man jis visiskai netrugde. schmoll.gif aisku tuokemes ne is reikalo,ir kartu gyvenom tik 1 menesi nuo pareiskimo padavimo iki vestuviu. bet ir raides is rutu buvo,ir taures apipntos.visai man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ajuss @ 2003 10 22, 22:49)
Aš irgi tekėjau su vainikėliu :smile.gif, tiesa, su vyru iki vestuvių kartu negyvenom, tekėjau ne nėščia, bet ir nekalta nebuvau wink.gif. Tiesa, įtariu, kad mano mama kitaip galvojo ;D. Vestuvės buvo tradicinės su piršliais, pulku ir visu kitu ,,tram-pam-pam".
O kai dėl rūtų, tai man asmeniškai juokingai atrodo kai ,,pilvota" nuotaka su rūtomis teka, kad ir kaip liberaliai į tai bežiūrėtum - tai jau vistiek svieto juokinimas. Suprantu, kad gal dabar, pakoregavus tradicijas, rūtos ir nereiškia nekaltybės, bet koks čia ,,nerūpestingų jaunystės dienų praradimas" kai pilvas ant nosies ???. Tokiu atveju ir aš pritariu nekurių bobučių išsireiškimui - ,,vainikas pagal skylę" :smile.gif

vat ir aš tam pritariu. Nors šiais laikais gal tik koks 0,5 % nekaltų išteka, bet man juokinga, kai pilvota nuotaka dar ir rūtų vainikėlį segi. Sakykit, kaip norit, bet rūtos nuo senų laikų reiškia nekaltybę ir skaistybę tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(mergyte_ @ 2006 06 23, 19:10)
Sveikutes man tai zinot kas juokingiausia  biggrin.gif kai eina su didziausiu pilvuzu, o vainikelis net galva lenkia i kita puse parodija kazkokia..taip pat esu netekejusi..bet nzn kaip bus su tuo vainikeiu..as tai jo visai nenoriu..na jai jau kas isterikuos kad jo labai reikia, tai uzsidesiu maza sakyte, kad net nebutu matyti  lotuliukas.gif cia aisku juokiuosi..bet siandieniniam mastymui jauciu as jo nesidesiu..  schmoll.gif

thumbup.gif
mane tai nuo rūtų beria lotuliukas.gif
bet ir šiaip nesiruošiu dėtis jokio vainikėlio. Geriau jau kokia gėlytė į plaukus, tokia pat, kaip ir puokštėj bus. smile.gif
Atsakyti
man jokio vainikelio nereikia.smile.gif
Atsakyti
gal visai reiktu keisti ta vainikelio ir gelyciu deliojima i kita puse zakse ir baznycioj? o gal ir vyrams tada reikia deti vainikelius? kodel tik moterys turi vaidinti "nekaltas"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2006 06 28, 22:49)
gal visai reiktu keisti ta vainikelio ir gelyciu deliojima i kita puse zakse ir baznycioj? o gal ir vyrams tada reikia deti vainikelius? kodel tik moterys turi vaidinti "nekaltas"?  lotuliukas.gif

kaip supratau, kai kurios tik bažnyčioj tą vainikėlį užsideda. O kaip buvo toms, kurios išvis jo nesidėjo? Ar kunigas bažnyčioj ar darbuotojos CMB nesakė: "persekite vainikėlį... oi, o kur vainikėlis?" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 29 birželio 2006 - 08:26
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2006 06 29, 09:25)
kaip supratau, kai kurios tik bažnyčioj tą vainikėlį užsideda. O kaip buvo toms, kurios išvis jo nesidėjo? Ar kunigas bažnyčioj ar darbuotojos CMB nesakė: "persekite vainikėlį... oi, o kur vainikėlis?"  blink.gif

as kad ir su vainikeliu buvau,niekas neliepe jo persegt,tiesiog kai oficialiai tapau zmona ji persege pirma pamerge
Atsakyti
aš rūtų šakelę įsisegsiu tik dl oficialumo CMB ir bažnyčioje, o po to nusiimsiu. ax.gif
Atsakyti
O is kurios puses i kuria reikia persegti? g.gif
Atsakyti