QUOTE(Ajuss @ 2003 10 22, 22:49)
Aš irgi tekėjau su vainikėliu :
, tiesa, su vyru iki vestuvių kartu negyvenom, tekėjau ne nėščia, bet ir nekalta nebuvau
. Tiesa, įtariu, kad mano mama kitaip galvojo ;D. Vestuvės buvo tradicinės su piršliais, pulku ir visu kitu ,,tram-pam-pam".
O kai dėl rūtų, tai man asmeniškai juokingai atrodo kai ,,pilvota" nuotaka su rūtomis teka, kad ir kaip liberaliai į tai bežiūrėtum - tai jau vistiek svieto juokinimas. Suprantu, kad gal dabar, pakoregavus tradicijas, rūtos ir nereiškia nekaltybės, bet koks čia ,,nerūpestingų jaunystės dienų praradimas" kai pilvas ant nosies ???. Tokiu atveju ir aš pritariu nekurių bobučių išsireiškimui - ,,vainikas pagal skylę" :
vat ir aš tam pritariu. Nors šiais laikais gal tik koks 0,5 % nekaltų išteka, bet man juokinga, kai pilvota nuotaka dar ir rūtų vainikėlį segi. Sakykit, kaip norit, bet rūtos nuo senų laikų reiškia nekaltybę ir skaistybę
Papildyta:
QUOTE(mergyte_ @ 2006 06 23, 19:10)
Sveikutes man tai zinot kas juokingiausia
kai eina su didziausiu pilvuzu, o vainikelis net galva lenkia i kita puse parodija kazkokia..taip pat esu netekejusi..bet nzn kaip bus su tuo vainikeiu..as tai jo visai nenoriu..na jai jau kas isterikuos kad jo labai reikia, tai uzsidesiu maza sakyte, kad net nebutu matyti
cia aisku juokiuosi..bet siandieniniam mastymui jauciu as jo nesidesiu..
mane tai nuo rūtų beria
bet ir šiaip nesiruošiu dėtis jokio vainikėlio. Geriau jau kokia gėlytė į plaukus, tokia pat, kaip ir puokštėj bus.