Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(lijo @ 2006 02 28, 09:27)
ar atsiras ir daugiau pasekėjų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ?

ploja.gif ploja.gif ploja.gif pritariam
laaaaabai "grazu" kai matai jaunaja su jau graziu pilvuku- balta suknele ir dar vainikelis- tai is vis- doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sing @ 2006 02 28, 09:32)
ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif pritariam
laaaaabai "grazu" kai matai jaunaja su jau graziu pilvuku- balta suknele ir dar vainikelis- tai is vis-  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
va jums ir antirūtininkių sekta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 28, 09:36)
drinks_cheers.gif 
va jums ir antirūtininkių sekta  lotuliukas.gif

Oj kokios emocijos, kokios aistros! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jooooo, nesciosios su rutelem g.gif laaaaabai idomiai atrodo....

Del rutu grozio as nesigincysiu, bet va ju prasme turetu buti islaikyta.
RUTOS - TIK NEKALTOMS NUOTAKOMS!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 28, 07:36)
drinks_cheers.gif 
va jums ir antirūtininkių sekta  lotuliukas.gif

jungiuosi prie sektos lotuliukas.gif
ir is kur tas didelis noras sektis rutas? kad "apmulkinti" naivuoles tetas ir mociutes lotuliukas.gif
idomu, kiek is tu kurios segasi rutas del ju reksmes (simbolizavimo) yra nekaltu? g.gif o gi paskui jau reiksme kaip ir prapuola, nesvarbu ar gyveni kartu, ar ne, ar jis pirmas, ar paskutinis buvo
Atsakyti
kaip jau kazkur minejau smile.gif nesuprantu kokia moraline teise turi vainikelis sumbolizuoti skaistuma, jeigu pas ji pati, atsiprasant, skyle kiaura smile.gif

ti... man atodo tas vainikeli tai lievai irgi... bet sakau, kad zinau kaip smagiai ji sunaikint per baliu, bet as turbut vis tiek nesiseksiu, o tik is po stalo issitrauksiu lotuliukas.gif arba is vis nieko...
Atsakyti
Na tas vainikėlis man irgi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kai tekėjau, net neketinau jo dėtis, nebuvo net tokios minties smile.gif o mama tai tyčia paklausė, gal rūtų vainikėlį nupinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pati juokėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 28, 13:43)
kaip jau kazkur minejau smile.gif nesuprantu kokia moraline teise turi vainikelis sumbolizuoti skaistuma, jeigu pas ji pati, atsiprasant, skyle kiaura smile.gif

ti... man atodo tas vainikeli tai lievai irgi...  bet sakau, kad zinau kaip smagiai ji sunaikint per baliu, bet as turbut vis tiek nesiseksiu, o tik is po stalo issitrauksiu lotuliukas.gif  arba is vis nieko...

na, jei padžiūvusį ir iš po stalo... tada thumbup.gif šiokia tokia prasmė atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 28, 16:50)
na, jei padžiūvusį ir iš po stalo... tada  thumbup.gif šiokia tokia prasmė atsiranda  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nusprendziau as po poros savaiciu per savo vestuves isisegti ta rutu sakele smile.gif, ne del to, kad nekaltybe simbolizuotu, o labiau mano "mergiskas dienas" blush2.gif
Bet iskilo man toks klausimukas - kur tokiu metu laiku gaut tu rutu, lauke ju tik rudi nudziuve ir nusale stagarai stukso. Bet juk kiek nuotaku ziema su tom rutom tea, tai is kur jos gauna??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bliamba @ 2006 04 11, 12:39)
Sveikos,
Nusprendziau as po poros savaiciu per savo vestuves isisegti ta rutu sakele smile.gif, ne del to, kad nekaltybe simbolizuotu, o labiau mano "mergiskas dienas"  blush2.gif
Bet iskilo man toks klausimukas - kur tokiu metu laiku gaut tu rutu, lauke ju tik rudi nudziuve ir nusale stagarai stukso. Bet juk kiek nuotaku ziema su tom rutom tea, tai is kur jos gauna??? g.gif

gėliu salonuose dazniausiai ju buna mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 28, 12:43)

ti... man atodo tas vainikeli tai lievai irgi...  bet sakau, kad zinau kaip smagiai ji sunaikint per baliu, bet as turbut vis tiek nesiseksiu, o tik is po stalo issitrauksiu lotuliukas.gif  arba is vis nieko...

nelabai suprantu g.gif jei vainikelio nesiseksi tai kam dar ir is po stalo ji traukti? g.gif man tai kazkaip kvaila blink.gif
Atsakyti