Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

as tai labai rutu noreciau, bet pati kalta kad negaliu uzsideti ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 04 25, 13:30)
paklausus kur rutos, gali atsakyti, kad nu neauga pas mane rutos nors tu ka smile.gif koks kieno reikalas kur rutos? neauga daugiabucio kieme...smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakysim "o Barbe nesiskaito? unsure.gif " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taip as ir isivaizduoju kuniga per ceremonija sakanti .... "O KUR GI TAVO RUTOS???" doh.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(elij`a @ 2006 04 25, 08:17)
smile.gif  aišku man ir tai jau tampa tokiu farsu... nebent jaunieji negyvenę kartu iki vestuvių, gal tada gražiau atrodo...bet kai jau liaudiškai tariant "susimetė" ir gyvena kokius 5 metus, tada jau tikrai juokingai atrodytų lotuliukas.gif dar kažkaip galvoju, nežinau dėtis ar ne...dėl žmonių akių, na kad neužkliūčiau, po to klausinės ku rūtos, mane tas sunervintų...bet tada gi nieko nepersega bažnyčioje?

Nu tai taip iseina, kad nepersega... O kam ten is viso kazka segioti?
Uj, kaip mane nervuoja tos visos tipo "tradicijos", kuriu prasmes niekas nezino, prietarai ir pletkai visokie gun_bandana.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi ana @ 2006 04 24, 18:43)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
O jei ateitum be nuometo, tai gal paklaustu "kur nuometas?" doh.gif  doh.gif
Man idomu, kokiam katekizme ar baznytinese apeigose parasyta, kad jaunosios tuokiamos tik su rutomis???

as kadangi busiu su skrybele tai sakysiu: po skrybele lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 04 25, 14:39)
as tai labai rutu noreciau, bet pati kalta kad negaliu uzsideti ju  doh.gif

O kodėl negali? g.gif
Gal alergiška?
Man tai sutapo - ir nenorėjau (nedarėm vestuvių 'su visom tradicijom', tai išsirinkom tik tokias tradicijas, kurios 'tiko ir patiko' mirksiukas.gif ), ir alergiška.
Nors sode rūtų darželis auga žaliuoja, prižiūriu jį nuo paauglystės (tik karpau visada su storiausiom pirštinėm doh.gif ), ne viena pažįstama savo vainikėlį susipynė iš to darželio rūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 04 25, 12:30)
paklausus kur rutos, gali atsakyti, kad nu neauga pas mane rutos nors tu ka smile.gif koks kieno reikalas kur rutos? neauga daugiabucio kieme...smile.gif

QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 25, 16:58)
as kadangi busiu su skrybele tai sakysiu: po skrybele  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

norėčiau pamatyti kaip jus tai pasakytumet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 04 25, 23:05)
O kodėl negali? g.gif
Gal alergiška?
Man tai sutapo - ir nenorėjau (nedarėm vestuvių 'su visom tradicijom', tai išsirinkom tik tokias tradicijas, kurios 'tiko ir patiko' mirksiukas.gif ), ir alergiška.
Nors sode rūtų darželis auga žaliuoja, prižiūriu jį nuo paauglystės (tik karpau visada su storiausiom pirštinėm doh.gif ), ne viena pažįstama savo vainikėlį susipynė iš to darželio rūtų biggrin.gif

hmz...kaip cia subtiliau pasakius.... mano tewai is koju iswirstu jei wainikeli rutu uzsideciau smile.gif siaip tai su jaunikiu gywenam jau wirs puse metu kartu....o dbr nusprendem, kad iki pilnos laimes westuwiu truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 04 25, 22:33)
norėčiau pamatyti kaip jus tai pasakytumet  blink.gif

taip ir atsakytume, humoro forma daug ka galima pasakyti nieko neizeidziant biggrin.gif
Atsakyti
o jei rimtai paklaustu tai sakyciau kad rutu vainikeli jau pries 6 metus palaidojau, pakasiau ir paminkla pastaciau thumbup.gif
Atsakyti
tongue.gif sakyčiau nubyrėjo jos biggrin.gif daugiabučio kieme, bet geriausia, kad iš tikrųjų auga jos pas mus daugiabučio kimely lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 04 26, 11:09)
tongue.gif  sakyčiau nubyrėjo jos biggrin.gif daugiabučio kieme, bet geriausia, kad iš tikrųjų auga jos pas mus daugiabučio kimely  lotuliukas.gif

Ai, tai jai pas tave kieme auga, niekur nedingsi - teks detis! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 04 25, 22:05)
(tik karpau visada su storiausiom pirštinėm doh.gif )

Man tai nepadetu isvengti alergijos schmoll.gif Ir kvapas veikia doh.gif
Atsakyti
tikrai neteku nekalta mergele ir nedarysiu is saves parodijos schmoll.gif
Atsakyti