Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

Nu... kadangi as dar netekejus, ta man tikrai idomu jusu istoriju apie vainikelius paskaityt...  nieko pries, nes tai galbut likes labiau paprotys, nei nekaltybes parodymas. Net sunku patiket butu, kad kas nors siais laikais "nekaltas" zenytusi. O vainikelis bent visokias mociutes nuramintu. Nors as turbut nesideciau to vainikelio... Be to, juk ir balta nuotakos suknele lyg ir nekaltybes simbolis? Bet dauguma rengiasi butent baltas. Tas pats ir su vainikeliu... Bent as taip manau... wink.gif
Atsakyti
Net sunku patiket butu, kad kas nors siais laikais "nekaltas" zenytusi. O vainikelis bent visokias mociutes nuramintu. Nors as turbut nesideciau to vainikelio... Be to, juk ir balta nuotakos suknele lyg ir nekaltybes simbolis? Bet dauguma rengiasi butent baltas. Tas pats ir su vainikeliu... Bent as taip manau... wink.gif

Oi, patikek, siais laikais yra ne viena ir ne dvi, kurios nekaltos zenijasi. Tik labai slykstu rutu vainikeli ir balta suknele rengtis, ypac kai matai kaip pasityciojama is simboliu. Todel nei rutu nei baltos sukneles mano vestuvese nebuvo, nors kaip cia kazkas minejo, turejau i tai pilnas teises.
Atsakyti
labas mamytes ir ne tik biggrin.gif
cia ir vel as su savo vestuviniais rupesciais blink.gif
klausyk atsirado dar viena problema sad.gif niekur nerandam pirkti tu dirbtinu gelyciu kurios segamos pabroliams i svarko atlenkima blink.gif girdejau kad dauguma daro tokias is tikru gelyciu geliu salonuose kai pamerges puokstes darosi.bet ar tikrai taip yra ? gal kas zinote kur reikia tokiu gauti?
ir dar vienas reikalas biggrin.gif musu jaunoji nescia tongue.gif tai ar jai dar reikia segti rutu vainikeli?lyg tai reiskia nekaltybe o cia..... thumbup.gif
busiu dekinga uz pagalba vestuves jau si savaitgali clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura k: 19 sausio 2004 - 09:40
QUOTE (laura k @ 2004 01 19, 09:38)
labas mamytes ir ne tik biggrin.gif
cia ir vel as su savo vestuviniais rupesciais blink.gif
klausyk atsirado dar viena problema sad.gif niekur nerandam pirkti tu dirbtinu gelyciu kurios segamos pabroliams i svarko atlenkima ta blink.gif girdejau kad dauguma daro tokias is tikru gelyciu geliu salonuose kai pamrges puokstes darosi.bet ar tikrai taip yra ? gal kas zinote kur reikia tokiu gauti?
ir dar vienas reikalas biggrin.gif musu juanoji nescia tongue.gif tai ar jai dar reikia segti rutu vainikeli?lyg tai reiskia nekaltybe o cia..... thumbup.gif
busiu dekinga uz pagalba vestuves jau si savaitgali clap.gif

mes savo, paskui ir draugu vestuvems visas tas gelytes atlapams ir i plaukus uzsakinejom geliu salone "Florisima". Pabroliams viena gelyte kainavo 10-15 Lt. Pirsliams ir jaunikiui - brangiau.
As uz gyvas gelytes wink.gif

o del to, kad jaunoji nescia ir tas rutu vainikelis - tai neisivaizduoju. Gal su pacia jaunaja apsitarkit kaip ji nori. Pvz, man jokio vainikelio nedejo (as irgi buvau jau 2 in 1).
Atsakyti
Gėlyčiu būna dailės salonuose, o jei ne tai ir gyvas galima wink.gif
Na, o kai dėl rūtų.... Manau, kad šiaip ar taip jos tikrai nereikalingos, jei jaunoji jau ne viena, ale čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
P.S. paplepėjimuose kažkada buvo tema apie rūtų vainikėlį, gali pasirausus pasiskaitinėti - tuomet ir nuspręsi wink.gif
Smagių vestuvių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajuss: 19 sausio 2004 - 09:44
Mes gelytes pirkom Gariunuose, prie vestuviniu sukneliu, ten didelis pasirinkimas, ir kainuoja apie 5Lt
Atsakyti
Gražiau žiūrisi, kai pas vyrus atlape tokios pat gėlės kaip ir pamergės puoštelėje, gyvos visad gražiau už dirbtines. Padaro tokias iš pvz vienos gėlytės, kuri firguruoja pamergės puokštėj, plius žalumynėlio prideda truputį ir liuks. Dirbtines bent jau anksčiau turguose pardavinėdavo būtent tam tikslui, mažytes su prisegimu, tik nelabai jos kokios buvo dry.gif .
O dėl vainikėlio, tai jau reiktų nuotakos klaust, jei ji jo nori, tai kodėl ne, o gal jai tik gėlių plaukuose pakaks. Čia man atrodo tik nuo jos norų priklauso.
Atsakyti
Iškeliu temą į viršų. Kai kam labai aktualu wink.gif rolleyes.gif

Temas sujungiau, Auges
Atsakyti
As tik uz gyvas geles atlapuose. Nu ziauriai buna grazu, kai geliu salone padaro puokste jaunajai, is tokiu pat i sukuosena kirpykloj ideda, ir atlapuose gyvos tokios pat gelytes. Per savo vestuves taip dariau, nes su dirbtinom gelem man nu negrazu ir tiek.
Atsakyti
as ir uz gyvas geles, tik tokias ir segesi mano pabroliai. Puokstes buvo vienodos pametgiu, teisingiau tai buvo roze su tokiu suktu papuosimu, tai pabroliai i atlapus ir segesi po roze. O del rutu vainikelio tai jo geras klausimas g.gif as turbut jau nesisegciau, nera prasmes
Atsakyti
Siaubas, o mano vestuves buvo pries 2.5 metu, bet jau nebeprisimenu, ar is vis segiausi rutu vainikeli.....
Atsakyti
Aš tai segiausi vainikėlį,bet keliose nuotraukose jis kažkoks atvėpęs vėpso.Priekaištas? unsure.gif
Atsakyti