as tai labai rutu noreciau, bet pati kalta kad negaliu uzsideti ju
QUOTE(tinaa @ 2006 04 25, 13:30)
paklausus kur rutos, gali atsakyti, kad nu neauga pas mane rutos nors tu ka koks kieno reikalas kur rutos? neauga daugiabucio kieme...
Sakysim "o Barbe nesiskaito? "
Taip as ir isivaizduoju kuniga per ceremonija sakanti .... "O KUR GI TAVO RUTOS???"
Papildyta:
QUOTE(elij`a @ 2006 04 25, 08:17)
aišku man ir tai jau tampa tokiu farsu... nebent jaunieji negyvenę kartu iki vestuvių, gal tada gražiau atrodo...bet kai jau liaudiškai tariant "susimetė" ir gyvena kokius 5 metus, tada jau tikrai juokingai atrodytų dar kažkaip galvoju, nežinau dėtis ar ne...dėl žmonių akių, na kad neužkliūčiau, po to klausinės ku rūtos, mane tas sunervintų...bet tada gi nieko nepersega bažnyčioje?
Nu tai taip iseina, kad nepersega... O kam ten is viso kazka segioti?
Uj, kaip mane nervuoja tos visos tipo "tradicijos", kuriu prasmes niekas nezino, prietarai ir pletkai visokie
QUOTE(kristi ana @ 2006 04 24, 18:43)
O jei ateitum be nuometo, tai gal paklaustu "kur nuometas?"
Man idomu, kokiam katekizme ar baznytinese apeigose parasyta, kad jaunosios tuokiamos tik su rutomis???
as kadangi busiu su skrybele tai sakysiu: po skrybele
QUOTE(sesele @ 2006 04 25, 14:39)
as tai labai rutu noreciau, bet pati kalta kad negaliu uzsideti ju
O kodėl negali?
Gal alergiška?
Man tai sutapo - ir nenorėjau (nedarėm vestuvių 'su visom tradicijom', tai išsirinkom tik tokias tradicijas, kurios 'tiko ir patiko' ), ir alergiška.
Nors sode rūtų darželis auga žaliuoja, prižiūriu jį nuo paauglystės (tik karpau visada su storiausiom pirštinėm ), ne viena pažįstama savo vainikėlį susipynė iš to darželio rūtų
QUOTE(tinaa @ 2006 04 25, 12:30)
paklausus kur rutos, gali atsakyti, kad nu neauga pas mane rutos nors tu ka koks kieno reikalas kur rutos? neauga daugiabucio kieme...
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 25, 16:58)
as kadangi busiu su skrybele tai sakysiu: po skrybele
norėčiau pamatyti kaip jus tai pasakytumet
QUOTE(Helianta @ 2006 04 25, 23:05)
O kodėl negali?
Gal alergiška?
Man tai sutapo - ir nenorėjau (nedarėm vestuvių 'su visom tradicijom', tai išsirinkom tik tokias tradicijas, kurios 'tiko ir patiko' ), ir alergiška.
Nors sode rūtų darželis auga žaliuoja, prižiūriu jį nuo paauglystės (tik karpau visada su storiausiom pirštinėm ), ne viena pažįstama savo vainikėlį susipynė iš to darželio rūtų
Gal alergiška?
hmz...kaip cia subtiliau pasakius.... mano tewai is koju iswirstu jei wainikeli rutu uzsideciau siaip tai su jaunikiu gywenam jau wirs puse metu kartu....o dbr nusprendem, kad iki pilnos laimes westuwiu truksta
QUOTE(lotute @ 2006 04 25, 22:33)
norėčiau pamatyti kaip jus tai pasakytumet
taip ir atsakytume, humoro forma daug ka galima pasakyti nieko neizeidziant
o jei rimtai paklaustu tai sakyciau kad rutu vainikeli jau pries 6 metus palaidojau, pakasiau ir paminkla pastaciau
sakyčiau nubyrėjo jos daugiabučio kieme, bet geriausia, kad iš tikrųjų auga jos pas mus daugiabučio kimely
QUOTE(elij`a @ 2006 04 26, 11:09)
sakyčiau nubyrėjo jos daugiabučio kieme, bet geriausia, kad iš tikrųjų auga jos pas mus daugiabučio kimely
Ai, tai jai pas tave kieme auga, niekur nedingsi - teks detis!
QUOTE(Helianta @ 2006 04 25, 22:05)
(tik karpau visada su storiausiom pirštinėm )
Man tai nepadetu isvengti alergijos Ir kvapas veikia
tikrai neteku nekalta mergele ir nedarysiu is saves parodijos