Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

Reikes susimastyti apie rutas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 02 27, 13:19)
Labas rytas!mielos merginos kurios zadat teketi be rutu,labai prasau papasakokit kaip jus darysit su tais vyro gelytes persegimais ar isvis neperseginesit?nes jei be rutu tai jau nuotakai ner ka ir persegt o kaip su jaunikiu darysit???Nors koki patarima  verysad.gif Labai prasau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  4u.gif

As tai tekejau be rutu... ax.gif Na, visu pirma, as ju labai nenorejau, bet norejo tevai abieju. Taciau kadangi paaiskejo, kad prie mano sukneles netinka joks nuometas, taigi vainikelio ir nesisegiau... nebent ant ausies galejau kabinti. lotuliukas.gif
O vyrui i atlapa puokstytes nemokejom niekas isegti, tai ir palikom namuose... blush2.gif
Atsakyti
Lbai ACIU merginos kad pastebejot ir mano pasimetusi veiduka 4u.gif aciu uz patarima thumbup.gif nors as savo busimam vyrui savasias rutas ir padovanojau blush2.gif blush2.gif ax.gif gal siuo atveju jos cia ir tiktu bet man siaip tas vainikas nepatinka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif mano nuometas bus toks lengvuti lengvutis maziukas nenoriu as ant jo uzmaukslint kazkokio zalio gniuzulo nuvysta ir kabo toks tysalas schmoll.gif schmoll.gif reiskia nieko mes ten neperseginesim prie visu.Nors ir as pati atsimenu is pamerges patirties kaip rankos dreba kai tyla tokia ir visi stebi kaip tu ten persegineji. teisingai panos VESTUVES MUSU!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 02 27, 14:59)
Lbai ACIU merginos kad pastebejot ir mano pasimetusi veiduka 4u.gif aciu uz patarima thumbup.gif nors as savo busimam vyrui savasias rutas ir padovanojau  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif gal siuo atveju jos cia ir tiktu bet man siaip tas vainikas nepatinka schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif mano nuometas bus toks lengvuti lengvutis maziukas nenoriu as ant jo uzmaukslint kazkokio zalio gniuzulo nuvysta ir kabo toks tysalas  schmoll.gif  schmoll.gif reiskia nieko mes ten neperseginesim prie visu.Nors ir as pati atsimenu is pamerges patirties kaip rankos dreba kai tyla tokia ir visi stebi kaip tu ten persegineji.  teisingai panos VESTUVES MUSU!!! drinks_cheers.gif

Man tai visiskai nesinorejo to vainikelio... man net nesamone atrodo ji detis, kai jau tris metus kartu ir panasiai tiek pat laiko gyvenam... Man rutu vainikas tai yra kazkoks reikalas, kurio dziaugiuosi, kad nebuvau prisikabinus. ax.gif
Atsakyti
Man irgi visiškai nesinorėjo dėtis jokio vainikėlio. Ir ne todėl, kad jau buvo kažkoks reikalas pribrendęs arba kad kartu gyventumėm... Tiesiog man aplamai negražiai žiūrisi, kai kažkokia baronka ant nuometo maskatojasi. Ir tikrai nors kai kurie dar bandė taip atsargiai pasakyti, kad gal būt reikėtų man to vainikėlio, bet buvo griežtas NE, kad niekam net abėjonių nekilo, kad aš jo tikrai neužsidėsiu lotuliukas.gif . Nu, bet čia skonio reikalas - jei kam iš panelių patinka tos tradicijos ir t.t., tai pirmyn, sekitės tas rūtas. Juk čia aš tik iš savo patirties ir savo nuomonę parašiau. Tačiau, niukse, jeigu nusprendei, kad būsi be rūtų (o tai tik Tavo sprendimas turi būti, niekas negali versti daryti vienaip ar kitaip), tai nepergyvenk dėl vyro gėlytės - ją ramiai persegsite, kai niekas nespoksos į Jumis ir nebus to tokio jaudulio, kaip pamergiaujant mirksiukas.gif

Linkiu gero pasiruošimo nuostabiai šventei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 02 27, 15:59)
Lbai ACIU merginos kad pastebejot ir mano pasimetusi veiduka 4u.gif aciu uz patarima thumbup.gif nors as savo busimam vyrui savasias rutas ir padovanojau  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif gal siuo atveju jos cia ir tiktu bet man siaip tas vainikas nepatinka schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif mano nuometas bus toks lengvuti lengvutis maziukas nenoriu as ant jo uzmaukslint kazkokio zalio gniuzulo nuvysta ir kabo toks tysalas  schmoll.gif  schmoll.gif reiskia nieko mes ten neperseginesim prie visu.Nors ir as pati atsimenu is pamerges patirties kaip rankos dreba kai tyla tokia ir visi stebi kaip tu ten persegineji.  teisingai panos VESTUVES MUSU!!! drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2006 02 27, 19:05)
Man irgi visiškai nesinorėjo dėtis jokio vainikėlio. Ir ne todėl, kad jau buvo kažkoks reikalas pribrendęs arba kad kartu gyventumėm... Tiesiog man aplamai negražiai žiūrisi, kai kažkokia baronka ant nuometo maskatojasi. Ir tikrai nors kai kurie dar bandė taip atsargiai pasakyti, kad gal būt reikėtų man to vainikėlio, bet buvo griežtas NE, kad niekam net abėjonių nekilo, kad aš jo tikrai neužsidėsiu lotuliukas.gif . Nu, bet čia skonio reikalas - jei kam iš panelių patinka tos tradicijos ir t.t., tai pirmyn, sekitės tas rūtas. Juk čia aš tik iš savo patirties ir savo nuomonę parašiau. Tačiau, niukse, jeigu nusprendei, kad būsi be rūtų (o tai tik Tavo sprendimas turi būti, niekas negali versti daryti vienaip ar kitaip), tai nepergyvenk dėl vyro gėlytės - ją ramiai persegsite, kai niekas nespoksos į Jumis ir nebus to tokio jaudulio, kaip pamergiaujant mirksiukas.gif

Linkiu gero pasiruošimo nuostabiai šventei 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif TEISINGAI!!!!!!!!tuo labiau kad ir mes su brangiausiuoju jau 7 metus kartu is jau 4metukus gyvenam kaip seima tai atiap atiap viskas aisku su tom mano rutom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif GERU JUMS VISOMS VESTUVIU!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 02 27, 18:44)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif TEISINGAI!!!!!!!!tuo labiau kad ir mes su brangiausiuoju jau 7 metus kartu is jau 4metukus gyvenam kaip seima tai atiap atiap viskas aisku su tom mano rutom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif GERU JUMS VISOMS VESTUVIU!!!!!!  drinks_cheers.gif

šaunuolė thumbup.gif RŪTŲ dėl RŪTŲ nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Issivadavimo is rutu segimosi frontas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau kaip man yra bjauru tas blynas ant balto grazaus veliumo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Nu dar suprantu, akd isega ruteles i plaukus, bet terlinti grazu daikta su beskonybes, tai jau ne. As manau, kad rutos yra senoviskas paprotys, kuris budavo segamas kai nuotakos rengdavosi tautiniais rubais. Prie ju manu rutos tinka ir neatrodo neskoningai. Bet prie baltos suknios, taip kaip koks atsiprasant atrodo schmoll.gif ir neisizeiskit, tos, kurioms grazu. Cia yra jusu reikalas, o si nuomone mano reikalas. Ir dzin man ar jus busite su tip klipsu ar ne.

As nebuvau iskart kam reikia apie tai buvo pranesta ir baigtas kriukis, niekas nedriso papriestarauti.

doh.gif ai nu negaliu, kaip tas blynas bjauriai paskui nuotraukose kadaruoja doh.gif

Sita nesamone man retkarciais aistras uzkaitina thumbup.gif
Atsakyti
Man tai irgi ypač nuotraukose tas kleckas iš vis tragiškai atrodo drinks_cheers.gif thumbup.gif . O ir šiaip eina su gražiu lengvu nuometu jaunoji ir čia še Tau - blynas kažkoks kabo, viso didelio riestainio dydžio doh.gif lotuliukas.gif ... Nu, bet čia tik mano nuomonė. Kam gražu - dėl skonio juk nesiginčijama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi ana @ 2006 02 27, 22:39)
Issivadavimo is rutu segimosi frontas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ar atsiras ir daugiau pasekėjų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti